Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tdaw

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tdaw januar 14 2010.01.15 02:33:00
 Ma mar volt munka vegre,nagyon orultem neki,minden dollar szamit!Lehet,higy viszont meg lesznek hasonlo lealasok,de akkor tutti eret vagok!Komolyan mar csak ez a rohadt 3-3es fel hetem van hatra,legalabb addig legyen mar mit csinalni!Az idegesskedes miatt ujra visszaszoktam a cigire is ami…..
tdaw nem sok 2010.01.13 01:37:00
 A mai nap itthon voltam nem kellett dolgozni menni,mert nem vagyok meg olyan jo festo es a vegso reteget nem bizzak ram.Holnap is itthon fogok maradni ezert.Ez nekem penz kiesest jelent es igy a vege fele mar minden dollar szamit,mert az itt kereset penzbol kell otthon elni amig nincs ujabb…..
Jajj, ez veszélyes móka :)!Óva intek mindenkit! Figyelem: A blogírás függőséghez vezet :)! Már rég aludnom kellene, holnap kora reggel a piacra készülünk "friss" zöldségekért.Rövid leszek. Ma kaptam egy kommentet, amit néhány másodpercen belül kimoderáltam,…..
tdaw vancouveri gondolatok 2010.01.12 02:43:00
Az egesz ugy kezdodott,hogy 10 eve noverem es a baratja kimentek Kanadaba,Vancouverbe mert Magyarorszagon nem tudtak ugy elni ahogy szerettek volna.!10 ev alat tobbszor is szoba jott,hogy en is utazak ki es probaljam meg hatha sikerul egy kis penzt keresni.Ha megse akkor fel ev utan mehetek haza es…..