Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gege0505

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a videomegosztókra pr-célból felkerült asztalcsapkodásból sejteni lehetett, hogy a Story Tv-n újjáéledt A la Carte nem az az értelmiségi beszélgetős műsor, aminek szánták. Végül is érvek ütköztetésének, meg értelmes párbeszédnek elég gyenge, hogy Dessewffy Tibor…..
Vallomással tartozunk. Amikor először írtunk a Societas netkampányáról, kínosan éreztük magunkat, mert egyáltalán nem voltunk meggyőződve, hogy ez nem valami lejáratóhadjárat a túloldalról irányítva. Egyszerűen nem tudtuk elképzelni, hogy valaki magától ilyen hülye legyen.…..
Tegnap kigyulladt Kaposváron a volt SZÜV-székház. Több emelet, 150 benttartózkodó ember, óriási füst mindenhol. A mentők és a rendőrök mellett 10 gépjárművel vonultak ki a tűzoltók. A  kaposváriakon kívül a dombóvári, a szigetvári egységet is riasztották, és a…..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
 Dávid Ibolya és tanácsadóinak kísérlete páratlan: ez az első eset, hogy egy párt vezetése az üzenethez keres választókat, s azt sem bánja, ha közben a hagyományos tagság teljesen elhagyja a pártot.Természetesen kötélen táncolnak. Az eddigi mutatványt csak az igazolja,…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a vicces cikkre, ami az inforadio.hu lapjain jelent meg, és amiben Páva Zsolt, Pécs polgármestere egy sajtótájékoztatón csinált tiszta hülyét magából. A lelkes lokálpatriotizmussal persze semmi bajunk nincs, így valahol érthető,…..
 Kevés esemény váltott ki a lakosokból (azemberekből, választópolgárokból, rohadt fasisztákból) akkora konsternációt, pozitív értelemben (talán csak hunvald elvtárs lesitkozása), mint az, hogy a békávés humánpolitikai tehenet (ahogy egy férfisoviniszta,…..