Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyi

26 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
Az 1990-es évek elején az amerikai UCDavis egyetem és a Calgene cég szakértői piacra dobták az első génmódosított zöldséget, a Flavr Savr paradicsomot. A technológia lényege az volt, hogy egy gén elvételével 30 nappal a zöldség szüretelése után is ugyanolyan kemény és friss…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Mivel nagyon szerettek kiakadni azon a jelenségen, hogy bizonyos emberek mások levetett gönceiben járnak tizedannyi pénzből mintha fast fashion üzletekből tennék, úgy gondoltam, itt az ideje a Háda Angol Használtruha turi egyik kirendeltségét megnéznem közelebbről. Tényleg olyan…..
Nem tudták megmenteni azt a zuglói férfit, aki Széchenyi Pihenőkártyájával szerette volna rendezni étkezésének árát. "Először interneten keresztül próbálkozott, de nem talált a közelben olyan helyet, aki hozott volna ételt. Aztán nekivágott a városnak. Nem hittük…..
Kutyi 2012.03.20 16:43:02
@Közbiztonság Szilárd:
Egyetértek, de amióta közszolgaként (amit a kormányunk szó szerint vesz) korábbi fizetésem 80-85 %-át keresem, azóta a spár csoportot is ritkábban látogatom. Fellendült nálam az Aldi, Lidl, mert árai megfizethetőek és termékeik sem rosszabbak másokénál.
Kutyi 2012.03.20 18:17:09
@Tímár Mihály: Remélem kormányunk zseniális szakemberei nem olvassák az oldalt, mert tényleg megcsinálják! Mert jót akarnak nekünk, megvédik a nyugdíjunk után a pénzünket is.
Isten óvjon attól
Snake Ellopták Schmitt Pált 2012.01.26 04:59:00
Először a Hírcsárdára gyanakodtam, azután pillantottam meg az MTI édes betűit, bár időnként semmi probléma azzal, ha az ember keveri a kettőt, az egyik sokkal hitelesebb, mint a másik. Ehol a hír, amin először begörnyedtem a röhögéstől, azután mélyebben belegondoltam, bele a…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Egy gyermekek által előadott flashmob tánccal indult egy budapesti plázában a Lenor új, fülsértően bugyuta, „Lenor Selymes Ruhaság” néven futó kampánya. Mi ezt a megoldást ugyanolyan erőltetettnek és izzadtságszagúnak gondoljuk, mint a legtöbb olyan marketingcélú…..
A héten Vekerdy Tamás tollából jelent meg egy írás az FN.hu oldalán "Az iskola megbetegít" címmel, melyben az iskola betegítő hatásáról és az iskola miatti szorongásról ír. Ezután nemsokkal erre reakcióként és kritikaként megjelent a Magyar Pszichológusok…..
Kutyi 2010.09.26 19:46:10
Képzeljük el Vekerdy Tamás humánus iskoláját. Mikor is kezdődjön a tanítás ? Ha a gyereket a reggel 8 órás kezdésre kényszerítem szegény nem tudja nyugodtan kialudni magát és nyűgös lesz egész nap. Akkor jöjjön be, amikor kedve tartja, ha úgy érzi, hogy már be tud ülni az iskolapadba. A gyerek reggel éhes, így miután fél 9-9 felé beérkezett, előveszi a szendvicset és a kóláját egy szívószállal és elégedetten megreggelizik. Éhes gyomorral nem lehet tanulni ! Így mindjárt nyugodtabban kezdődik a nap. Közben eszébe jut hogy a másik padsorban ülő Jucikával még nem beszélte meg mit csinált tegnap este a diszkóban Janival így feláll és odaszalad elújságolni hogy Janival mekkorát smároltak. Panka - Juci előtt ül - ugyancsak jár Janival így hallva a történteket odahajol hozzá és leken egy óriási fülest majd elkezdik egymás haját tépni.
Tanárnéni ez alatt a terem közepén boldogan és elégedetten mesél a honfoglalásról és az épp még figyelő nebulókkal eljátszatja hogy érkeztek be eleink a Vereckei szorosnál.
Ideális iskola.
Ja és nem 45 percesek az órák - nehogy szegény gyereknek kötöttségei legyenek -, hanem amikor Mari néni befejezi a csatajelenetet távozik, s ki tudja mikor ér véget Béla bácsi órája a szomszéd teremben hogy be tudjon jönni fizikát tartani a gyerekeknek. Ugyanis ha nincs órai kötöttség, akkor órarend sincs, tehát lesz ami lesz, addig a gyerekek kimehetnek az udvarra mély lélegzetet szippantani a finom városi levegőből.
Aztán majd ugyanezt csinálják később is a munkahelyen...vagy ott már nem csinálhatják ?? Akkor reformáljuk meg a munkahelyeket is !
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
A napokban híreket kaptunk olyan esetekről, amikor - a szabálysértési törvény augusztusban életbe lépett módosítása nyomán - fiatalkorúakat tartottak őrizetben illetve ítéltek elzárásra. Az Ellenőrző blogon egy olvasó határozott felháborodásának ad…..
Nagy örömömre, régóta Délkelet-Ázsiában élő gyerekkori barátom, Gábor engedett az unszolásomnak és egyenesen a helyszínről tudósítja majd -remélem minél gyakrabban- a blogot. Fogadjátok szeretettel!granturizmó!Innentől övé a szó:Régóta tervezgettem, hogy egyszer…..
retro gastro Dianás cukorka 2010.03.10 06:37:00
„Erényi Béla gyógyszerész Diana márkanéven hozott forgalomba mentolos sósborszeszt, amit 1907-ben védjegyeztetett és "Diana sósborszesz és kozmetikai cikkek" névre hallgató üzletében árult. Erényi amerikai stílusú reklámkampányt indított a Diana…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..