Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangyasav

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hangyasav 2022.10.24 22:08:19
Subba Hungary Subba Records 2022.08.13 17:04:54
Subba Hungary Subba gasztró 2022.08.20 13:58:06
hangyasav 2022.08.20 20:22:56
De ha esetleg nem tudtad mire van még szüksége Budapestnek, akkor most nézd meg. Hamarosan megnyilik a háromszázadik upperclass (rongyrázósabb) romkocsma, de nyilván ez lesz a legjobb!  …..
hangyasav 2012.07.09 11:12:17
@kzolika: a Fred Perry logoja leginkább egy babérkoszorú. A szarvasossal az A&F-re gondolt, ha nem tévedek.
Szerintem az ilyen helyeknek hamarosan befellegzik. Amit csak a divat meg a hype tart fenn, ugysem képviselnek olyan értéket, ami egyedivé tenné őket. Tömegklubok tömegembereknek. Stonehenge meg Ópusztaszar kell a nénpnek, na :)
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
Zseniális ez a videó, tíz perc alatt végig darálja a hip-hop történetét a hetvenes évektől egészen napjainkig, a zene miatt annak is megéri megnézni, aki nem tud angolul. ( A forrás a Cracked, érdemes ránézni a cikkre, az is kurva jó. )  ..
hangyasav 2009.09.13 12:17:52
@Patrona: "Én is erre várok, dehát nem jönnek. Lehet magukba szálltak, de nem hiszem."

Vagy csak egyszerűen szóra se méltatnak egy ilyen korlátolt faszt, mint te vagy, ember.Veregesd meg a saját válladat, mert most jól megmondtad országnak-világnak a véleményedet. "Csinálj amit akarsz, csinálhatsz bármit, nem mi leszünk azok, akik félre fognak állni (MSS)"
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
hangyasav 2009.08.26 01:33:28
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
hangyasav 2009.07.05 21:35:26
@mbazs: honnan vontad le ezt a roppantul logikus következtetést? Különben is, miért érdekel téged az én merevedésem?
hangyasav 2009.07.05 21:37:06
@őröltbors:
nem a világ megítéléséről mondtam véleményt, hanem két azonos neműről, akik adott esetben férfiakat szórakoztattak...
hangyasav 2009.07.05 21:47:12
@őröltbors: pótolom: :)
Maradi az a felfogás, hogy a borravalóval a nyújtott szolgáltatás minőségéről és mondjuk ár/érték arányáról mondok ítéletet? Vagy a borravaló automatikusan jár és kész? Az a tapasztalatom, hogy a vásárló, aki a szolgáltatást igénybe veszi, az első módon…..
hangyasav 2009.06.09 23:56:40
@-d(-_-)b-:
"Bocs, ezek szerint a pénztárost nem rúgják ki, ha nincs vevő és bezár a bolt? "
De, nyilván kirúgják, ahogy a pincért/séfet/fekete mosogatót is.
De a vendéglátásban a személyzetnek, annak a részének, amelynek a vendéggel konkrétan kapcsolata van (felszolgáló) igen nagy szerepe van abban, hogy vendéget megszerezzen, megtartson vagy adott eseten elveszítsen miatta a hely. Arra próbáltam célozni, hogy a Spar-os kasszás néniknél ez szerintem korántsem így működik. Teljesen mindegy (nekem legalább is) hogy ki húzza le a túrórudi vonalkódját a kasszánál. Az viszont már érdekel, hogy ha xy-t választok az étlapról, akkor milyen bort ajánl hozzá, miért azt, stb., stb. Jöhettek persze azzal, hogy ez a munkája, ezért még nem jár borravaló.
Szerintem pofonegyszerű az egész: ha azt érzed hogy jó és gyors kiszolgálást kaptál, odafigyeltek rád, rendben volt a kaja/ital stb. akkor jár a borravaló. Sebességhez még egy dolog: ha minden rendben volt, csak a kaja jött lassan, az általában nem azért van, mert a pincér lassú vagy elfelejti. Lehet, hogy a konyha úszik. Ugyanez a kaja minőségére is. Ha tré volt, azt ne a pincérrel éreztesd (nuku borravaló) mert köze sincs hozzá.
Igenis tessék megbecsülni és honorálni azt, ha Vendégként foglalkoznak veled és nem csak egy birkaként aki megint csumizni jött. Vannak, akik hivatásként fogják fel és annak megfelelően végzik a munkájukat (nem is kevesen)...
Sekay, veled teljesen egyetértek; ebbe a dologba nehéz vendégként belelátni, én 5 éve vagyok pályán:)
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
hangyasav 2007.11.09 05:29:39
Bár a múltkori hivatalos válaszban a Cerbona azt sejtette, lehet hogy az áruházban fertőződött meg a müzliszelet, azóta két bejelentést is kaptunk ugyanarról a csokis müzliszeletről, Kornéliától fotókat is. A Cerbona szerint "ha megeszik sem lesz tőle semmi bajuk!" Nem…..
Hidd el fiam, jobban fáj ez nekem, mint neked: Tudjuk, olcsó dolog Mónika-show részletekkel mérgezni a drága Subba-olvasókat, de ezúttal sem tudtunk ellenállni...
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
A Magyarországos kisasztalhoz szeretnénk ajánlani az alábbi tudatos terméket. Díszítse otthonát, és ajándékozza szeretettel. Haha! Fogadjunk, hogy a vekker kínai. ..