Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosolyogj!-nekem bejött.

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen nem arról van szó, hogy nem értem az ismert mondást. De a helyzet egy kissé bonyolultabb...
Mosolyogj!-nekem bejött. 2017.07.16 00:44:12
@midnight coder: Teljesen egyetértek. Nem nyelveket kellene tanulni, hanem egy közös kommunikációs nyelvet kellene használni a munkában, oktatásban és e mellett ápolni az anyanyelvet .... a kultúra területén. És akkor minden ember kétnyelvű lenne. (Kivéve az angol anyanyelvűeket.)
Az EU „magországai” idén jó eséllyel tesznek még egy gesztust arra, hogy a „másként gondolkodók” is felszálljanak az ő vonatukra. Ha ez nekik nem kell, úgy valószínűeg sebességet váltanak, és hátra fogják hagyni mindazokat, akik hezitálnak, netán ellendrukkerek. Ezzel egy időben, nem kizárható…..
A városi strandokról rég leszoktam. Nem tudom, a közös emlékezetben megvan-e, de strandfejlesztéseket a 2000-es évek elején a Fidesz kezdte el nyomatni. Valószínűleg akkoriban még ebből lehetett szolidan lopni. Minden városban épültek a víziparkoknak nevezett csodák csúszdákkal és egyéb medencékkel.…..
Prof. Dr. Iván László, a magyarországi gerontológia vezető képviselője egyszer együtt utazott egy idősekből álló csoporttal. Az egyik hölgy odalépett hozzá, s ezt mondta: „Magára ismertünk, és volna egy kérésünk. Legyen szíves, mondja el, bárhová is megy, hogy mi nem öregek vagyunk, hanem…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2017.07.11 01:01:27
Ugye ismerős: „engem nem érdekel, mit csinálnak, de azt a négy fal között csinálják”.  A történet röviden a következő:  A hatvanas évek végéig a liberális USÁban (is) rendszeres volt, hogy a meleg klubokat a rendőrség razziákkal zaklatta, - pedig ott négy fal között szórakoztak a melegek,…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2017.07.09 08:28:25
@Pic: Tökéletesen egyetértek. A tolerancia elfogadást jelent, nem pedig elsajátítást. Továbbá a tolerancia egy belső folyamat, ezt nem lehet kikövetelni. Különösen nem ÍGY. Nekem 30 éve is voltak meleg barátaim, akik ma is megvannak. De EBBŐL a merítésből, ILYEN véleményterror mellett azóta nem lettek újabb meleg barátaim.
Mosolyogj!-nekem bejött. 2017.07.09 15:46:35
@is: Részemről a rio-i karnevált is undorítónak tartom. Meg a bikafuttatást is, meg a paradicsompazarló karnevált is, sőt, a virágkarnevált is. Remélem, ez megnyugtat.
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Sajnos elég egyértelműnek tűnik, hogy Krisztiánék hibáztak, amikor elfelejtettek befizetni egy Invitel-csekket, amin aztán megcsúszott az egész sztori. De vajon az Invitelnek és a követeléskezelőnek miért nem érdeke, hogy részletfizetésben kiegyezve megoldásra törekedjenek? Gondolják, ha 180 000…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2017.07.09 01:26:44
@Attila F: Igen, ez így van. Felmondják a szerződést és erre hivatkozással a kiskutya faszát is felszámolják. Velem ezt csinálta a drága T-Mobil. Nosza, mentünk bíróságra, el is bukták a pert.
:DDDDDDD
A társkeresés folyamán ma már a többséget nem érdekli, hogy leendő társának milyenek a vallási gyökerei, ha egyáltalán vannak neki. De sok olyan társkereső van, akinél a vallásos háttér megelőz számos más kritériumot. Azt figyeltem meg az elmúlt években, hogy az a…..
(János 8:1-11 alapján, Jézus szavai piros betűvel szedve) Kora reggel Jézus bemegya Templomba, ahol nem egy,s nem csak kettő ember figyel.Jól telik az idő így el.Jézus tanít, kérdez, felel,s szundít pár besúgó el-el,ám hirtelen nő a lárma…„Ránk is mozgalmas nap vár…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2015.04.25 11:13:41
Ha egy párt arra fókuszál, hogy bebizonyítsa, hogy vezető politikusai is érző, esendő emberek, van feleségük, gyerekük, szeretnek főzni, vagy utálnak porszívózni, akkor bizony nagy a baj. A Fidesz most megvásárolt néhány interjút bulvárlapokban, közéleti hetilapban, melyekben…..
Nem értem, hogy miért kell ilyenekkel kezdeni az új évet, de a CÖF már megint nagyot alakított. Közzétett egy nyilatkozatot, de annyira gáz, hogy nem is egészen értem, mi célt szolgál. Feltételezem, hogy a szétszéledő nyájat akarják újra összeterelni, bár inkább csak azt…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2015.01.03 21:13:08
@Pipas: Nem hazudtam azt, hogy negyvenezres, hanem utalni akartam a megalomán barom által megálmodott Puskás stadionra, de aztán azt a részt töröltem és benne maradt a negyvenezres szám.
Csak te feltételezed, hogy hazudtam (még véletlenül sem azt, hogy TÉVEDTEM), mert magad is folyamatosan hazudsz, mint a vezéred.

Lételemetek a hazugság, csak ebből a szempontból tudsz nézni mindent.

Persze ettől még bukni fogtok, mentek kistestvéretek, a Maszop után a süllyesztőbe.
Mosolyogj!-nekem bejött. 2015.01.03 16:10:07
@Pipas: Bocs. 3500 fős stadiont lehet építeni a kert végébe közpénzből.
A Blikk információi szerint VV Cristofel továbbra sem hagy fel nőverő tevékenységével, és úgy megverte menyasszonyát, hogy annak cipónyira dagadt fel az arca. Ez ugye nem az első ilyen eset, a kubai-magyar valóságshow-szereplő előző csaját, VV Veronikát (nem testvérek) is úgy…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2013.10.05 12:59:36
@thegoddamnbatman: Ja, ja! Börtönke, börtönkében meg néhány 140 kilós kancika vazelin nélkül, sorban, egymás után.
El tudnék gyönyörködni a tízfelé repedt ánuszából csorgó vérpatakban. :)
Tegnap délelőtt az V. kerületi önkormányzat városüzemeltető cégének alkalmazottjai kiürítették a Ferenciek terén a metró bejárata előtti aluljárót. Elzavarták a hajléktalanokat, kidobták az ingóságaikat, elvitték a matracaikat. A tér átépítése miatt kisebb területű…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2013.08.23 21:33:09
@legeslegujabbkor: Valóban Fidesz-kormány van, de a liberális jogvédők harcolnak azért, hogy a deviáns söpredék az utcán lakhasson.
Nem azért harcolnak, hogy fedelet és zabálnivalót kapjanak, hanem azért, hogy a normálisan viselkedő többségi társadalom kárára deviáns módon viselkedhessenek, mert éppen ahhoz van kedvük.

Ha én odaszarnék a Hősök terére és melléfeküdnék aludni, a Btk. és a szabálysértési törvény több passzusa alapján megbüntetnének és végre is hajtanák rajtam, mert nekem ezt nem szabad. Az utcalakónak szabad, mert ő hajléktalan. Rá nyilvánvalóan más jogszabályok vonatkoznak.
Mosolyogj!-nekem bejött. 2013.08.23 21:40:12
@ekat: Nyilván a szegénység miatt szükséges tiltott helyen dohányozni. Akinek van hol laknia, az nem dohányozhat az aluljáróban, akinek nincs lakása, az nyugodtan dohányozhat, hiszen ő ott van otthon. Talán még magánlaksértésnek is minősülne, ha aggályodat fejeznéd ki, amiért felfüstölnek, mint a heringet.
Nem tudom, hogy így nyáron kit hoz lázba, hogy a hétfői Közlöny szerint módosították "az állami vezetők és az államigazgatási szervek köztisztviselői számára biztosított juttatásokról és azok feltételeiről szóló 192/2010. (VI. 10.) kormányrendeletet" ...…..
Mosolyogj!-nekem bejött. 2011.07.20 08:15:27
@nu pagagyí: Nyugodj meg, fizetést is osztogatnak azért.
Mosolyogj!-nekem bejött. 2011.07.20 08:17:22
@Mosolyogj!-nekem bejött.: Elfelejtettem leírni, hogy a "probléma" nem új keletű, hanem évtizedes múltra tekint vissza.
Mosolyogj!-nekem bejött. 2011.07.20 08:33:52
@keria: Engem nem zavar, hogy jár neki, ti. úgysem veszi igénybe. Ezek bécsi magánklinikára járnak és még azt is az állammal fizettetik ki. Okosba.