Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsyhh

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magamközt Mire jó egy blog 2011.08.17 07:56:30
Arra biztosan, hogy elkezdem visszaolvasgatni, és meglátom, hogy tökéletesen értelmetlen és összefüggéstelen, mintha ugrálnék összevissza a gondolatok között. És mindez valós, ez így is van. Cikáznak a fejemben a gondolatok, az érzéseim olyan keszekuszák, céljaim szinte…..
22:45 Tegnap mondtak nekem ketten olyat ami elég elgondolkodtató volt. Az egyik hogy jó ember vagyok és pont ezért ezt ki is fogják mások használni. Lehet változtatni kellene rajta. A másik meg egy olyan dolog amit igazából régóta gondoltam, de nem akartam meghallani. Elég erős…..
Ancsyhh 2011.08.06 10:45:30
@Péter (Egy ember): Hát persze, hogy nem... már sokadjára nem...
22:33 Hihetetlen világ. "Miért nem adod önmagad?" Egyetlen ember előtt adtam önmagam, vagyis próbálom. Akarjátok hogy én legyek? Tessék elmondom. Jelen álláspont szerint összesen 2 nő érdekel pedig nem egyet ismerek akik eleget tennének férfias vágyaimnak, mégis csak 2…..
9:40 A tegnap este nagyon jó volt. Imádtam a zenét és kicsit lazítani és kiabálni "jó, jó, jó, de jó nekem!!". Nevetés és nagy momentumok sorozata amik megmaradnak amíg élek. Az az isteni gyros a Wikingerben. Ez mind rádöbbentett arra hogy nem szabad futni az életben…..
Magamközt Medárd napja 2011.06.08 18:43:00
Az emberek felnőnek. Még akkor is, ha annyira tiltakoznak ellene, mint én, még annak ellenére is, ha egyszer pedig régen nagyon irigyelte a felnőtteket, hogy mindent megtehetnek. Szóval felnövünk. És így rossz szokássá válik a nosztalgiázás. Mert ugye aki nosztalgiázik az öreg.…..
Ancsyhh 2011.06.10 23:00:40
Az életem zavaros, nem egészen tudom, hogy mit akarok és azt meg végképp nem, hogy kitől. Van ez a hosszadalmas nyögvenyelős aktuális párkapcsolatom (APK), amiben már igazából semmi jó nincs. Mert még csak biztonságot sem nyújt, csak megszokást.Aztán van ez a szív szerelem…..
23:25 Hehe, hát ez nagyon nagy volt. Le a kalappal előttetek, szép volt. Na jó azt hiszem most jogosan vagyok dühös. Képes voltam egy olyan régi traumát átélni csak hogy neked jó kedved legyen és bár tagadod mégis merőben süt belőled a gyűlölet mert tegnap tettem valamit amit…..
23:32 Hosszú és fárasztó nap volt, de ennek ellenére elolvastam. Megértem és mindig is megértettem az álláspontot is meg a nézetet is. Egyetértek az önös érdekekről szóló monológban. Az egyetlen gond az hogy vannak olyan pontok amikre ha nem figyel az ember akkor sose fogják…..
23:41 El kell hogy ismerjem, Kosztolányi tényleg nagyon nagy író és költő. Aki teheti az Édes Anna című novelláját olvassa el, én 9 fejezetet olvastam el eddig és bejön. Na de mind1 most nem a könyvekről és a tanulásról kéne beszélnem. Fura dolgok történnek mostanában és…..
21:25 A tegnapom kicsit hosszadalmas volt, mert átcsúszott a mai napba. Úgy telt a nap ahogy szokott, de a végén szólt Horton hogy menjek át velük a város túlvégére és dumálunk. Aztán át Móniékhoz ami nem kis kerülő, majd bevásároltunk az esti baráti összejövetelre.…..
10:38Elviselhetetlen a kín, de nem érdekel. Valahogy már semmi sem. Azt hiszed nem tudtam róla hogy találkoztok? Szerinted nem feltűnő hogy 1,5 hete egyszer sem mondtad mennyire hiányzik neked a ....? Ugyan kérlek, legalább ne néznél hülyének. Jajj tudom, most jön az hogy csak…..
20:43 A boldogtalanság abból fakad hogy az ember nem képes lemondani dolgokról. A példa rá jó magam. Boldogtalan vagyok mert szeretek valakit és nem akarok lemondani róla, de lehet kénytelen leszek mert máshogy nem megy. Ő is boldogtalan mert sokszor olyan igényeket állít fel aminek…..
Ancsyhh 2011.03.23 09:01:44
10:15 A tegnapról nincs sok értelme beszélni. Valentin nap volt és ahogy az szokott lenni megint egyedül volt. Bele gondolva 2x volt olyan hogy volt valakim azon a napon. Na mind1. Azt ami történt semmi sem fogja megváltoztatni. Elég annyi hogy szerintem ezt az egészet úgy lehet megoldani…..
Ancsyhh 2011.02.16 09:15:50
@Elementalist: Mindenkinek van gyenge oldala csak én nem feltétlen ezzel probálom zsarolni a másikat érzelmileg... Ne hidd, hogy nélküled én nem tudnék létezni, azért hivtalak, hogy megbeszéljük, de ha nem nem...én nem tapadok rád. És a másik, én nem teszem tönkre magam, csak egyszerűen mint minden érző lénynek vannak érzéseim bármennyire is hihetetlen, engem is megértin ha valakim beteg...vagy ha nincs mellettem egy számomra fontos ember. Hogy ki marad itt? Elmehetsz...már nagyon régen erre vágysz. Ha akarnám ezek a pasik itt maradnának, akikről irsz, de én nem vágyom rá...bár azt hittem, hogy ez már feltűnt neked. A barátaimról ha lehet meg ne mondj semmit mert, nincs "tele az agyuk velem" és ők legalább nem mondanak el mindennek, miközben elméletben "szeretnek", hanem bármit is teszek bárhogy is teszem azt mellettem állnak. És ez a végén... kedves volt, hogy "gyűlölöd bennem", én inkább nem irom le mit nem preferálok benned. Azt hiszem kár volt megtudnod mi fáj nekem igazán...talán sokkal jobban szeretek az erős Anna lenni, mint sem hallgatni azt, ahogy ezt mind a fejemhez vágod.
Ancsyhh 2011.02.16 14:45:28
@Elementalist: Ki mondta még a multkor is, hogy leülünk egy kávé mellett és elmondod a gondjaidat? Az ilyenek mellett könnyű elsuhanni és azzal jönni, hogy nem hallgatlak meg. Nem fognak "fellázadni ellenem", mivel ők is olyanok, mint én. Tisztában vagyunk azzal, hogy mit is csinálunk, nem hazudok nekik, ők sem nekem, tiszta lapokkal játszunk. Meg ezek a bizar ténylmegállapitásaid, amiket irogatsz...nem reálisak, esetlegesen csak a te szemszögedből másokéból nem. És ez a jött-ment pasi dolog...ez egy enyhe túlzás, van akivel három éve ez megy és nem lázdt...' fel ellenem. Elhiszem, hogy rideg vagyok és szeretek ilyen lenni és "agyonsminkelt", ami szerintem csak egy egyszerű igényességet takar, ez is hozzám tartozik és igenis kurva sok ember becsókolhat nekem...-lehet nehezen viseled, de igy van-,...Teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy miylen szándékaid vannak velem, megismertél stb stb...emberileg nem valószinű ennél közelebb már nem kerülhetsz....Az hogy mi fáj neked, megértem bármennyire is rideg vagyok és bármennyire nem látni rajtam semmiféle megértést. Én is átéltem te is tudod, ahogy most te is...már én sem bizom sok emberben.
23:15 Yepp, ez egy jó nap volt. Annak ellenére hogy megakadtam a Witcherben (önön hibámon kívűl) és hogy ma tudtam meg hogy Matekból is lesz vizsga szombaton, egészen jó napom volt. Ne kérdezze senki hogy miért, mert egyszerűen csak jó. Talán azért is mert arra gondoltam hogy bár…..
18:02 Végülis miért is kellene másra hallgatnom? Mindenki fújja a magáét és ezen az elven elindulva úgy döntöttem szilárdítok kicsit. Igazán nagy eredményeket csak akkor tudunk elérni ha teszünk is érte és ahoz hogy most nekem is jó legyen és ne legyek hazug inkább egy…..
Ancsyhh 2011.01.01 16:14:33
@Greed: Hát persze, hogy ezt mondom, mikor már elmondtad ugyanazt ezerszer, hogy neked mennyire rossz és ezt hallgatni nem valami jó érzés napról napra…mert felfogtam már rég, oké, szar ..meg értem én, csak ennyiszer nem kell éreztetni, hogy mennyire nullában vagy…sokan mások is.
Tudom, hogy nem vagyok kedves, sosem voltam az, de valami csak van bennem ha szeretsz, ami miatt érzed ezt, vagy csak már kényszeresen akarsz érezni valamit, hogy ne legyen üres az életed, mert ezt az embert, aki én vagyok és ahogy veled viselkedem felfoghatatlan lenne szeretni, nem egy szerethető oldal.
„Te meg ilyen!” Milyen vagy te?
Egyik nap vagy valaki, aki rendes, kedves meg meghallgat, máskor meg leirod magad egy önző gonosz és szarok a világra embernek, akit én még sosem láttam, de minden harmadik blogbejegyzésedben a hűűű de nagy változásokról irsz, eközben meg ugyanott vagy ahol eddig, csak agyban talán máshol jársz, de tettekben még sosem nyilvánult meg, mert mikor találkozunk mindig ugyanaz a duma, ugyanaz a szenvedés, mindig erről beszélsz, csak erről. Ha egyszer csak dumálnánk egy jót, nevetnénk egy jót, más lennék én is, de az, aki vagy megöli az embert. Kérdezted, hogy régen mit láttam benned. Régen beszélgettünk, és még nevettem is és nem éreztem ezt a nyomást melletted, hogy egyszerűen meghalsz a hiányomtól és minden bajodat nekem is át kell éreznem. Nem voltam szerelmes…te is tudod, de legalább jól éreztem magam addig, ameddig te nem kezdtél el ilyen mániákussá válni. Ijesztő és nyomasztó lett minden beszélgetésünk, nem tudtam azóta beszélni veled olyat, mint még akkor. Ez egy nagy gond, mert ezzel, aki most vagy nálam nem érsz el semmit. Ez a sok változás, én úgy érzem néha már magad sem tudod ki vagy igazán.
12:52 Jó lenne tudnom mit csináltam hogy folyton engem baszogattok? Oké rendben elismerem hogy néha én se vagyok egy hű de jó ember, de most komolyan. Te kérdezel tőlem valamit hogy mi a véleményem róla én mondok egy egyértelműen semleges választ mert ugye amihez nem értek nem…..
Vásárolni vagy sokfélét és nagy mennyiséget, vagy csak egy konkrét valamit szeretek. Ha két hétre vásárolok, meglódul a fantáziám, stratégiát alkotok – túlélésit –, és a megvalósításkor a felhalmozás ősi ösztönét kielégítve robogok a polcok közt, zúdítom a…..
Ancsyhh 2010.11.17 18:19:52
Fantázia cseppek Hamarosan 2010.11.15 16:16:00
Pár nap kihagyás után úgy döntöttem, megpróbálkozok egy újabb bejegyzéssel.A hangulatom mondthatni tökéletes, továbbra is imádok mosolyogni, és továbbra is próbálok pozitívan gondolkozni, azt mondják, hogy hosszútávon ez kifizetődő. Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de egy…..
12:25 Azt hiszem ma mindenkinek fel fogom tenni a kérdést. Döntsön mindenki a saját belátása szerint. Kellek nektek vagy sem? Anna te döntsed el akarsz-e egyáltalán valamit vagy csak jól esik szívatni? Vera te azt hogy most stimmel ez a kettőnk dolga vagy sem? Nem akarok senkivel soha…..
0:00 A nap nagy része a szokásossal telt, bár most beteg vagyok. Tegnap a bicajozás bátyámmal kicsit kitisztított és mikor eljutottam arra a pontra hogy majdnem megfulaldtam a betegség miatt kicsit át értékeltem dolgokat. Köztük azt is hogy ha ott a lehetőség ki fogom használni,…..
Ancsyhh 2010.10.19 19:55:12
18:35 Miért kell mindig ezt csinálni? Komolyan mondom a faszom kivan már. Az egyik azt hiszi ő a világközepe csak mert nem akarok valamit az orrára kötni vagy ennyire érdekel? Komolyan leszarom mindjárt fogom magam és kiírom ide hogy mit veszek, ha ennyire bassza a csőrét mindenkinek.…..
Ancsyhh 2010.07.09 10:18:53
@Elementalist: De a blogbejegyzésemet lehet rád is érteni de egy icike-picike rész sem szól rolad benne.
Én csak elmondtam a véleményemet(Msne-en, nem blogon.) arról h én le fogom irni azt, ami jól esik és segit nekem. De te ezt azonnal lekonrtáztad, mintha te annyira értenéd a dolgaimat, és nem volt igazad és elmondtam, ha rosszulesett ez van nem tudok mit tenni, kiállok önmagamért. Nekem jó volt leirni nem blogra nem msn en, csakis magamnak.
21:40 Jó régen nem írtam az nap blogot mint amikor szerettem volna. Ez a mai nap olyan jó is meg nem is szóval voltak benne olyan pillanatok hogy lesokkoltam és voltak olyanok is amitől egyszerűen halálra tudtam volna röhögni magam. Pisti reggel felvett és bementünk dolgozni gyorsan…..
Ancsyhh 2010.06.16 13:52:50
22:30 Hát az új énem tényleg jó, úgy keltem fel hogy ez olyan nap lesz amikor mindenkit kedvemre lenézhetek. :) Jó érzés volt jobbnak és pozitívabbnak mutatni magam. Ennek szellemében ma kaptam egy über frankó munka ajánlatot és remélem hogy be is jön. Sőt, tudom hogy bejön. Jó…..
20:50 A mai nap eltelt mivel hogy 4 kor feküdtem le és 9 kor hívott Márk hogy dolgozom ma? Hát nem!!!! Az egész napom arról szólt hogy pihenjek, de Márkék rávettek hogy L4D-ozzunk kicsit (Left 4 Dead). Hát volt benne pár vicces jelenet, valahogy mindig az én fegyverem elé kellett…..