Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekk elek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy minden bizonnyal jó sok szabadidővel rendelkező és egyben mazochista amerikai blogger, Matt Dinniman összegyűjtötte az amerikai teleshopokban látható legnagyobb állatságok listáját, mi röhögtünk rajta sokat, és úgy döntöttünk, hogy miért ne mutatnánk meg nyájas…..
Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, ami előtt mi ugyanolyan döbbenten állunk, mint ő, vagy valószínűleg Önök. Olvasónk a képhez annyit tudott hozzátenni, hogy az újpesti piac mögött fotózta. A környéket nem ismerő városlakók kedvéért elmondjuk, a piac nem valami…..
"A női vécé ajtajára Audrey Hepburn stencilezett képét fújjuk fel, a férfiak ajtajára viszont új szimbólumot kell találnunk" - számolt be lapunknak az Index új irodájának dekorációs munkálatait irányító Etele a hétvégén felmerült nehézségekről. A szakember, aki…..
mekk elek 2006.08.20 20:07:03
Nagy fába vágta a fejszéjét a TV 2, amikor úgy döntött, hogy Magyarországon elsőként elkészíti egy amerikai sorozat remake-jét, ráadásul nem is valami szappanoperát választottak ki erre a célra – ebben azért már van rutinunk – hanem egy szituációs komédiát, a…..
Eddig csak az RTL Klub új sorozatait mutattuk be, de most már van hivatalos információnk a TV2 programjairól is (hurrá), még több sorozat, még több angolul beszélő idegen lény, halottlátó és így tovább. Jövő hét szombaton fejeződik be a Csillagkapu aktuális szezonja, ami az…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..