Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbrz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
A római határvédelmi rendszer magyarországi szakaszának világörökségi nevezési programja során jutottam el az almásfüzitői római katonai tábor, Azaum feldolgozásához. Szegény tábor története rémmesébe illő, de a hideg veríték sajnos nem csak az eltávozott római…..
Modorosblog Margaréta-álomváros 2010.12.15 06:00:00
Az évezredes múltra visszatekintő Margitsziget, Margareteninsel, a Nyulak Szigete - ami alig kilencven éve még csak a kiváltságosok számára nyújthatott kikapcsolódást, Magyarország elmúlt évtizedeinek legnagyszabásúbb fejlesztési programjának ad otthont 2011 tavaszától.Szeretne…..
mbrz 2010.12.15 10:24:02
@El Topo (Sgt. Elias): ezek a középkor óta be vannak építve, szerintem a Párizsiak hozzászoktak már, másrészt ugyan szopás lehet itt lakni, de nem néz ki olyan rettentő rosszul.

tényleg, tesztlakót keresünk - még tíz hely reklám?
 Szia, Tibi!(-Sundisc- vagyok indavilágból, blogod rendszeres olvasója)Alább küldöm minden kedves műkedvelő és -értő olvasónak az évek során felhalmozódott modorosságot, ami ért, miközben csak belehallgattam néhány hétvégi rádióadásba egy-egy "beszélgetős"…..
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
mbrz 2010.11.07 11:41:02
@Morgan LeFay: az, ahogy másokkal viselkednek. pláne azokkal, akiket alsóbbrendűnek érzékelnek.
mbrz 2010.11.07 11:50:29
@Morgan LeFay: hogy a viharba ne tehetnék, te is meg én is megtehetnénk, lehetni lehet.
csak nem jó érzés, főleg az elején, aztán rájössz, hogy ezt ő a pénzével járó extrának tekinti, hogy beléd törölheti a lábát, onnantól meg megtanulod leszarni. csak addig kurvaszar :)
mbrz 2010.11.07 12:36:23
@Réka ‎: ez lehet, hogy azért van, mert a budai anyukák jó szokása az emberből addig mélyen megbújó, nemlétezőnek gondolt tömeggyilkos ösztönöket előhozni. és addig jó, amíg ezeket levezeti egy ilyen poszt.
Hácsé újabb kitűnősége - a legutóbbi Kérdések, melyeket nem szívesen hallunk gyűjteményében bukkant fel ez a darab, amiből aztán az egész poszt kinőtt: -Láttad a Véres acélháború VI.-ot? Nem láttad? N e m l á t a a a d? Alapmű, kötelező! A film arról szól, hogy az…..
:::Corvett kapitány:::                      ..
Modorosblog Felsőoktatás 2010.01.25 07:00:00
 -Na csákány, Bandesz. Ezer éve nem láttalak. Jól áll ez a kis szakállka, már akár huszonötnek is kinézel. Megvan még az a bizonyos telked a Holdon? Artézi kút meg rézsű is lesz rajta? Befektetésnek kiváló... -Ne szopassál, kiscsávó, íjé - azaz így jártam. De te is…..
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
mbrz 2010.01.27 03:03:59
a lelki füleimmel hallom is megszólalni ezt az arcot, műnáthás, magas, fontoskodó, affektáló orrhangon.

ja, és
@vészmadár (pica pica): fröccsözni a kevésbé alkoholista, csóró (fuj, de modoros) egyetemisták is szoktak. pláne nyáron, miközben romkocsmákban filozofálunk ;D
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..