Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsukka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jarod egy ószeres nénit zaklat, nagyon meg akarja érteni, hogyan is megy az a biznisz, amikor mások személyes tárgyait olcsón megveszi, aztán drágán megint másoknak eladja. Egy fickó nagy örömmel ront be a boltba, talált egy digitális kamerát, de tuti! Valami hülye biztos családi…..
Zsukka 2010.05.15 20:11:09
@missparker: Hol találtál erre infókat???
Ezek nekem is kellenek :)
Zsukka 2010.05.16 21:21:17
@missparker: Hát igen, a remény lassan de biztosan tovaszáll, hogy valaha folytatják a sorozatot.... Pedig zseniális volt :(
Az epizód elején gyors ismétlés az előzményekről, majd Jarod FBI-ügynök szerkóban Sydney-nek telefonál. Panaszkodik a de ja vu érzésre, érzi, hogy járt már Raines erdei házikójában. Mi történhetett ott vele? Miss beleszól a társalgásba, Jarod, te hazudsz, erre pedig…..
Üldözőtriónk este Miss irodájában elemzi az Edna-sztorit. Káprázat, Catherine projektje. Sydney kételkedik, nem hallott ilyen projektről, nem lehet, hogy Ednából a gyógyszer beszélt? Miss válaszol, 'Olyan épelméjű volt abban a pillanatban, mint te vagy én' - [Hát Miss, ha ezt…..
Központ, Lyle egy kínai férfival sétál a folyosón, Miss utánukrohan, akar vmit, de Lyle elhajtja. Miss fintorog egyet, mikor a kínai kézfején egy saját farkába harapó kígyós tetkót lát, tekintetében a megvetés, 'öcsi, milyen proli alakokkal tárgyalsz'! Lyle állampolgársági…..
Íme az epizód, amire a 4x08 óta vártunk: az ottani vendéggyilkos, Jason Alexander ül a rendezői székben. Félhomályos szobában egy pszichiáternő beszélget egy nővel, akin kórházinak tűnő ruha van, biztos egy beutalt valami zárt helyen. Egy videokamera is működésben van, de az…..
A kissé trágár cím ellenére ez az epizód sajnos nem egy polgárpukkasztó, groteszk, vicces valami. Én is trágár leszek: ha Kaméleon-epizódot vártunk, ez annak szar. Már elnézést. Cserébe kaptok sok jó képet, hátha hisztek a szemeteknek, mert elsőre én sem :) Naszóval: Broots…..
Újabb crossover a Pszichozsaruval, de aki nem követi azt a sorozatot, annak sem lesz gond megérteni az eseményeket. Washington, Jarod piros füzetet lapozgat, a cikkek szerint fény derült egy kadét-beavatási ügyre, Jarodon tengerésztiszti egyenruha van. Ki robbanthatta ki az ügyet?…..
Zsukka 2010.01.18 09:19:55
@missparker: Ha a kaméleon után tényleg belevágsz, én istennővé avatlak, és minden héten áldozok neked!
Kapunk egy rövid visszaemlékezést Tommyról, a pillanatról, mikor Miss bosszút esküszik. Most is épp róla álmodik, ébredéskor az ő kockás ingébe bújik bele, a fürdőszobában odahallucinálja maga mellé. Irány a valóság, telefonon jönne a hír Jarod legújabb kihűlt nyomáról,…..