Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MacZoly

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a premierje Danko Jones klipes összerakós sztorijából a harmadik résznek, amihez a zenei aláfestést az I Think Bad Thoughts dal szolgálja. Most olyanok szerepelnek a videóban a zenekaron kívül, mint Elijah Wood (Frodó), Ralph Macchio (Karate kölyök), Jena Malone, Mike Watt…..
Rögtön kettőbe! Holnap hajnalban indulunk és Kriszti nagyszüleit látogatjuk meg, majd hétfőn átballagunk az én nagymamámhoz és kedden jövünk vissza.Addig nem lesz bejegyzés, pedig azért valamennyire terveztem.. gondoltam leírnék pár ötletet amit szivesen megvalósítanék…..
Kedves MT,   Tisztán teoretikus kérdésem lenne mindenkihez, többek közt az örök észkombájn olvasók zöméhez is. Tegyük fel, hogy van egy cég, ahol dolgozik az egyszerűség kedvéért 100 alkalmazott. Beüt a válság és kirúgnak (a drámaiság kedvéért) 80-at. Marad mondjuk 20…..
Viccesen indul az egyetem. Kezdjük azzal, hogy a mai napra a következő órarendem van:8-10: Diszkrét Matematika 1 Gyakorlat10-12: Számítástechnikai alapismeretek 1 Előadás12-14: Programozási alapismeretek 1 ElőadásAdódott hát, hogy a Diszkrét matekot magamba gyűrve…..
Tackle blogja Első OW Tábor 2010.09.02 21:16:00
Minden online oldal életében vannak bizonyos mérföldkövek amiket nem is olyan könnyű elérni, mint ahogy gondolnánk. Az Otherworld életében most éppen a táborra gondolok, annak megszervezésére és lebonyolítására. Leszögezném most: A szervezésben én az ég világon semmit…..
 Bár én kénytelen leszek kihagyni, ez ne zavarjon senkit sem, aki akar egy jó kis közösségi élményt. Az ár nagyon korrekt és biztosan a társaság is az lesz, úgyhogy ajánlom nektek a tábor hivatalos oldalát, ahol megtaláljátok a szükséges infókat A kollégák…..
MacZoly 2010.08.19 13:19:09
@Lámadmirális: Lesznek fiatalabbak is. Jelen állás szerint 15-22 közötti korosztály lesz jelen.
Két kiemelkedően kedvenc bandám van, a Limp Bizkit meg a Papa Roach. Előbbit már mostanra volt szerencsém kétszer is látni, míg utóbbit egyszerűen képtelen vagyok. Sosem mozgatták ide a valagukat, vagy ha a környéken jártak, nem tudtam elutazni, mert vagy nem volt hogyan, vagy a…..
Jön az egyetem, kezdődik szeptemberben.. A szokásos lépéseket végig kell járni - adategyeztetés, beiratkozás, tárgyfelvétel (ha épp nem veszik fel helyetted első félévben), és természetesen: gólyatábor.A gólyatábor korántsem kötelező - de ajánlott.…..
Be kell hogy valljam, elvárásokkal vártam a Sony konferenciáját. Előző nap túlvoltunk már egy átlag alatti Microsoft konferencián és egy viszonylag normális / jó kategóriába tartozó EA produkción, illetve a mai nap egy rettenetesen szar Nintendo előadáson, amin majdnem…..
MacZoly 2010.06.16 10:08:03
@Shirin: Azért felejti ki mindenki a Sorceryt, mert szerintem a szíve mélyén senki nem gondolja komolyan, hogy azt a Sony komolyan gondolta. Az szerintem egy budget kategóriás, PSN cím lesz. Ellenkező esetben elég nagy pofátlanság lenne annyiért árulni, mint a KillZone3-at, vagy a Gran Turismo5-öt, amik ki is néznek valahogy.

Amúgy ezt a Microsoftnál sem értem. Oké, hogy lecsapunk a Nintendo ötletére, de ne másoljuk már a játékok szinvonalát is. Egy ilyen játékhoz elég a Wii és a Motion Plus, nem kell se Ps3, se Xbox360.
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..