Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovax

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Japán mazsolafa 2012.01.16 10:45:00
A múlt héten olvastam egy cikket arról, hogy kínai tudósok megtalálták a részegség természetes ellenszerét. A japán mazsolafa (Hovenia dulcis) kínai fajtájának kivonatát a bölcs kínaiak már 500 éve használják a másnaposság gyógyítására. Most patkányokon végzett…..
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
kovax 2009.08.19 17:01:23
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
De attól még mennyenek az annyukba az osztrákok.Tessék:"Használt tampon és intim betét is érkezik a Rábán AusztriábólA Pro Natura St.Gotthard (PRONAS) Civil Összefogást szombaton értesítették a horgászok, a határszakaszt képező Rába magyar oldalán arra lettek figyelmesek,…..
Háromosztatú hírsalátánkból kiderül, hogy a bordeaux-i cru bourgeois-k, különösen a 2004-esek baráti áron kerültek piacra. Legalábbis Kaliforniához képest (amúgy 30-40 euro a hazai borviszonyok között sem irdatlan összeg). Aztán persze van Bordeaux-nak egy ismerősebb arca is,…..
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Kedves Verespálné!Megint elrontottam. Bocs,vlMi, férfiak annyira meg tudjuk alázni magunkat, hogy ilyet még senki nem baszott. Miért érezzük azt, hogy mindig van még legalább n+1 újabb lehetőségünk, ha a lánynak úgy sem kellünk? Mert lássuk be, mindig megszívjuk. Mindent jelként…..
Délelőtt kosármeccs volt, délután töriverseny, hogy a középiskolák jelentős csoportjait tudjuk megszólítani.Mivel sokat hibázom, ezért most egy szuperextramegahiperjóizgalmas sztorit kaptok hirtelen. Lassan verespálnénak saját rajongói klubja lesz a blogon? Nem állhattok…..
Jó volna, ha a lányok is olyan ésszerűek és logikusak lennének mint a matematika. Talán nincs is találóbb ellentét, mint ez, és ez is mutatja a brand megalkotóinak zsenialitását.Kedvenc blogunk, a Trendy és Wendy 1 éves születésnapját ünnepeltük pénteken a Nagydióban, ahová…..
Van egy olyan elmélet, hogy azért van hétévente hullámvölgy a kapcsolatokban, mert hogy hétévente cserélődnek ki teljesen a sejtjeink, és akkor már egy porcikánkban sem vagyunk azok, akik voltunk hét évvel azelőtt. A történet szereplői egy szörnyű baleset kapcsán gondolták…..
Végre egy mindenkit érintő és érdeklő kérdés! Sokszor előfordul, hogy eleinte minden klappol, aztán később meg mégis úgy tűnik, hogy nem. Semmi komoly, csak nincsenek pillangók a hasamban, nincs meg az a bizonyos zazazu érzés. Na, ezt hogyan lehet jól megmondani? Egy példa…..
A szakítással nemcsak fájdalmas, szívbemarkoló, eszement, és idegtépő koptató dumák járnak, hanem a felhalmozott közös "vagyon" újraosztása is. Kié legyen az autó, kié a hétvégi ház, ki viszi a hűtőt és a ki a mosogatógépet, ugyebár. Ugyanez kicsiben a…..
kovax 2007.08.31 10:17:11
kovax 2007.09.21 15:15:19
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Nehéz műfaj, mert mit lehet mondani arra, hogy szeretlek, ha mi, különböző valós vagy vélt indokokból kifolyolólag, de kurvára nem érzünk hasonlóan. Volt már egy egészségedre, most egy újabbat kaptunk a rövid, de frappáns kategóriában.   egy könnyed nyári…..
kovax 2007.08.27 12:57:57
A külföldiekkel való ismerkedés azért is nagyon nehézkes, mert hát az egy dolog, hogy nagy nehezen összekaparunk magunknak egy idegen ajkút, de aztán hogyan szabadulunk meg tőle? Ha esetleg kedves mongolokkal lenne dolgunk, íme egy egyszerű módszer.Törétént egyszer, hogy az esti…..
Drámai végjátékához érkezett egy még el sem kezdődő kapcsolat. Tipikus iskolapéldája a szomorú és fájdalmas lekoptatásnak, ezért örülünk, hogy W. beküldte, tanuljunk belőle. Együtt fáj a szívünk veld - üzenjük innen a távolból.A Szigeten egy poénkodásból indult a…..
kovax 2007.09.12 11:08:18
Szerencsére olyan is van, hogy nem kell cifrázni a dolgat, egyik felet sem érdekli a másik, akkor meg minek pazarolják a párválasztás drága perceit egymásra. Te jobbra, én balra. Palya is lezárta a dolgot, mielőtt elfajult volna. Egy kapcsolatom lezárását írnám meg Neked, talán…..