Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindanee

3 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux kritika: deadpool (2016) 2016.02.11 01:21:25
 - SPOILERMENTES - Holnap (ma?) eljön a nap, amikor a hazai nézők számára kiderül, hogy Deadpool el tudja-e hozni a szuperhősfilmek forradalmát. Az érdeklődők zöme valószínűleg tisztában van az előzményekkel, mert aki nem, azt jó eséllyel hidegen hagyja az egész hajcihő. Az egyértelmű, hogy…..
mindanee 2016.02.11 10:33:26
@sung_tongs: melyik másik kritikával?

csak mert én is úgy éreztem fél kettő körül olvasva, hogy nem ehhez a hangvételhez szokhattunk hozzá aeonflux-on.
Itt a tél meg az influenzaszezon. Sokan dörzsölik előre a tenyerüket, hogy mennyire benyelnék már azt a jó kis idei víruscsomagot, amitől szerintük jogosultan fekszenek majd otthon az ágyban sajnáltatva magukat, az Archer évadjait bámulva a notebookjukon. Közben szenvedő arccal megírnak majd egy-két…..
mindanee 2016.02.05 00:55:32
@Hóhér az utolsó barátod: úgy érzem születőben van a gondolat, hogy egy munkahelyi irónia post is írodjon (és így akár némi áthallással/átfedéssel a blog alaphangjára is kitérni).

Egyébként ettől az iróniától lesznek ezek a postok, illetve a blog maga is igazi :)
aeon flux csillagainkban a hiba? 2016.01.05 12:37:00
2013 decemberében megreformáltuk értékelési rendszerünket: 10 csillagosról 5-ösre sűrítettük a skálát. Kétségtelenül könnyebben meg tudtuk határozni ezután, mennyire is tartunk egy-egy filmet, ám az árnyalatok elvesztek. Idővel bebizonyosodott, hogy jobban esik nagyobb…..
mindanee 2016.01.05 18:39:35
@tjunior: az aeonflux - és további kritikaíró társai - egy véleményt/kritikát formálnak, alkotnak egy filmről, így az adott illető dönti el, hogy éppen 6-ost, 9-est, vagy 10-est ad egy filmre. Imdb esetén több tízezer ember kollektív "véleménye" türőződik vissza a tizedes számbegyig tartó értékelésben. Szerintem teljesen okés így a pontosabb adat közlése.
A vihar előtti csend kialakulásának utat engedve –vagyis a nyári szezon előtti utolsó hétvégén– elsősorban az Adaline varázslatos élete című romantikus dráma jelentkezett új néznivalóként az amerikai mozikban, és egészen szemrevaló bevételt ért el a harmadik helyen.…..
mindanee 2015.04.26 18:25:02
@Adam Van Helsing: A harmadik olyan alkotás, mely nemzetközi terepen (tehát a nem amerikai bevételeket tekintve) átlépte az 1 milliárdot.

Avangers 895, HP 960 milliónál állt meg.

www.boxofficemojo.com/alltime/world/
Jax... Na szóval, Jon Sn... Meh, Ragnar király és udvartartása február 19-én tér vissza a History Channelre. A fotók kattintásra megnagyobbodnak. ..
mindanee 2015.01.09 15:39:52
Két részletben tárjuk elétek, hogy milyen filmekre csöppenünk már most, mert hát ennek az egész filmszeretős blogozáshoz a várakozás - ha úgy tetszik: a hype - legalább annyira hozzátartozik, mint a tényleges filmek élvezete. Ugyan idén mégsem halunk meg a mozikban, mert úgy…..
Nem apróság. De nem csak méretei jelentősek, hanem a munka is, amely a megvalósításához kellett. Az alábbiakban néhány szédítő infót olvashattok a Gyíkról és a filmről - a MoziCom jóvoltából nálunk elsőként. 1 db királya van a szörnyeknek, ő pediglen Godzilla…..
mindanee 2014.05.13 00:01:27
@atis_: nekem is bántóan szemet szúrt.

@Zalaba_Ferenc: ez most akkor mit is takar pontosan? Jelen formájában nem igazán értelmezhető ez az érték :)
Paul Walker tragikus halála miatt a Universal kénytelen volt leállítani a Halálos iramban 7. forgatását. Ugyan Walker jeleneteinek java már dobozban volt, de egyrészt még legalább egy kritikus szcéna felvétele várt volna rá, másrészt - tetszik, nem tetszik - idő előtti…..
A tengerentúlon nem sikerült neki a nyár folyamán, nálunk azonban az élre tört a DreamWorks csigája, így a Turbó nem engedett harmadik győzelmet az egyébként csak nagyon kevéssel lemaradó Gravitációnak. A premierek között még az Időről időre ért el érdemleges, hosszú távú…..
A bővített (közel háromperces!) traileren azért már látszik, hogy ami sajnos sok akció/sci-fi sorozat sajátja, azaz hogy nagyobbat álmodik, mint amekkorát a rendelkezésre álló keretből ki lehet gazdálkodni. És ha már a pilot is csak tessék-lássék pirít, akkor mit hoznak majd a…..
aeon flux élet a skyfall után 2012.10.26 22:47:22
Boy, that escalated quickly: a 24. Bond kaland 2014 őszén érkezik, természetesen Daniel Craig főszereplésével, a forgatókönyvet pedig John Logan írja, várhatóan többedmagával. (És a 25. filmjét is, bizony!) Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a producerek meg akarják környékezni…..
mindanee 2012.10.27 00:23:19
@AldoWinnfield: A "Quantum"-ot hirtelen Tarantinonak olvastam a szemem sarkából.

Ennek örömére el is játszottam a gondolattal.

Egy Bond film Tarantino rendezésében.

Szerintetek?
Egy Batman rajongó dobta össze az alábbi posztert. Joker nem lesz benne a harmadik részben. Hónapokkal ezelőtt ugyan pletyka szinten felmerült, hogy esetleg CGI segítségével és A sötét lovag kivágott jeleneteiből összehoznak egy cameo-t, de ezt később Christopher Nolan megcáfolta.…..
mindanee 2012.06.01 19:41:52
OFF

@TomPowell25: te biztos kened vágod.. :D

mikor is lesz pókember magyar premierje?^^
Filmdroid Star Trek 2 spoilerek 2012.05.01 12:14:00
J.J. Abrams éppen a Star Trek folytatásával van elfoglalva, a film 2013 május 17-én kerül az amerikai mozikba. A rendező-producer szeret titkolózni, szépen lassan, apránként osztja meg az újabb és újabb érdekességeket. A Star Trek következő részével kapcsolatosan is cáfolt…..
mindanee 2012.05.01 18:45:22
@ZF2: ez egy nagyon is jól sikerült reboot

:D
Nem mondom, hogy váratlanul ért a Két pasi megy egy kicsi évadnyitójának lenyűgöző nézettsége, de ettől még meglepett a dolog: az előzetes adatok szerint 27,8 millió nézővel, 18-49-ben pedig 10,3-as ratinggel nyitott a Charlie Sheen nélkül elinduló évad, ez pedig sorozatcsúcs,…..
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Felpakolták a netre az egyik legjobb reality új, ausztrál kiadásának első részét (sőt, tán a második is fent van már), mi meg betoljuk a c:c olvasóinak hét részben, hátha nem tecsőzik mindenki. Az akcentus legendary.             ..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
Egy jelenet és három tv spot kerül ki a netre az X-Men előzményfilmmel kapcsolatosan. A tv spotokban semmi különös, ezerszer látott képkockák, egy-két új másodperccel. A jelenet viszont a CIA-nál játszódik, ahol Xavier az öltönyösökkel tárgyal, akik megkukulnak Mistique…..
I think this is the end of the laptop. Here we have the man who invented the personal computer, then the laptop. He’s now destroying them. That is an amazing life.Rupert Murdoch mondta nemrég ezt, ő nevezte Steve Jobsot a pc és a laptop feltalálójának, majd kivégzőjének. Az iPad,…..
A valóságshow-k általában minden tévés piacon kivágják a képzeletbeli biztosítékot, bár az egyes országok polgárainak tűréshatára és a szemforgatás mértéke azért eltérő - a briteknél rasszista megjegyzések kellettek a tömeges felháborodáshoz, az afrikai Big Brotherben…..
Az Apple alig két nappal az előző frissítés után kiadta a 10H574-es buildjét az OS X 10.6.5-ös verziójának, még egy lépéssel közelebb kerültünk tehát a végleges verzió megjelenéséig. Az Apple azt szeretné, ha a fejlesztők elsősorban a 3D-s megjelenítésre, a nyomtatásra, a…..
mindanee 2010.11.09 12:09:41
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
mindanee 2010.11.08 19:46:08
499 és 599 fontért lehet rendelni független iPhone 4-et Angliában, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a szolgáltatók - mind a hatan - elkezdhetnek licitálni egymásra. Magyarországon a T-Mobile még nem tud semmit, sem hivatalos időpontról, főleg árról nem hallottak. De bízzunk a…..
Filmdroid Új külső 2010.06.01 21:06:00
A múltkori próbálkozás nem nyerte el sokatok tetszését, remélhetőleg ezzel már jobban ki lesztek békülve. (A másik fejléc így nézett volna ki.)..