Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bömbi_rongyi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
Bömbi_rongyi 2008.05.30 20:13:20
Kedves draga leveliro!
Elosszor is nagyon sajnalom h igy velekedsz a Godorben levo kiszolgalasrol.
Masodszor megertem a WCs problemadat,DE azert kerlek ne dramatizald tul a dolgot.
Vannak pincereink es joreszük igyekszik mindig kedvesen es baratsagosan fordulni a vendegekhez akik neha le is r****coznak minket ezert. Nem jo erzes gondolhatod. (Ja, igen, ott dolgozom magam is pultos vagyok es pincerkedem is egyben) Alairom h nem mindannyian vagunk jopofat egesz este,lehet ez azert van mert a vendegek viselkedese se eppen pedans (kivalo). Valoszinuleg amikor hatat forditanak akkor toltik eppen fel a hutoto de azt se az osszes csinalja, es kepzeld el ha ezt mi nem csinlajuk meg akkor senki se fogja es akkor majd mondhatjuk neked h bocs nincs akkor meg azert irnal...gondolom en. Az egesz egy kolcsonhatas, ha ugy mesz oda a pulthoz h egy sziat oda vagsz hozzank es nem azt mondod h: Ket sort bazdmeg! akkor lehet mi is egybol oszintebb mosollyal fogunk a kedvedben jarni h azt igyal amit szeretnel. Teny h 530ert nem a legolcsobb a sor de kerlek probalj meg a kornyeken olcsobban inni barmelyik szorakozohelyen...nem fog menni. A biztonsagioreink java resze kompromisszum kesz,ha mas nem akkor keress meg egy olyan csapos lanyt akit aznap meg nem szivtak le agyilag a kedves vendegek es szerintem meg fog probalni segiteni...
Vegul: Ne a tukrot bantsad azert mert nem tetszik a kep. Lehet neked is kene a felfogasodon valtoztatni egy iciripiciriket... Probald meg milyen a masik oldalon lenni, olyan eberekkel talakozni mint te is lehetsz es van ra egy fogadaasom h tobb ilyen koltemenyt nem fogsz irni.