Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz. Petra

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy magát megnevezni nem kívánó olvasómtól egy olyan szösszenet kaptam, amit azon nyomban, minden kommentár nélkül publikálok! :) Azt szokták mondani, hogy egy férfi-nő kapcsolat akkor válik igazán bizalmivá, ha mindkét fél teljesen felszabadultan, őszintén tud viselkedni a…..
Sz. Petra 2010.08.01 13:46:38
Sziasztok!

Szerintem erre nincs általános recept, max. ez: fingós a fingóssal, nemfingós a nemfingóssal. Kinek mi fér bele. Én például nagyon érzékeny vagyok erre a témára, mert volt már fingós hapsim. Nem vagyok egy kényeskedő nő, de amit ő leművelt, az már sok volt. Azt mondom, ha egy évben n alkalommal kicsúszik egy-egy, az még belefér, hiszen emberek vagyunk, mindenkinek van emésztése. Nos, az emlegetett "úriembernél" nem ez volt a helyzet. Úgy a második hónapban (távkapcsolat volt) egy reggel hangosan eleresztette magát, én ezt figyelmen kívül hagytam. Ő ezen úgy meglepődött, hogy meg is kérdezte, hallottam-e. És onnantól kezdve nem volt megállás. Szellentett éjjel, szellentett nappal, jól hallhatóan, érezhetően. Hamar kisült, hogy ez számára elsőrendű humorforrás. Volt egy kebelbarátja, akivel sportot űztek a fingásból, nagyokat nyerítettek, én meg vágtam a pofákat, de nem szóltam, mert annyira meg akartam tartani ezt a fickót. (Hozzátenném, ez a két pasi egyetemet végzett, doktori iskolába jártak, járnak - újabb bizonyíték, hogy iskolázottság != kulturáltság.)

Na és aztán az egyik nagy égésem az volt, mikor egyszer a villamoson utazva irtóztató záptojásszag csapta meg az orrom. Ránéztem a "kedvesre", és megkérdeztem, hogy ugye nem? Mire ő harminckettes mosollyal közölte, hogy de.

Mai fejemmel nem bírtam volna ki ennyi időt egy ilyen fickóval, de akkoriban még elég éretlen és függő személyiség voltam.

Ezzel még mindig nem azt akarom mondani, hogy fingani tilos, mert lehet, hogy ez a csávó egy nálam kevésbé kényes (hangsúlyozom, hogy én magam egyáltalán nem vagyok kényes) lánnyal jó kapcsolatban élhet, aki számára szintén poénforrás a fing. Ez az exem egyébként rá akart venni engem is, hogy előtte fingjak recsegve, mert az olyan vicces. Hát, nem tudom, én annyira nem tartottam annak. :)

És hogy levonjam a tanulságot: ebben a kapcsolatomban szerintem nem maga a fingás ténye volt a gond, hanem az, hogy

1. én nem elég határozottan kértem, hogy hagyja abba (jeleztem ugyan, hogy nem tetszik, de nem volt elég határozott);

2. ő teljesen figyelmen kívül hagyta, hogy engem zavar a tevékenysége, sőt a vége felé szándékosan provokált is.

Tanulság? Ha eltér a fingásszint, akkor meg kell beszélni. Ha a fingós fél lecsökkenti a mennyiséget, vagy legalábbis próbálja, az jó. Ha meg nem, akkor hagyni az egészet. Mert aki fingós, az világéletében az marad.
B-oldal 15 katasztrófa klisé 2010.02.20 08:05:00
Az 1000 Ft alatti DVD-k úttörője, az RTL Klub szerda estéinek biztos irányjelzője, mi több, bár remélem, mindenkinek világos, hogy a Hallmark a létező legnézhetetlenebb csatorna, a katasztrófafilmekre is részben szakosodott már némelyik. Minden katasztrófafilmek esszenciáját…..
Sz. Petra 2010.07.20 20:25:50
@nosferato: Bocs az offolásért, de meg tudnád nekem mondani, honnan veszed/tudod, hogy ifj. Farkas Gyula egy lány?!?!?
Sz. Petra 2010.07.22 00:51:58
@nosferato: De azt írja, hogy ez az egész egy félreértés, és a Katának ehhez semmi köze. Nem értem.
Kedves Kommentelő Ceve! Külön posztot szánok felvetésednek, miszerint engem vagy kirúgtak dajdajozás miatt vagy egyenesen nem is létezem. Nem a személyed fontossága indít arra, hogy posztom főszereplőjévé tegyelek. Nem! Hanem egyszerűen az a tény, hogy internetes működésem öt…..