Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xShark

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan régen volt szerencsénk kliens oldali teszteket végezni egy cselesen kialakított környezetben. Bár a kódfuttatás elérése után már általában viszonylag egyszerű dolga van az embernek, ebben az esetben a többszintű védelmi megoldásoknak köszönhetően izgalmas játékokra…..
Zorg a Rettenetes hívta fel a figyelmem az alábbi Bombahíres hírre (Az Ozeki.hu közlényét itt olvashatjátok): Szombat éjjel számos weboldalon megjelent a mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Ozeki Informatikai Kft. valamennyi termékének forráskódja. A cég…..
...az IT-Security szakma :) Egy kis emlék CCC-ről Egyébként nem rég kaptam spamet levelet az UltraWebtől, hogy milyen fasza is lenne nekem, ha Panda Internet Security-t használnék. Tényleg az lenne. Bruhaha.....
xShark 2010.01.11 23:06:50
Buherator: En megmondtam (buhera.blog.hu/2010/01/06/fertoz_a_bkv_hu utolso kommentje :))

Egyebkent meg a "Senkihaziak kezeben van az IT security szakma" szoveget csak (C)-al lehetne hasznalni :-) Csakugy mint a "Szeretem ha vulnos a szerver....egy kicsit" vagy a "Ne torje...be" :) ezek hacktivity eloestes ivaszatos elmehaborodasok, termeszetesen hasznalhatod, de tessek megemlekezni azokrol akik azert szoptak a Hacktivity eloestejen, hogy Te felistenbol instenne avanzsaljal egy elverzett ips felett :-)
BuheraBlog Fertőz a BKV.hu! 2010.01.06 15:15:00
23:52: A kártékony kódokat eltávolították a galériákbólZ hívta fel rá a figyelmem, hogy a bkv.hu galériája egy rendesen összekuszált JavaScript kódot is tartalmaz (GPL licensz alatt ;), ami aztán valahogy egy orosz domainről próbál levadászni további futtatható kódokat. A…..