Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gven

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror!Ahogy láttam, több posztolóhoz és kommentelőhöz hasonló problémával rendelkezem: bölcsészdiplomám lesz, most júniusban, amint leadom a szakdolgozatomat és átmegyek az államvizsgán.Magyar-pedagógia szakos tanár leszek, ami a gyakorlatban csak…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
gven 2010.10.05 12:37:14
@Banánhinta Consuela Hercegnő:
Jah, az gondolom fel sem merül a csepp agyadban, hogy valakinek a tanítás a hivatása, a célja.

A hozzád hasonló emberek mentalitása miatt tartunk ott, ahol.
Macskapcsolat Kormi hazatért 2010.07.06 06:09:00
Pár napja találtam egy fekete cicust, és próbáltam neki rendes gazdit találni. Sokan érdeklődtek a cica állapotáról, de sajnos igazán befogadni senki sem akarta. Nehéz egy felnőtt állatot elhelyezni, ha valaki macskát akar, akkor inkább kölyökben gondolkozik. Persze tudom, hogy…..
Aki a fenti képre néz, azonnal kialakít egy benyomást, egy vélekedést arról, hogy a kép szereplői vajon mit csinálnak, éppen vallási révületbe estek, vagy éppen egy tüntetés résztvevői, vagy esetleg egy zenei fesztiválon vesznek éppen aktívan részt, vagy bármi egyebet tesznek…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/naked/epul_az_achat_budapest_szallod/feed", "width":"560", "height":"374", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
Nekem két dologgal is problémám van. Az egyik a munkahelyi légkör, ami szinte már tarthatatlan, borzasztó, stresszes. Van egy szurka-piszkálós kolléganő, és nem telik el úgy nap, hogy valaki alá alátegyen. Ez végül mindig kiderül, így vagy úgy, de tudomásunkra jut... Ami…..
gven 2010.01.21 13:44:27
@zéka: nem tudom, milyenek vagyunk:)

csak azt mondtam, hogy amit oltottál egy nagyon jó és ősi dolog, ami több népet és rengeteg embert megmentett. ez magánvélemény persze. be is fogtam :)
gven 2010.01.21 14:07:47
@zéka: a hantai nem feltétlenül az ősi japán kultúra megnyilvánulása...inkább a mai ember nem tudja, hogy mihez kezdjen fene nagy jó dolgában. :)

a nindzsás példád meg abszolút jó, nincs egyértelműen fekete és fehér. erre találták ki a jint meg a jangot: azt, h a jó nem létezhet a rossz nélkül, mert akkor felborulna rend.

szerintem a kérdés csak annyi, hogy magadban melyiket tekinted előrébb valónak, tehát inkább szívmasszást adsz-e egy rászorulónak, vagy kegyetlenül legyilkolod a pénze miatt. :)

node elkeveredtünk ettől a szörnyű munkahelytől.

valaki nem tud valami jó munkát egy fotósnak?:D
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
gven 2009.12.08 14:37:44
@freccs:

fotós vagyok. nő. értek a kamerakezeléshez, forgatgatok.
gyorsabban kicserélek egy kocsikereket, mint az okos férfiak. gyorsabban megjavítom az otthoni tönkrement cuccokat.

tehát? egyéb kérdés?
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Egy elszalasztott nagy szerelem úgy látszik jobban fáj, mint egy rosszul végződő megélt. Vagy nem? Meglátni és megszeretni, Na ez az, ami nem mondható el rólunkJ Életem leghosszabb kapcsolatán (durva fél év) és egy orrcsonttörésen voltam éppen túl 6nappal, mikor egy…..
A Guiness Rekordok Könyvének legfrissebb kiadásában a Lost mint a legtöbbször letöltött tévéműsor szerepel, ennek örömére beágyazunk három fanvideót, amiket nagyon ráérő rajongók raktak össze, és az ötödik évadot hivatottak felvezetni. Az elsőt mellesleg igazi promónak is…..
gven 2008.09.20 14:36:20
Van ez  Funnyordie.com nevű oldal, amit Ferrell hozott létre eleve, de ahelyett, hogy öntömjénezéssel lenne tele, alázza magát a videókban rendesen. Nem egészen tévés téma, de szombat délután igazán belefér. ..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
autózz! Részeg volt vagy drogos? 2008.08.15 12:21:00
Lehet, hogy Neo jobban tette volna, ha '99-ben nem a valódi világot választja és inkább marad a mátrixban, akkor talán nem történt volna meg vele az, amit megírt nekünk, hogy tárjuk ország-világ elé.Egy ideje rendszeresen olvasom a blogot és úgyérzem, az előző este velem megesett…..
gven 2008.08.15 13:55:49
Minden időbb legcukibb, egyben legidegesítőbben hisztérikus rajzolt macskája újra éhes! (Előző részek itt.)..
gven 2008.07.17 15:49:18
A Valve elnöke, Gabe Newell egy seattle-i Valve-konferencián többeket meglepett a szoftverkalózkodással kapcsolatos kérdésre való válaszával, hiszen szembement azokkal a nagy kiadókkal, akik a kalózkodást a PC-játékok legnagyobb profitgyilkosának tartják.- A szoftverkalózkodás…..
"Szia Szaszinkó!Csatlakozom én is ezekhez a frappáns férfiakról agytevékenységet nem feltételező posztokat tartalmazó bloghoz.A minap, épp a New Yorkerben válogattam a fehérneműk között, szerettem volna meglepni a páromat, aki épp aznap este ért haza külföldről.Ott…..
Ebben az új rovatban szeretnénk, ha segítenénk egymásnak abban, hogy melyik márkától mit várhatunk minőség ügyileg. Várjuk a leveleiteket, fényképeiteket, és élményeiteket a témában. A rovatot az én egy hónapos ORSAY övemmel nyitnám, amit teljesen kidörzsölt a saját…..
"Ha tudni akarjátok mi az, hogy zavarbaejtő, hát én elmondom.Tiszta ciki, és szomorú, és zavarbaejtő egyszerre ez a kis eset.Történt ugyanis, hogy bulizni voltam, és mi tagadás, pasivadászat céljából mentem.Jah!Be is feszítettem a tánctér legforgalmasabb pontjára magamat,…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Azt hiszem, hogy a kereskedelmi csatornák már lassan alig bírnak valami újat produkálni számunkra. Most nyáron nem is igen akarnak, hiszen ebben az időszakban a lecsökkenő nézőszám miatt egyébként is kevesebb rációja van az izgalmas produkcióknak. Van azonban valami, ami ilyenkor…..
gven 2008.06.18 13:01:01
Masszázs Szeretkezés 2008.01.14 18:22:27
Minden nő problémázik azon, hogyan fest az ágyban mesztelen. Mit lát a férfi , aki vele van; hogyan látja a nőt, akit éppen most készül magáévá tenni! Természetesen én sem vagyok kivétel; már ami a parát illeti. De van egy kivétel....és ez a kivétel érthetetlen…..