Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ooktáviánusz

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Tetszenek még emlékezni Pongóra, a bugyiárusra, aki elsőként cigányozta le Orbán Viktort a tévében? Vagy Évire, aki történelmet írt akkor, amikor élő adásban rántotta magára Renátót, az olaszmagyar csődört? Esetleg Zsanettre, akiről a tévében derült ki, hogy szereti, ha a…..
ooktáviánusz 2014.05.14 13:40:20
Ötvenkilencedik vendégem a chilei Jorge Daher, 28 éves rendezvényszervező. Több, mint 2 éve utazik, szeptemberben hazamegy. Ausztráliában és Új-Zélandon töltött 4-5 hónapot, lakókocsiban lakott, a barátaival körbeutazta nagyjából a kontinenst, ahol nyári munkát is…..
ooktáviánusz 2013.08.26 13:44:46
@bunk0:

Hogyte milyen lényeges információkat tudsz kiszűrni...hát ez vmi csodálatos! Igazi érett besavanyodott troll lehetsz.
Gary requeste eltért a szokásos tucatszám érkező copy past levelektől. Három éjszakára kértek szállást, de mivel korábban már igent mondtam egy brazil lánynak, jeleztem feléjük, hogy az első éjszakájukat kettesben tölthetik a vendégszobámban, de a másodiktól osztozkodniuk…..
ooktáviánusz 2013.07.01 19:17:21
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Nem igaz bár ő ezeket keresi és huzza le. Tehát szármára igen!
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
A VV Anikóval egy lakásban bulizó fiatalokat kedd este kimenekítette az RTL Klub a TV2 Családi titkok című dokurealityje fogságából, és úgy tűnik, hogy jól taktikáztak. Azzal, hogy helyet cserélt a Fókusz (19:15) és az Éjjel-nappal Budapest (20:05), a magazinműsor ugyan egy…..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
ooktáviánusz 2012.09.01 10:52:06
@Mj: "Hm, Szálasi is örmény származású volt.:) " Had legyen, nekem nincs bajom a származásokkal, mint inkább a politikai irányításokkal. Ha valaki hülye, nacionalizmust csinál ilyenből, és minket tesz felelőssé, na az tényleg egy idióta.
ooktáviánusz 2012.09.01 11:17:44
@dr kíváncsivagyok: Jóvan ecsém :D Tegyé magadba egy kis Pálinkát hogy jobban nézzé ki.
ooktáviánusz 2012.09.01 11:19:43
@Mj: Legalább vesznek államkötvényt....
Filmdroid TOP 10 börtönfilmek 2012.06.23 11:11:00
Mel Gibson karrierje soha nem látott mélységekben, a botrányairól elhíresült remek színész régóta nem tudott igazán sikeres filmmel jelentkezni. A héten már a magyar mozikba is megérkezett legújabb filmje a Börtönregény. A filmről a kritikát itt olvashatjátok. Ebből az…..
Hello! A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre. Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, a blogotokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában. Nem szépítem a dolgokat,…..
Amikor tavaly Kolumbiában, a dzsungel közepén belecsapott a villám a tengerparti villa generátorába, nem úgy tűnt, mintha az Éden Hotel meg tudná változtatni a magyar kereskedelmi tévézést. Aztán az RTL Klub konténerlakásába beköltözött Alekosz, hogy minden este ott csillogjon a…..
ooktáviánusz 2012.05.24 18:42:12
hogyvolt VV5 - 1X50 - 1X51 és 1X52 2011.11.04 18:00:00
Hiába csinálja Dya tök szívesen a retkes feladatokat, drEszter őt hívta párbajra, volt is ajvékolás, ki hallott még olyat, hogy valaki az általa leggyengébbnek tartott játékost viszi ki, hát még konfliktusuk sem volt egymással! Na, de haladjunk sorjában, lesz itt pancsolás,…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Először is örömhírt kell közölnöm, annyi kérés után végre egy budai helyet látogattunk meg, két héten belül már a másodikat. A Coyote ugyanis annyira Budán van, hogy annál budábban már nem is lehetne: A másik jó hír, hogy a környezet tökéletes: látni a Parlamentet, ami…..
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
ooktáviánusz 2011.07.09 12:16:23
@érdeklődő: Nem volt semmi különös. Akkoriban a PC Gurut asszem vmi külföldi cég megvásárolta és a külföldi mintára kellett volna írniuk az újságot. Asszem még talán ugyan azt is. Erre kivált a fél csapat és megalapította a Gamert. (megjegyzem én ezt jobb szerettem a csapat miatt). Egy darabig nem is jelent meg a Guru mert gondolom nem maradt sok ember. Csak sajnos a gamer nem talált (sztem) elég támogatót illetve kevesebben kezdték el vásárolni. Így megszűnt/beolvadtak máshova
Különös hét volt, amit nem csak a fekvőtámaszok és a húzódzkodások ideiglenes változtatása váltott ki (a héten ezeket a Pavel Tsatsouline-könyvből ismert GTG-módszerrel csináltam, bár nem mindennap). Klasszikus edzésnap 5 helyett 4 nap volt, ami tulajdonképpen nem rajtam…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
 Antik foci I.   Nem menekülhet a Laudator sem a focivébé hatása alól! Nem is volt nehéz dolgom, amikor az egyhónapos őrülethez kapcsolódó témát kerestem. A filoszok szeretik előhúzni azt a közhelyes és paródia tárgyáva is tett bölcsességet, hogy ,már a régi rómaiak…..
ooktáviánusz 2010.06.20 13:42:00
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
ooktáviánusz 2010.04.09 16:48:13
@Egy_Újságíró:
Kedves újságíró barátom!
Mire jó az ha több párt lesz a parlamentben?? Semmire nem jó. Miért? Mert vagy koalíciót kötnek és ugyanott vannak, vagy rohadtúl széthúznak és semmit az égvilágon nem lehet csinálni. Miről hablatyolsz te itt akkor?!
Hamár ilyen független vagy akkor miért csak a jobboldalt tudod kritizálni?
Újságíró lennél(profi???), akkor miért hemzseg helyesírási hibától az írásod?
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
Itt az ideje, hogy beismerjük: hiányozni fog az MSZP. Minden magyar politikai párt másképp tudja magát égetni, és erre a palettára bizony kell az a speciális tudás, amit az MSZP tud e téren nyújtani. Hogy miről is beszélünk? Hát erről. A hétvégi szocialista…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..