Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unreachable

1 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog akadályozta a hétfői The Men-koncertet az Akváriumban. Nem elég, hogy a New York-i zenekarral egy időben lépett fel az A38-on a Joy Division-alapító Peter Hook, de még a hirtelen az országra szakadó hóesés sem kedvezett nagyon a bulinak. Azonban egy kifejezetten lelkesnek…..
Drága olvasóim! Na EZT A SZTORIT OSSZÁTOK, ha egyszerre akartok röhögni és sírni, mert ez baromira humoros és szánalmas egyben. Hosszú lesz. Történt egy szép napon, vidáman dolgoztam egy új dalunkon, amikor megcsörrent a telefon. Nézem, nézem, számjelzés nélküli. Alapból nem…..
Számít az, hogy az ember melyik városban, illetve melyik országban nézi meg az adott zenekart? Valószínűleg igen, az alábbi beszámolók alapján viszont messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni. Az biztos, hogy Udinében nagyon jó volt a Radiohead, pár nappal később Berlinben…..
Unreachable 2012.10.09 19:55:24
@Régi Péter: haggyad már magad te majom troll:D mi az, hogy ilyen szar jutott a generációnknak? Meg az arcade fire szar nem? Meg a radiohead? Na mi az igazi rock zene? Hülye kis majom vagy te barátom(:
Mikor legutóbb megírtuk, hogy a Reading fesztiválos Foo Fighters-koncerten Dave Grohl úgy búcsúzott a közönségtől, hogy az volt az utolsó koncert hosszú ideig, akkor a kommentekben ki lettünk oktatva, hogy nem igaz, mert Amerikában még fellépnek több helyen, ez csak Európára…..
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Unreachable 2012.05.17 14:48:54
@sixx: hát az egy dolog, hogy csak idén legalább két jobb rocklemezt tudok mondani, de ez így májusban nagyon korai :D főleg hogy idén eddig mik jöttek ki, ki tudja még mi várható.
Unreachable 2012.05.17 14:59:51
@sixx: az új The Men! az király.
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
Unreachable 2012.05.05 13:55:14
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
Idén hetedik alkalommal osztották ki a HangSúly díjait, ami szerint tavaly a legjobb magyar rock/metál-albumot a Thy Catafalque készítette el az általunk is magasztalt Rengeteggel, de ugyanez a produkció elvitte (igaz megosztva a Wisdommal) az év lemezborítójáért járó…..
Végre végre lejutottam ezen a hétvégén a Balatonhoz. Persze imádom a Dunát, de azért a nagy szerelem nekem a Balaton, itt kezdtem horgászni, itt voltam gyerek, kis túlzással itt nőttem fel.Szoval bezsongva, várakozásokkal telve keltem vasárnap reggel 5:30-kor. Az első meglepetés…..
Harmadik hó harmadikán idén már harmadszorra látogattam Szegedre - de persze nem a számmágia miatt, hanem mert aznap volt az új 2-es villamos első üzemnapja (az ünnepségek, bevezető ingyenmenetek még előző nap megvoltak, azokról lemaradtam). Korábban már lelkesedtem egy…..
Unreachable 2012.03.04 22:30:02
@Rocko-: téged sem az eszedért szeretnek, igaz?
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
Ha valaki éppen Samsung Galaxy Note vásárlásán töri a fejét, akkor nagy szerencséje van, épp most bukkantunk egy remek videóra, ahol egy cseppnyi elfogultságtól fűtve ugyan, de meglehetősen agresszíven ecsetelik a készülék előnyeit. Ahogy az elemzést végző focihuligánnak…..
Unreachable 2012.02.22 09:58:22
@nmy: mennyire ostoba egy paraszt vagy te fiam.
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal,…..
Unreachable 2012.02.05 13:36:18
@gentry: hogy te mekkora egy fasz vagy.
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
Unreachable 2012.01.20 17:30:48
@_-_-_: valóban, itt most arról van szó, hogy egy felnőtt ember, arra veri magát, hogy 25 éve ugyanolyan kendőt hord :D nekem meg volt charizardos tazóm az általánosban :D
A médiafogyasztást világszerte mérő Nielsennek van egy SoundScan nevű vadhajtása, ami a zenével, és ezzel kapcsolatos számokkal foglalkozik (mit hallgatnak legtöbben, mi fogy jól, mit töltenek le, stb.), és az új évet azzal kezdi, hogy az elmúlt 365 napról mindenféle listákat…..
„Jó reggelt! Tegnap este meghallgattam a Metallica/Lou Reed-albumot. Metallica-lemezgyűjteményem eladó, várom az érdeklődők jelentkezését.” A fenti Twitter-üzenet tőlem származik. A Twitter - mint tudjuk - online közösségi háló, ahol a felhasználók 140 karakteres…..
Unreachable 2012.01.05 07:58:21
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
Unreachable 2012.01.04 18:41:11
@Peter T. Sinclare: imádom mikor valaki tényleg azt hiszi, hogy annyi az egész, hogy fejlesztjük a mezőgazdaságot, eladjuk az araboknak meg az oroszoknak gázért meg olajért és királyak vagyunk :D
Néniket a bácsiknak! címmel nemrég jelent meg a Kiscsillag zenekar harmadik nagylemeze. Erről, a Kispál és a Borz nélküli életről, a letöltésekről, a kommentelőkről, a pálinkáról és a Kossuth-díjról beszélgettünk Lovasi András énekes-gitárossal.Milyen a Kispál és a Borz…..
Unreachable 2011.12.29 16:00:04
@endike: még jó hogy a lovasi földrajz szakra járt egyetemre.
A hónap legarcpirítóbb amerikai eseménye volt, amikor a Drug Enforcement Agency elutasította a marihuána enyhébb büntetőjogi kategóriába sorolását kérő petíciót, mert szerintük a fűnek nincs semmilyen gyógyhatása. Ezért ugyanabban a kategóriában marad, mint például a…..
Music For Animals címmel szeptemberben jelenik meg a Superbutt új lemeze. Az anyag dupla album formájában lát napvilágot, az egyik cd-n egy teljes angol nyelvű nagylemezzel, a másikon pedig egy magyar nyelvű EP-vel és bónuszban néhány feldolgozással. Az összesen 18-20 számot…..
Unreachable 2011.05.31 22:22:58
www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080123104017.htm

pszichologia.blog.hu/2006/11/10/marihuana_thc_d9_tetrahidrokannabinol

web4health.info/it/add-cannabis-long-term.htm

alcoholism.about.com/od/pot/a/effects.-Lya.htm

www.drug-and-alcohol-rehab-info.com/addiction/index.php/negative-effects-of-marijuana/
úgy kezdésnek. elhiszem én hogy nincs azzal gond ha valaki néha elszív egy spanglit, de ne akarja már bebizonyítani nekem senki, hogy a fű az tök jó nekem. meg semmi bajom nem lesz tőle. amúgy egyszer kérdeztem meg egy durván füves ismerősömet( értsd: naponta többször), hogy rá lehet-e szokni? válasza: nézz rám.
Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik…..
Unreachable 2011.04.12 18:16:22