Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hevizszallas

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor úgy érzi az ember, hogy hazaérve olyan jó lenne elmerülni egy kád forró vízben, de mikor hazaér, csak a házimunka és gond találja, érdemes azonnal elutazni Hévízre. Magyarország egyedül álló gyógyászati értékeivel nemcsak azoknak érdemes megismerkedni akik…..
Nagyléptékű fejlődés indul el Hévízen 2010 év elején a turizmus fejlesztés területén, melynek eredményei már a 2010-es szezonban tapasztalhatók lesznek. A Hévízre érkező vendégek a város több pontján "Touch info" terminálokon (elektronikus információs pont)…..
Valljuk be őszintén, belföldön (sajnos) nem jellemző a téli üdülés, pedig januárban, februárban bőven lehet válogatni főleg az akciós szállás-ajánlatokból, legalábbis aki Hévízre látogatott ilyenkor, télvíz idején, az eddig még biztosan nem csalódott. Idén a szállodák…..
Hévíz egész évben nyitva áll Vendégei előtt, velünk bizony januárban, februárban, de még márciusban is jól jár, a hévízi magánszálláshelyek télen ugyanúgy várják Önt és Családját, mint főszezonban. A hévízi tó gyógyító vize kellemesen meleg, fürdőzésre most…..