Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titirii

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy egy 1.8-as Toyota Starlettel odavernek a nagy autóknak is. Mi ezzel motiváljuk a kisautós versenyzőket arra, hogy tegyék oda magukat emberesen.  ..
no emisszió Panda és Góliát 2013.01.03 11:25:26
Túlragozni vagy túlértékelni, de alábecsülni sem szeretném azt a meglepő hírt, miszerint az angol Top Gear című tekintélyes, befolyásos autós szaklap az új Fiat Panda 4x4-et tüntette ki a Top Gear Awards a 2012-es év szabadidőjárműve díjjal. A döntőbizottság indoklása…..
Robogó Hátul kicsi, elöl nagy 2011.12.01 14:55:00
Amikor a saját hülyeségem okozta kényszerből robogóátépítésre adtam a fejem, próbáltam a merészebb gondolatokat távolt tartani, hiszen az okosság abban van, ha sikerül létrehozni valamit pár tízezer forintból. Már csak azért is, mert épelméjű ember nem költ ilyesmire…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
titirii 2011.11.12 23:24:32
@somewhat damaged: ez pontosan így van. közel akart ülni a tűzhöz, hogy a fazékból ö is nagykanállal szedhesse a sűrűjét. de a többi nagykutya nem engedte, és most durcás hisztis kisgyerek módjára árulkodik, ha neki nem lehet, másnak se lehessen.
ennek az egésznek meg az a pár 1000 ember fogja a legnagyobb kárát látni, akik a legalján vannak a táplálék láncnak, a szervizeseknek, illetve egyéb adminisztratív munkatársak. akik nem tehetnek semmiről, tán még amiről tudnak is, azzal sem értenek egyet. Ők lesznek az elsők akiknek a munkahelye megszűnik ha sok ügyfél nem újít tagságot, új belépők meg elmaradnak.
az oké hogy a fejétől bűzlik a hal. de ez csak sárdobálás. ugyan az mint a politikában. csak a másik hibáit, disznóságait mutogatjuk, de igazi megoldást nem mutatunk, urambocsá teszünk...
mellesleg nem egy márkaszervizt, sőt útszéli szervizt tudok, ahol messze drágábban dolgoznak.
titirii 2011.11.12 23:27:52
@Winkler Róbert: miért nem kérdeztek meg egy sárga angyalt. ők látják a legjobban mi megy, mi a baj vele, és mit várnának az ügyfelek, bajbajutottak. elvégre ők azok akik találkoznak az ügyféllel. kemény munka (napi 12h ügyelet. heti 6 nap) és sokan elszégyellnék magukat ha tudnák hogy ezért mekkora "fizetést" kapnak
linux Hiba miatt késik a Linux 3.0 2011.07.19 19:48:00
Linus Torvalds bejelentette, hogy egy hiba felfedezése miatt elnapolja a Linux 3.0 kernel kiadását. Az idén 20 éves Linux operációs rendszer atyja májusban döntött úgy, hogy verziószámot ugrik, és 2.6.40 helyett 3.0-ás lesz a kernel következő kiadása.Hugh Dickins fedezte fel a…..
titirii 2011.07.19 23:10:49
Magamnak sem szeretnék hazudni: egy ezerkettes soros négyes nem arra való, hogy munkába járjak vele. Igaz, majd' mindenkinél gyorsabb lehetek, ha akarok, de nem ez a célom – száguldozzon a reggeli bambaságban, akinek hét anyja van.  A soros négyesnél amúgy is kevés…..
Subba Itt nem lesz görizés! 2010.11.23 18:07:00
A debreceni panellakók nem szeretik a gördeszkásokat. (thx XYZ) ..
titirii 2010.11.23 21:39:53
@curious george: Lélegzem? az is baj...
Na de most komolyan. ugyan már több mint egy évtizede nem húztam korit, bicajra se ülök már, kocsival, motorral közlekedek, és én is munkából élek, sok adósságot és hitelt etetve, de még mai napig nem értem, egy városban, egy lakótelepen, vagy egyéb parkban, bármelyikben, milyen deszka, kori, vagy bicaj kell ahhoz, hogy hangosabb legyen mint a tömegközlekedés, mint a sima közlekedés, mint a lift, mint a kopasz BMWs aki 1000el üvölteti a hifit, és füstölő gumikkal indul el, mint a 200 méteres körben valahol vagy több helyen zajló építkezés útjavítás.
Egy város zajjal jár, sok zajjal. Általában ezek a srácok nem hajnali 2 kor művelik ezt, hanem napközben. Én is szeretem a csendet a nyugalmat, de mikor odakint jön a kukás autó, és feltartja a sort 40 percig és mindenki nyomja a dudát eszetlen, nem kezdek el kurva anyázni mindegyikkel, vagy a kukást elküldeni melegebbre, a kutyákat mikor szüntelen ugatnak szintén nem szoktam gázpisztollyal lődözni, ha a szomszéd a megaszart üvölteti, nem szoktam megfenyegetni a tv betörésével..
De persze 10 éves vékonyka kisgyerekeket könnyű anyázni, tőlük a nyuger sem fél. Na de a kukás a melós vagy a BMWs.. az vissza üt.. annak nem ugatunk...
titirii 2010.11.23 21:45:26
@titirii: Mellesleg ja, ha neyire zavarja öket a közterületen folyó "oda nem illő vagy azt rongáló " tevékenység, akkor a szüntelen szemetelő szotyizó RAJokban közlekedő visszataszítóan gátlástalanul viselkedő kisebbségi honfitársaink ellen miért nem kelnek ki ilyen vehemenciával? vagy a részeg homlesek ellen akik odahugyoznak, szét túrják a kukákat vagy a padon fekszenek. vagy akik ténylegesen rongálnak, firkálnak. azok ellen látványosan kevesen szoktak lázadozni, még tömegközlekedési eszközön is. ott biztos lámpa lázasak, ha ott ordibálnak akkor sokan nézik majd őket :)
Egy-két fotó alapján persze képtelenek vagyunk pontosan megmondani, hogy az elem, vagy a Tiko Time márkájú falióra robbant föl, levéírónk, de ez előbbi valahogy valószínűbbnek tűnik. B. Géza apja mindenestre jól megdöbbent, amikor éles zajra ébredve meglátta, hogy mi történt…..