Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djimi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyi ajándékot kaptak a devizahitelesek szeptember közepén. 180 forintos árfolyamon forintra válthatják a jelentős szenvedést okozó svájci frank hitelüket. De mégis mekkora ez az ajándék? Teljes felszabadulást okoz, vagy csak hangyányi előrelépés, ha az átváltás utáni havi törlesztő terhet…..
Lajos megkapta az évközi emelést a frankhitel-törlesztőjére Budapest Banktól, mert miért ne:Sokat olvastam mostanában a posztjaidat, mivel mi is a pórul járt frankhitelesek közé tartozunk és elég sok szó volt erről a blogodban. Az hogy a frank árfolyama hogyan alakítja a…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Néhány érdekes információ, amit eddig talán nem tudtál a Facebookról.Nagyításért kattints a képre!..
djimi 2011.05.24 10:17:58
@Réka ‎: Kedves Réka: "... tágabb értelemben azonban az információknak a szélesebb nyilvánosság elöli mindenfajta elzárását szokás (sokszor vitatható helyességgel) cenzúrának nevezni." - Wikipédia. Szivesen! :)
Szinte biztosan befejezik időre a dél-koreai Forma-1-es pályát, a hétvégén Karun Chandhok egy tavalyi Red Bull-Renault-val elsőként ki is próbálta. A boxutca még nincs kész, annyira poros, hogy csak esőgumival lehet rajta menni, de október 22-re mindez simán megoldódhat. A…..
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
djimi 2010.08.28 22:01:31
@ddance: Neked van igazad!
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Reméljük, a nyári foci világbajnokságra mindenki beszerzi a szükséges kiegészítőket, hogy a lehető legkényelmesebben élvezhesse végig a meccseket. A labda alakú távirányító például segíthet hangulatba kerülni, és csak 13 fontba kerül.Via Übergizmo..
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
Fél évvel a nagy kommentvitát gerenárló csapvizes sztori után az ásványvizet elutasító kollektíva újabb tagja futott bele egy hasonló problémába. Miss Omnibone 0,042 Ft értékben szeretett volna csapvizet inni a Sir Willam Skót Pubban, de nem volt könnyű dolga. Néhány hónapja…..
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Az önmagunkkal való minél nagyobb kitolás nem áll messze a téli sportoktól (sőt a szkeptikusok szerint épp ez a lényegük). A puci farral, fejjel lefele lógó síelő eseténél már szóba került a Darwin-díj, ám nála egy fontos feltétel teljesülése hiányzott az elnyeréséhez -…..
A 40-es, borostás, érdes hangú UPC-s szerelő köszön a lépcsőházi fikusznak, másik ajtón kopog és megbillen a lépcsőn. Ezek mellett nem csoda, ha a kábelezéssel már nem is hajlandó szórakozni, pedig Petiék épp azért hívták ki. A bérbeadott lakásunkba nemrég új lakók…..
MÁV karbantartója okos ember. Kitalálta, hogy az üres Traubisodás palackot nem dobja ki, hanem környezetkímélően visszaforgatja a természetbe. Komposztálni nem lehet, ha elássa 100 év múlva is ugyan ott marad, ezért a felhasználás ezen opcióitól elállt. Kettévágta őket, és az…..
Valahogy mindig nagyon negativan állok a rendőrökhöz, aminek meg is vannak az okai. Nagyképű, öntelt, tanulatlan és hatalom-tudattól megrészegült ember a legtöbb. Kivételek persze mindig vannak, egy két embert ismerek személyesen is, akiknek az a szakmájuk, emberileg mégis…..
djimi 2008.10.03 12:44:12
Ugye mindenki ismeri a már milliószor hallott 'A vonat nyitott kocsiajtókkal nem indul' szöveget? Biztosan, de hogy a kedves utasok nem igazán foglalkoznak vele ez tény. Nem értem miért? Lustaság, trehányság? Kedves Olvasóim, mindig csukjátok a kocsiajtókat.Szia,Azt gondolom, az…..
djimi 2008.07.30 12:18:39
Tegnap ugye mindenen végigsöpört Angelday híre, aki arról számolt be, hogy tudomása szerint 180 ezer forint lesz a csomagfüggetlen modell a T-Mobile-nál, és hagyományos konstrukcióban meg 10 ezer forint körül lesz a havidíj. Természetesen a legtöbb fórumon rögtön elkezdtek…..