Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Champ

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az hagyján, hogy egy hideg klotyótlan bádogsátorban várakoznak a fapados utasok a beszállásra Ferihegyen, de miért kell még hosszú ideig méretes pocsolyában ácsorogni azt megelőzően, hogy felengednek a megváltást jelentő gépre? Semmiből nem tartana egy pöttyet odafigyelni azokra…..
Orbán Viktor most vesztette el 2018-at, Simicska Lajos totális háborút ígér – ilyen és hasonló címekkel van tele a gecigate kirobbanása óta a magyar sajtó. Azonban az előjelek egyelőre Simicska ellen szólnak. Természetesen a Közgép-vezér-új HírTV-elnöknek lehet néhány…..
Egy olyan országban, ahol a miniszterelnök legnagyobb, állami pénzekkel gátlástalanul finanszírozott - ám e bőkezű finanszírozást ésszerű társadalom-politikai érvekkel, és a sportág sikerességével aligha alátámasztható -  szenvedélyének számít a labdarúgás, legalábbis…..
Champ 2014.06.02 03:32:51
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Champ 2013.03.16 02:23:54
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..
Az én életemből a '90-es években sajnos kimaradt az MTV Europe, így eredeti tervemben az szerepelt, hogy a mai bejegyzés a német Viva TV-ről szól majd, azonban rájöttem, az MTV egyszerűen megkerülhetetlen, ha zenetévékről szeretnék írni. Személyes emlékem csak annyi van a…..
Vagy korábban. Nekem mindegy, mehettek nyugodtan autókat borogatni, gyújtogatni, élőláncot a Parlament köré vonni, éhségsztrájkolni, ami tetszik. Én életemben nem voltam még tüntetésen, mert amolyan tömeges faszverésnek gondolom, de hát demokrata vagyok, és ebben a…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Champ 2011.09.03 21:31:08
Be safe! – köszönt el tőlünk a latino pizzaárus miután kiszolgált, majd komótosan folytatta kirakatának bedeszkázását valahol az 51. utcában. Piros, öles betűk a bulvárlapok címlapjain, úton-úfélen kiragasztott biztonsági felhívások, CLOSED-táblák, befedett…..
A repülés évszázados története tele van misztikus eseményekkel, különösnél-különösebb sorsokkal, s gyakran a vakszerencse dönt életről-halálról. Népszerű témája nemcsak a katasztrófairodalomnak/filmeknek, de a parapszichológiai "iparág" is sokszor rátalál.…..
Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel elvált egymástól a színésznő és a csatorna - közölte az RTL Klub. Az okokról nem nyilatkozik egyik fél sem. ,A színésznő a sajtóanyagban úgy nyilatkozik, hogy "amikor több száz adással ezelőtt a csatorna megkeresett, hogy…..
comment:com Reggeli wtf Japánból 2011.04.27 10:00:00
Félelmetes, mennyire más srófra jár a japánok agya, nincs tán olyan tévéműsoruk egy sem, amit európai aggyal fel lehet fogni, és bele lehet illeszteni a létező kis világképünkbe. Ezt sem, így meg sem próbáljuk leírni a látványt. ..
Most vasárnap az Aranyglóbusz-díjkiosztón kiderül, hogy minden fontos díjat elvisz David Fincher A közösségi hálóval, vagy A fekete hattyúnak is jut valami. Az élő gálát, 2011. január 17-én hajnali 2 órától az HBO nemcsak a televízióban, hanem honlapján is közvetíteni fogja…..
Champ 2011.01.13 12:12:15
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
Champ 2010.12.01 01:05:01
Nagy barátai és támogatói vagyunk a trash-reality műfajnak, nincs is annál viccesebb, mint amikor valaki totál hülyét csinál magából egy talicskányi pénzért a tévében. Akkor igazán jó ez a fajta szórakoztatás, amikor a résztvevők is tudják, hogy ez csak egy agyatlan faszság,…..
Champ 2010.11.10 12:56:05
comment:com Halloween Hollywoodban 2010.11.02 15:00:00
Tévésztárjaink beöltöztek idén is, kinek sikerült legjobban?  ..
Champ 2010.11.02 15:07:12
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Champ 2010.09.07 23:01:23
Mighty Mike - Imagine a jump [mp3] Van Halen - Jump John Lennon - Imagine elképzelni, vigyázz, ugrás!..
Champ 2010.08.23 02:15:03
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Zoltánnak sikerült a szegedi Media Marktban közel másfélszeres áron hazavinnie egy újrahasznosított Samsung merevlemezt, ami azonban nem csak használt, hanem hibás is volt. Vajon mire számítottak az üzletben? Hátha támasztéknak veszik a billegő asztal lába alá? Szombat délelőtt…..
Múlt hónapban egy Hong Kong-i Wicked Lasers nevű cég számos oldal figyelmét felkeltette az Artic Spider III lézerével, egyrészt mert kicsi és erős, másrészt mert egy az egyben úgy néz ki, mint a lézerkardok. Nos, a Lucasfilm jogi osztályát is érdekli az ügy. A Lucasfilm…..