Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csöpike2

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre biztosabb, hogy az LMP és a Momentumhoz hasonlóan az Együtt is külön indul majd a 2018-as választásokon. A liberális törpepárt már be is mutatta fővárosi képviselőjelöltjeit a sajtónak...
Tudatosan felépített kormányzati kampány folyik a 4-es metróval kapcsolatos korrupciós ügyekről. Ennek igen egyszerű a bizonyítéka: Tarlóst sem avatták be, őt is veszni hagyták. Helyette a Schmidt Mária által felvásárolt Figyelő mai számában hozta nyilvánosságra az OLAF-vizsgálat eredményeit. Vagy…..
csöpike2 2017.02.09 20:04:56
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Te szerencsétlen ,talán Te fényesíted a pénztárcáját,hogy ilyen pontosan tudod,hogy mikor mennyit rakott bele vagy vett ki?
Addig, amíg nem lesz a magyar nemzetnek olyan miniszterelnöke, aki azt is a nemzet részének tekinti, aki egyébként nem ért vele egyet, addig én nem fogok ebben az országban kokárdát hordani...
csöpike2 2017.02.03 06:52:19
A miniszterelnök rendkívül visszafogottan már-már Mátyás királyéhoz hasonlította saját országlását. Ám a népmesékből tudjuk, hogy két dologban biztosan biztos különbözik egymástól a magyar történelem e két meghatározó figurája. Amíg ugyanis Mátyásnak az orra volt nagy, addig Viktornak a pocakjáról…..
December 5-én, hétfőn hajnalban, ruhákból csavart kötéllel vetett véget börtönéveinek a szegedi Csillagban a balástyai rémként elhíresült Szabó Zoltán és cellatársa, a gyálaréti szörnyetegként ismert Miklósi Viktor Gábor...
 Az agavék helyes téli gondozása egyszerű feladat, de jó tudni néhány alapvető dolgot. Túlnyomó részük Mexikóból származik, ahol a telek általában szárazak, a csapadék nagy része nyáron és kora ősszel hullik.…..
Fogalmazzunk úgy, hogy Axl Rose finoman sem kedveli Donald Trumpot. Pár hete már Twitterben is beoltotta a hamarosan hatalomra kerülő leendő elnököt, a Mexikóvárosban tartott Guns bulin viszont még tovább emelte a lécet. Tudván, hogy az USA déli szomszédjában sem feltétlen…..
csöpike2 2016.12.03 10:19:40
Nem, ez a blog nem csak a késekkel tervezett foglalkozni anno. Már az alapító okiratban (amit pedig egy töpörtyűzsírtól foltos alig használt kocsmai szalvétára jegyeztek föl az alapító atyák) sem csak a késeket jelölték meg prioritásként, hanem minden témát, amit pengeélre lehet, és ami még…..
NemGogol Juhász Péter hazudik 2016.09.14 16:52:41
Juhász Péter az írás zárásáig négy, a képviselői mandátumával és szervezett bűnözéssel összefüggő témakörben hazudott, az írás ezt összegzi és fejti ki törvényi háttérrel is. A negyedik hazugsága ma délben derült ki, ha időközben újabb következne, az csak update lábjegyzetben tud…..
csöpike2 2016.09.15 08:20:13
A nemzeti tőkésosztály építéséről szóló mesék csak Magyarország kirablásának az elleplezésére szolgálnak.  Az idén május végén benyújtott céges beszámolókból két dolog minden korábbinál jobban kirajzolódik: a Fideszes oligarchák nem terveznek hosszú távon, és Orbán Viktor nem követi el még egyszer…..
csöpike2 2016.05.11 08:38:20
@nu pagagyí: teljesen egyetértek,azt gondolom mar sokkal többet rugoztak az eseten a "becsületes újságírók"meg persze a hasonlóan "becsületes kommentelők "is,mint amit így 55 év távlatában megitelhetnenk.Termeszetesen az erőszakot nem lehet elfogadni.
Képzeljük el Balogh Norbi helyzetét. Nem is olyan rég volt, amikor a cigánysorból Debrecenbe került. Most meg Palermo. Olaszország. Sőt, Szicília. Focizni ment. Havi 16.4 millió forintért. No de...Hiába tud labdát kezelni, cselezni, futni. Nem beszél olaszul. Nem beszél angolul. Nem tud…..
Magyarország ugyan leszavazta a menekültkvótákat, de így is életbe lép az áthelyezési rendszer. Összesen 120 ezer migráns szétosztásának a tervét fogadták, nekünk is be kell fogadni nagyjából 2000 embert két év alatt. Közben tovább dübörög a kiutasításgyár, a magyar…..
Biztos vagyok abban, hogy kevés olvasónkat hagyták hidegen az elmúlt egy hét plakátkihelyezésekkel, rongálásokkal, valamint ellenplakát-kihelyezésekkel (plakát-ellenkihelyezésekkel?) tarkított eseményei. Mi sem természetesebb annál, hogy mindenki a saját szájíze, ideológiája,…..
csöpike2 2015.06.14 18:23:09
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Te egy igazi barom vagy! Nem dicsérlek tovább.
Az egykori fideszes, SZDSZ-es politikust annyira felbosszantották Orbán melegekre vonatkozó szavai, hogy nyilvános Facebook-posztjában ezt írta: “Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozat- hibáztatók, elmagyarázza, h ez miért…..
csöpike2 2015.05.21 19:02:09
@rockjano: Barom
A minielnök tanácsadója, akiről mindenki tudja, hogy tanácsadó, de mégsem az. Vagy inkább titkos. Vagyis, mégsem az. Hány dolgot tudunk összeszedni Habony Árpádról?  Miért olyan furcsa a haja? Kézzel varrott kabátban megy a szegénység miatt tüntetők közé? Kommenteljen még…..
"Éééééééljen a magyaaar szabads...." ÁLLJ. Tegnap óta felkerült az internet hazai forgásába egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába. Talán senki nem szólt ennek a csajnak, hogy Budapesten nemzeti ünnep idején sokkal veszélyesebb egy csoport…..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Feljelentéshullámot indíthat el Juhász Péter. A belvárosi ellenzéki politikus arra biztat, jelentsék a hatóságoknak, ha alkotmányos költséget, kenő- vagy csúszópénzt kellett fizetnie, valakit meg kellett vesztegetnie az önkormányzatoknál a normális ügymenet…..
„Próbaüzem. Gépzaj. Majd meglátjuk mi lesz. Ne tessenek aggódni, korrigálunk.” Hát, korrigáltak. Gratulálok…. Mi, pedig sokan, a mégsem fizetőssé nyilvánított útszakaszok miatt Karácsony után legatyásodva matricát vásárlók, igenis, baromi gyorsan kérjük vissza a…..
A rangos The Economist minden évben összeállítja a világ legélhetőbb városainak listáját. Budapest természetesen nincs az élmezőnyben, van még mit fejlődnünk... Íme a 2014-es lista, a világ 10 legélhetőbb városa! Mitől is élhető egy város? A teljes jelentés itt érhető…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
csöpike2 2014.08.13 18:06:35
A nyári esték hangulatának nagy elrontói az alantas kis vérszívók, a szúnyogok, akik zümmögnek körülötted, beleszállnak a füledbe, szemedbe, aztán pedig alantas módon megcsapolják a véred. A vércsapolással nem is lenne gond, ha nem viszketne utána olyan nagyon a rovar…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
csöpike2 2014.01.31 17:28:42
@falomb: én az ATV néztem egyenesbe és kotelet hallottam.Ha létezne olyan felvétel ahol börtönt lehet hallani mar régen be játszottak volna.Valszeg ilyen nem létezik .