Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parajsandor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
parajsandor 2010.12.28 15:06:35
1. Nem az írást kommentálom, csak annak a lényegét középen, pirossal kiemelt www.szalaiannamaria.net linket, mely képi véleményt a szerző láthatóan magáévá tett. Az arcra élvezős fotómontázs kvázi az írás illusztrációja. Bátorságdeficit talán, hogy Tóta W. nem direkt a képet fűzte a szöveghez. Pedig úgy még egyértelműbb lenne - általam vélt - amorális magatartása. Az (író)szerszám kilövelli a magot, az olvasók meg odadughatják a képüket - magukra vessenek.
Ez a link nem műfaj, ez zsigeri gyűlölet.

2. Az interneten "társadalomképtelen, sunyi alakok" tartózkodnak. Dévényi Tibornak e rövid megjegyzése nyolc évvel ezelőtt elég volt ahhoz, hogy szocialista miniszteri tanácsadói pályafutása röviden véget érjen. Szavainak igazságtartalma a cikket olvasva újra éled. A linkelt képet értelmezve jut eszembe: a szerző írásával leginkább önmagát elégíti ki.

3. Az ejakulálós fotót is beleértve a fenti publicisztikába, a szerzőre vonatkoznak az újságírás általános szabályai. Ez a kép itt - gondolom - bármely (uniós)médiatörvénynél kiverné a biztosítékot.

4. Figyeljünk a provokációra, mert ha újra indul a médiaháború, akkor az új árkok körvonalai még csak most fognak kirajzolódni.