Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezmadaar

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Murphy talált egy gépet, amin nem volt ékezet, és kiderült: ..
Két dolog van ami a legtöbb embert elrettenti a mosható pelenkáktól, az egyik az maga a mosás (én ezért sem kedvelem a mosható pelenka elnevezést, hiszen ahányszor kimondjuk, a munkára asszociálunk, a textilpelenka, újrahasználható pelenka mennyivel barátságosabb képzetet kelt!)A…..
Azt hiszem, az eldobható pelenkák előnyével mindnyájan tisztában vagyunk, ugyanakkor a korszerű mosható pelenkák is számos előnnyel rendelkeznek: Bababarát! Az eldobható pelenkákat gyakran azzal reklámozzák milyen szárazon tartják a babapopsit.De a szárazság nem egyenlő a…..
Sokan felhozzák ellenérvként, hogy a mosható pelenkák ára magas és a mosásuk is sok vízzel, árammal, vagyis költséggel jár. (Érdekes, még sosem hallottam ezt az indokot egy új ruha vásárlásánál, hogy nem veszem meg, mert mennyibe kerül a mosása! :) Tehát mennyi is az…..
Nem az a probléma, ha valakit feszélyez a kamera jelenléte, hanem az, ha ez látszik is, esetleg a nagy feszélyezettségtől nem tud mosolyogni, természetesen viselkedni, könnyedén pózolni. Na ilyenkor kell mindent elkövetni a hangulat oldása érdekében. De van, akinek annyira erős a…..
Postás Józsi és Teki Lala felbukkanása óta azon sem csodálkoznék, ha egy egyszer egy Nőgyógyász Nándor fedőnevű előadó méhlepénynek öltözve dalolna egyveleget Kaszás Péter legnépszerűbb slágereiből. Ennek szellemében tehát egy mulatós masszőr felbukkanása aligha tölt…..
mezmadaar 2010.01.10 11:52:39