Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóni

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
tóni 2013.01.29 22:41:47
@01234567: most jöttem ki fősuliról. másfélszer annyit keresek mint a Te ismerősöd keresett itthon. programozó. piacképes szakma. ennyi. nem kell 5 diploma.

de a cikk arról szólt, hogy mennyi magasan képzett megy ki. hiába magasan képzettek ha haszontalan a tudásuk. kint miért nem az 5 diploma valamelyikével helyezkedett el? valószínű nem keresne 3000 ajró alatt... fiatal vagyok az én ismerőseim közül aki kiment 90%-ban mosogató semmilyen képzettséggel.
Nesze!szer Ausztrál beach trend 2012.11.25 19:23:32
Denisa Dvorakova a 2013-as Zimmermann katalógus teste és arca. A cseh modell Mexikó partjain várja a hullámokat és azt, melyik színes bikini jön be leginkább a strandolóknak. Kicsit elhúznánk mi is most a melegbe innen...…..
tóni 2012.11.26 08:47:15
@Mrs.Columbo: "azon adottságokkal rendelkező személy, akin jól áll a reklámozni kívánt ruhadarab"

a modell szó szerintem arra utal, hogy a névvel illetett személyről kéne mintázni mindenkit. kétségkívül örülnék, ha a csajom így nézne ki, de ha az összes hasonló lenne akkor elvesztené a szépségét:D
Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyvéről négy posztot is írtam az Urbanistán, annyi izgalmas területet zsúfolt össze benne. Idén megjelent kötete csak egyetlen témával foglalkozik, de az elég sűrű ahhoz, hogy egy egész könyvet megtöltsön: a budapesti taxisoké. A…..
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
tóni 2012.08.26 13:35:26
@satie: Jézus és Pál apostol megbocsájtana, nem?
sorok között Te mit lopsz? 2012.07.03 18:25:00
Ha a sarki boltból ellopsz egy csokit, megúszhatot néhány kényelmetlen pillanattal, a szemtanúk megvető tekintetével, és a biztonsági őr karhatalmista megnyilvánulásaival. Az egész procedúra még mindig kellemesebb mint egy nyelves puszi a nagyinak. Viszont minél nagyobb értéket…..
 Húsvét alkalmából a DopeManTV stábja locsolás helyett ma nyuszikat prezentál nektek. Ahogy azt hírül adtuk, az elnök látogatást tett az idei Erotika Expón a "Hozzuk haza a külföldön harcoló leányainkat" nevet viselő program keretében. A videóban egy igazi…..
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága fotópályázatot ír ki, melynek összdíjazása 200000 Ft és a közönség által legtöbb szavazott kép pedig különdíjat kap. A részletek megtalálhatóak a www.vasutfoto.hu oldalon, mi is onnan idézzük a leírást. A képeket is ott…..
tóni 2011.05.08 16:39:57
@záporjózsi: pedig a szabály az szabály, be kéne tartani, azt hiszed törvényen kívüli vagy? attól még, hogy nem olvastad el...szerintem ez egy jópár éves rendelet, lett volna rá időd...
tóni 2011.05.08 16:51:08
@záporjózsi: lehetséges, de lényegük ugyanaz, be kell tartani a bennük foglaltakat.
Tegnap ki kellett mennem a XIX. kerületbe, s mivel én Zuglóban lakom, így az útvonalterv.hu-t hívtam segítségül. Pár perc múlva már megint anyáztam magam, mert nekem Kőbánya-Kispest még mindig a metrót jelenti, így BKV-val közlekedve ügyesen elbuszoztam volna a Ferenciek teréig,…..
tóni 2011.05.08 16:10:31
@pbence: soha nem blicceltem vonaton se a bkv-n, vannak nálam sokkal jobb módúak akik ezt csinálják...nem foglalkoztam vele soha mivel mindig a déliből mentem oda meg jók ezek a jegyek sőt még olyan vonatokra is amik részben IC-k tehát az utolsó pár vagon IC a többi meg sima gyors...van ilyen azt hiszem a szombathelyi ami a déliből indul. ebből kifolyólag úgy gondoltam... de a többi fölösleges szószéplés, nem azt mondtam, hogy a máv a hibás mert megbüntett, nem a szabályok szerint természetesen nekik van igazuk ezt aláírom, csak nem értem a logikát...
tóni 2011.05.08 16:19:37
@záporjózsi: nem függ össze.
tóni 2011.05.08 16:29:16
@záporjózsi: milyen rosszmájú vagy.
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
A Nimmo Bay Helicopter Fishing & Wilderness Resort által készített helikopteres felvételek Kanada legnyugatibb tartományába, Brit Columbia csodálatos vidékére kalauzolják el a nézőt.   A "Csendes-óceán kapujának" is nevezett vidék, híres gyönyörű fjordjairól…..
tóni 2011.01.26 23:41:42
hogyvolt VV4 - 4X39 2011.01.23 10:30:00
Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az…..
Hamarosan itt a The Expendables című film bemutatója, amiről nagyjából elég annyit tudni, hogy összegyűjtötték benne az összes, egykor szebb napokat látott akcióhőst. Stallone mellett olyan filmtörténeti nagyságok szerepelnek benne, mint Dolph Lundgren, Bruce Willis,…..
tóni 2010.08.04 23:34:44
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
tóni 2010.07.31 14:13:38
@Uncle_Jay: Az apple-ön több volt az adatlopó progi...ez is benne volt a cikkben mert egymás mellett voltak a statisztikák.Nem tudom, hogy nem olvastad.

Amúgy a cikk ferdítés, csúsztatás és nem méltó egy applelel foglalkozó bloghoz...mintha direkt reklámot csinálnál h az Apple így úgy király meg ha végülis úgy nézzük hogy sajtból van a Hold akkor Steve Jobs lesz a köv miniszterelnük az USA-ban.Olyan vagy mint maga Jobs aki elkezdett össze-vissza mutogatni, az IPhone 4 esetében, hogy a többi gyártó mobiljainak is lecsökken a jelerőségge ha hozzáérnek.
1. Kit érdekel?
2. Nem lehet hinni Steve Jobsnak mivel nem elfogulatlan más cégekkel szemben...simán hamisít.
Egy mulatságos tortadiagramot kaptunk Ana.Ge-től, amiből kiderül, mennyit fizetünk ki Steve Jobs ruhájáért, a lehagyott Intel Inside matricákért, a borokért, rózsákért és bonbonokért...
tóni 2010.07.25 11:50:55
@DetoX: kíváncsi lennék egy olyan diagrammra ahol rajta van egy termék életciklusa->analízis->tervezés->implementálás->tesztelés->gyártás->követés
szerintem még mindig a gyártásnak lenne a legnagyobb költsége hiszen a többi része a folyamatnak csak egyszer "történik" meg
Tamás ha minden igaz egy elég hajmeresztő csúsztatást talált a CIB lakáshitel kamatainak számolásakor. Lehetséges lenne, hogy a bank 360 napra hirdeti ki az éves kamatlábat, amit aztán napra bontva felszoroz 365-tel? Most a CIB Bank verte ki nálam a biztosítékot egész pontosan…..
tóni 2010.07.20 21:28:45
@pizsama: közgázos középsuliba jártam mindig 360al számoltunk kamatot.azzal kell, ennyi.
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
Érkeznek a holland szurkolólányok a dánok elleni meccsre, Ákos pedig örül nekik, naná. ..
tóni 2010.06.14 23:55:58
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
Eddig próbálkozott különféle politikai alkukkal és machinációkkal vezetésünk, de a déli megszállók különféle vélt sérelmekre hivatkozva a népi Koreát teljes egészében megfosztják csapatunk játékának élvezetétől, ahogy arra egy kommentelő elvtárs felhívta a…..
tóni 2010.06.13 12:30:12
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..