Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomorra

0 bejegyzést írt és 428 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nálam mindig úgy volt eddig, hogy vagy azonnal beleszeretek valakibe, vagy semmikor. És azon agyalok, hogy abban a 2 hónapban mi a fene volt akkor benne...?” - A barátnő elejt egy olyan megjegyzést, amin a párja azóta is kattog. Bizonyos nők ennyire máshogy működnének? Mivel egyedül képtelen dűlőre…..
A Fidesz illiberalizmusa nem szólt másról, mint a piacgazdaság állami ellenőrzés alá vonásáról, aztán (miközben Orbán a „nemzeti szuverenitásról” szónokolt) az orbánista haveri kör gyarmatosította az államot, majd ezután, - a hatalmának meggyengülésétől félve - Orbán az államivagyon döntő részét…..
gomorra 2021.12.18 15:14:19
@midnight coder: ...a dolgok jelen állása szerint a következõ ciklust is Orbánék nyerik. Hát igen, ha nagyon nem törődnék az ország sorsával, azt mondom, szinte megérdemelné Orbán, hogy nyerjen. Mert mindent úgy végez, mintha nem lenne holnap, minden tette olyan, hogy csak a mának jó, annak, hogy hatalomban maradjon. A holnap, amikor arra ébred, hogy az osztogatásai, az eredménytelen, a hűbéreseinek kedvező, ám gyakorlatban nem működő (piaci viszonyok között) gazdaságpolitikája miatt, hogy üres a kamra, megérdemelné, hogy akkor is ő legyen a góré, s alig hiszem, hogy megúszná az akasztást.
bircahang Az ateista botrányceleb 2021.08.28 06:06:00
Lukácsi Katalin ballib megmondóember és celeb beáll a templom előterébe, s ott úgy tesz, mintha egy homoklobbista magazint olvasna. Ezúttal ruhában, amit nem igazán értek, hiszen biztosan nagyobb lett volna a hatás, ha most is levetkőzött volna, mint pár hónapja, amikor halott zsidókat gyalázott.…..
gomorra 2021.08.28 11:54:36
@midnight coder: Krisztus mindnyájunkért, bűnös emberekért meghalt a kereszten. Birkáért is, értem is, persze. Ezért szükséges egymást szeretnünk.

Egy valamit nem tudok megtenni, azt, hogy elfogadjam orbánt embernek s szeressem. Süllyedhet olyan mélyre ember, akit csak Krisztus kell szeressen, én egyszerűen nem tudom, mert akkor meg kellene bocsátanom neki, amit a magyarság ellen elkövetett. Azt pedig nem tudom, bűnöm, de nem tudom megtenni.
        Viktor Gyozovics Orban miniszterelnök úr családi rádiója, ami  sajnos még mindig a Ľudovít Košút nevű liberálzsidó felforgató nevét viseli, ószláv nyelven készített interjút Vidnyánszky protopópával. Azért ószlávul, mert ennek még oroszul sincs értelme, csak a   Zakarpatszka Oblaszty …..
gomorra 2020.08.14 05:38:54
      Nem elhanyagolható esélye van, hogy az index.hu-val együtt a blog.hu-t is beszántja a rezsim. Abban bízom, hogy ez nem fog bekövetkezni, hogy marad az Index és marad a Vincent is, de ez most olyan fifty-fifty környéke lehet.      A posztokat Kettes lementette, és van egy…..
gomorra 2020.07.23 16:59:46
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..
Mindig, amikor visszaolvasok egy-egy bejegyzést, megkérdezem magamtól, hogy nem bántottam-e meg valamivel azt, aki épp olvassa a blogot. Nem szabad magadra venned, ha épp rosszul fogalmazok meg valamit. Nem tudok jól írni és ez okozza azt, hogy esetleg negatívabb kicsengése lehet egy bejegyzésnek...
gomorra 2019.06.26 17:46:32
ahh
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
Az egyik legnehezebb helyzetben a magyar konzervatívok vannak Európában, mert nincs pártjuk, sőt a nehezen kialakítható preferenciájuk is olyan megalkuvást igényel, ami már-már értelmetlenné tenné a választást -- ha Magyarországon nem volna éppen diktatúra. Mert ebben az esetben a választás…..
gomorra 2019.05.26 08:27:29
@Zabalint: Lüke ember, naná, hogy elkurvulhat a Momentum is, naná, osztod az észt s közben ragacc a fotelben, mi lenne ha megemelnéd a popódat megkeresnéd a Momentumot vagy bármely más pártot, ami szerinted kivezeti az országot ebből a fertőből s itt pedig befognád a lepcsest, magyarán dógoznál is egy jobb országért, nem csak várnád hogy kikaparja más a gesztenyét a tűzből.
gomorra 2019.05.26 08:29:24
@moonlight777: akkor belépsz a PKP-ba? Vagy mi a lószart csinász lükepék, pofázol, pofázol hátha kikaparja valaki más a gesztenyét a tűzből.
BAYER A MÚLTAMBAN Lehet Bayer Zsoltot szeretni is, meg utálni is. Mindenféle szempontból van rá indok, és mindenféle pártállásból is. Valamikor egy messzi-messzi politikai galaxisban, úgy a kétezres évek elején talán nagyon szerettem azt a Sajtóklub-ot, aminek a tagja volt (Lovas István, Tóth Gy.…..
gomorra 2019.05.16 19:42:45
@Mohácsi Zoltán:

Meg kell érteni: ha az embernek le akarják csizmával taposni a veséjét (lehet, hogy az itteni kommentelő csak viccnek szánta, de lesz olvasó aki majd komolyan is gondolja s cselekszik is, így működik a gyűlülöletkeltés), szóval ha engem veszélyeztetnek, csupán azért, mert máshogy gondolkodom , akkor ne várjon senki tőlem finomkodást. Nem vagyok zsidó, akik szerencsétlenek belenyugodtak a sorsukba s mentek önként a gázkamrába.

Itt tartunk tehát, legyek finom és úrias?
Nem.
gomorra 2019.05.17 17:40:49
@Mohácsi Zoltán: Ember! Gondolkodj már, s legjobb lenne,. ha elvonulnál valami barlangba s elő nem jönnél, míg meg nem világosodsz.

Látod, pl. ezért írtam olyan embertelen hangon neked. Hogy a fészkes fenébe lehet ilyet írni, hogy mindenki megvásárolható? Nem, nem , nem!!! Nem igaz, hazugság, rágalom. Ezt csak rongyemberek gondolják így, bocs, nem bántani akarlak így ismeretlenül, de minden érzékem tiltakozik az ellen a züllöttség ellen, ami ezt mondatja veled. Nem igaz, nem így van, van továbbra is emberi méltóság, büszkeség, tudás stb. Van tisztesség, van küzdés, akarás, tisztaság.

S még szar nemzethy oldal szokta az ellenfeleit cinikusnak beállítani. Hát ez mekkora cinizmus, ilyet állítani?!!! ó bakker ne csodálkozz ha így szólok hozzád, ahogy szóltam, pedig nem szeretek csúnyán beszélni, fene egye meg ezt a kurva rohadt mai magyar világot!
gomorra 2019.05.21 10:43:57
@Mohácsi Zoltán: Örülök a válaszodnak, örülök, hogy tudod, nem bántani akartalak semmivel, csupán észrevetetni magam , a magam elkeseredettségét. Fontos, hogy emberek maradjunk.
Orbán Viktor piszok mázlista egy pali.  Ravasz is, az tény, de mindenekelőtt elképesztően szerencsés. Már ha annak lehet nevezni valakit, aki azért tud ilyen elsöprő fölénnyel politizálni, és "azon belül" miniszterelnök lenni egy adott országban, mert a népesség döntő többsége belefásult abba, és…..
gomorra 2019.01.30 17:21:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Remek, mindennel azon vagytok, hogy ezt a szart mentsétek. Hiába.

Lehet azt nógatni, hogy a politikus azért politikus, hogy a hatalmat megszerezze s megtartsa. De ez is hazugság, amivel áltatjátok egymást, hogy minden rendben van. Cinizmus ráadásul.

Mert az rendben van, hogy az menjen politikusnak, akinek vannak ambíciói vezetésre. Eddig rendben. Legyen politikus az ilyen ember, ám amikor sikerül kormányra kerülni az ilyen ambícióval bíró embernek, akkor a célja a társadalom általános emelkedése, ennek érdekében dolgozzon. Így lesz belőle államférfi, vagy -nő. Ha a célját meg is tudja valósítani.

De az már nincs rendben, hogy azért menjen politikusnak, hogy hatalmat szerezzen és királlyá tegye magát, leválthatatlan, abszolutisztikus uralkodóvá. Az ilyet hívja a köznyelv gonosz, alattomos embernek, más szóval orbánnak vagy O1G-nek.
gomorra 2019.01.31 10:40:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Olyan párbeszédet folytatunk, ami süketek párbeszédének tűnik.

Arra kérlek, egy dolgon gondolkodj el, mert hiába mondom én a magamét, de a szirénhang megbabonázott benneteket pluszban ugye jön még az ehhez, hogy úgy látjátok, hogy gazdagabbak vagytok, jobban boldogultok orbán ideje alatt.

Azt mondod, Merkel nem államférfi nőben... hazáját tönkre teszi. Talán eldönti ezt a kérdést az emberek zöme. Azt értem ez alatt, hogy nézzük azt, hogy Németország hanyatló-e vagy sem? Mi mutatná azt, ha hanyatló lenne? Emberek tömegével vándorolnának el onnét, a gazdasága lejtmenetben lenne. Így van ez? Egyáltalán nem, éppen ellenkezőleg, igyekeznek oda, sajnos magyarok is, szép számmal. A német gazdaság pedig soha nem látott erővel rendelkezik, irigylésre méltóan stabil.

Tehát állításom, hogy Németország Merkel alatt is (de egész Ny. Európa ugyanúgy) növelte erejét, nem csökkent lakóinak száma. Utóbbiban szerepet játszik nyilván némi bevándorlás is, de azok szépen beállnak a sorba, dolgoznak, kulturálódnak, felveszik az ottani szokásokat. Tudom, nálunk a propaganda szerint éppen nem így van, de a propaganda már csak ilyen, soha a büdös életben nem veheti az ember komolyan. Amit súlykolnak az ember fejébe, az mindig kérdéses, mert épp azért a sulykolás, hiszen hamis az egész, muszáj propagandisztikusan végezni. Sose higgy annak, aki eszmét sulykol, épp ellenkezőleg, légy résen, hogy át akarnak baszni.

Magyarországról pedig éppen elmegy sok-sok fiatal, iszonyat mi történik ezzel az országgal ilyen téren. Lassan semmire sem lesz elég a hazai munkaerő. Én egy kis faluban lakom, az orvosunk 70 föltt van, ha végleg nyugdíjazza magát, a büdös életben nem lesz itt háziorvos, amíg ilyen szar ország leszünk. Itt minden 5. ház összedőlt, vagy rövidesen összedől, minden 4. lakatlan. S ez a falu egy kiválóan teljesítő falu volt még a szocializmusban, rendszerváltás körül, mindenki irigyelte a környéken.

Magyarország szarul teljesít. Téged az érdekel, hogy te jobban élsz, mint szar Gyurcsány alatt. (Én mindig jól éltem, a dolgom után kaptam jövedelmet s dolgozni mindig szerettem, tehát ez számomra nem releváns.) Magyarország lakóinak többsége érdektelen a GDP növekedésben, mert abból neki kibaszott fitying haszna nincs, az ő zsebében nem marad több.

Ez a helyzet, fogyunk, mert szarul végezzük dolgunkat. Sajnos. Ilyenek miatt is, mint te, mert ti tartjátok hatalomban ezt a szart, aki alatt Magyarország végzetesen leszakad.
gomorra 2019.01.31 11:35:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem bántás miatt személyeskedtem, de tudnia kell mindenkinek, hogy Orbánt hatalomban tartja mindenki, aki nem fordul ellene. S ez a hatalomban tartás egyet jelent az ország pusztításával. Ezért a személyeskedés, mindenkinek el kell gondolkodnia, mi a célja. Az ország teljes megsemmisítése? Mert a fiatalok, képzettek elvándorlása ezzel egyet jelent.

S mindezt csupán egy ember kénye-kedve miatt.
Kiver a hideg verejték, ha véletlenül az M1 tévére kapcsolok. A műsornak még véletlenül sem nevezhető agyatlanságról első pillanatban az 1988-ban forgatott Ideggyogyó című film jut eszembe. Walter Matthau-nak ugyan csak egy mellékszerep jutott, de abban volt egy zseniális kiszólása. Mikor…..
gomorra 2019.01.28 09:49:40
@MAXVAL bircaman közíró: Mi ez az elhajlás? Mi az, hogy kulturális csatornát csinálnál belőle?!!!

Nem félsz, hogy O1G azonnal keresztüllövet? Mi az, hogy a propagandától megfosztanád szegény népet, hogy ne tudjon rettegni Sorostól, meg a migránsoktól?

Mi az, haver, bajt akarsz magadnak? Nem félsz, hogy a trollpíz nem fog bejönni a számládra? Mi ez a süllyedés?!
gomorra 2019.01.28 10:36:06
@MAXVAL bircaman közíró: Itt kezdődik a züllés, a liberálisok előretörése, amikor egy hazhafi ember lenézi az M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 M9, M10 stb adókat, rá se fittyent, magát sehová nem tartozónak vallja, haver, nem félted azt a tyúkszaros éltedet?
Szabad az Á Félnek 2019.01.22 11:55:43
A Fidesz–KDNP politikusai úgy csinálnak, mintha magabiztosak lennének, de közben félnek. Úgy csinálnak, mintha ők ártatlanok lennének, mint a ma született bárányok, de közben tudják, hogy a lopott pénzen szerzett királyságuk bármikor elveszthet, ezért félnek. Félnek, mert tudják, hogy ha vége a…..
gomorra 2019.01.22 18:32:02
@balfaszokkal sáncoló: balfaszkám, nyugtasd csak magad a ballibsikkel, s ne, sose gondolj a népre, tudod, a népre, sose gondolj, jó, nyugiii, nyugi....,
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
gomorra 2019.01.22 11:54:26
@csakférfi: Uram, s hallott-e már a hatalmi ágak szétválasztásának szükségességéről demokráciában?

Ezt mondja meg Uram. Mert én hallottam, 1973-ban, az Amerika Hangja rádión először. S igen megjegyeztem, uram.

S mit gondol, uram, azok a szegénynek éppenséggel nem mondható amerikaiak miért tartják ezt mindenek fölött, uram? Miért gondolják, hogy a hatalom egy kézben a lehető legrohasztóbb, Uram?
gomorra 2019.01.22 12:09:49
@felső határ nincs:

Igen, Amerika nem demokrácia és végtelenül szegény. Szegény fejed ezt beveszi, ejnye, Uram!

Ezt hallottam már a szocializmusban, ismerős. Most Orbán kommunizmusában ismét hallom.

Orbán kommunizmusa is úgy fogja végezni, mint Kádár szocializmusa.
gomorra 2019.01.22 12:13:42
@Nincs közöttünk csicska:

Mindenhol lopnak … ezzel vigasztaljátok egymást bugyuta fidesznyikek. Nem igaz, hehehe!

Normális helyen nem lopnak. Nem. Ott gazdagszanak. Németország, Svédország, Norvégia, Angla, Egy. áll.

Szar helyen lopnak. Ja. Magyarország. Szerbia. Oroszország.

Marha. Bűnözés mindenhol van, naná, csak nem mindegy, hogy az állam s az államfő és kormányfő a fő bűnöző, vagy pedig piti lótolvajok. Naná.
Magyarország miniszterelnöke egy parlamentben adott válaszában kijelentette, hogy „üzleti ügyekkel nem foglalkozik”. Ezt a mondatát egy kérdésre adott válaszában a legutóbbi sajtótájékoztatóján megerősítette. Nyugodtan húzhatunk egy strigulát hazugságainak listáján. Hiszen 30 éves pályafutásának…..
gomorra 2019.01.20 20:04:54
@midnightcoder2: Baszd meg az anyád, mit pofázol Fletóról. Elkúrta, senki vissza nem kívánja, marha. De ép eszű ember orbángecit és véres haverjait is legalább annyira, de valószínűleg inkább még jobban meggyűlölte, mint Fletót. Mert ennek a szarnak, (orbán) volt esélye, volt 2/3-a arra, hogy valami hasznosat végrehajtson az országban, modernizáljon, de ezek a kis szarok csak a lopáson törték a fejüket, így kerültünk oda, hogy bulgárián kívül már mindenki gazdagabb nálunk, s te marha, aki soha ki nem mozdulsz otthonról, mert itt kell trollkodnod, még el is hiszed amit gazember gazdáid a mocskos szádba adnak.
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
gomorra 2019.01.11 09:44:18
@Minden ballib bérretteg: Azt hiszem, téved Uram.

Orbán beszéde tökéletes s ez megtéveszti Önt s elvbarátait. Orbán gazdaságilag hihetetlen elmaradásba viszi az országot. Próbálja meg értelmezni ezt, annak tükrében, hogy tekintsen el a multik teljesítményétől, mert azok a saját hasznukat gyarapítják (ez persze így természetes), s ehhez a hasonhoz óriási mértékben hozzájárul Orbán támogatása amultik felé. Ha eltekint a multik teljesítésétől, ami a GDP-t növeli, az ország teljesítőképessége minimális, s ez látszik meg a lakosság színvonalán, fogyasztásán, az oktatásban, az egészségügyben.

Orbán beszéde tökéletes, a tettei abszolút tökéletlenek. Ilyen kért még magyar vezető a magyar gazdaságban nem tett.
gomorra 2019.01.11 10:08:18
@Minden ballib bérretteg: A statisztikák tökéletesek, ahogy mondtam. A multik piszok jól dolgoznak. A jövedelem, amit a magyar munkavállalóknak adnak, minimális, erről gondoskodott orbán, mikor a szakszervezeteket megvette aprópénzért és olyan sztrájktörvényt hozott, hogy a munkavállalóknak lófaszt a seggibe.

A statisztikák tökéletesek, csak épp a magyar lakosság kurva szegény s a magyar tulajdonú cégek - hála az orbáni lopás és korrupciós ügyeknek - teljesítménye pedig béka segge alatti.
gomorra 2019.01.11 14:34:37
@antiinternáci: Apád fasza mondja, hogy a magyar tehetségtelen fajta, marha!!! Ezt te mondod maximum. A baj ott van, hogy szar vezetés mellett szerencsétlen magyar nép nem tud megfelelően teljesíteni. Marha, hogy mered félremagyarázni amit mondtam? Azért valszeg, mert beállott az agyad, hogy aki kételkedni mer ebben a szarban (orbán) az csak hazaáruló geci lehet. Hát nem!
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
gomorra 2019.01.05 12:17:23
@nemecsekerno_007: Befektetők kellenének? Hová, kispofám, ide O1G rendszerébe? Asszed van olyan nyomorult befektető, aki majd épp ide hozza vagyonát, hogy itt fialjon, ahol agyon kell hajszolni azt, aki hajlandó éhbérért dolgozni?

Magyar befektető kellene, ugye. Ide, ahol ha valami jól megy, azonnal kicsavarják a kezéből O1G bandájából?!

Ébredjetek már fel, marhák, ahol O1G van, ott pusztulás van! Nem lehet törvények nélkül élni!
gomorra 2019.01.05 15:13:12
@nemecsekerno_007: Hádg meg az anyád, azt hiszed megfogtál? Persze vannak itt befektetők, leginkább Németországból, de ez mindegy is, de O1G miatt (a szar szakszervezeti törvény, sztrájktörvény stb. miatt) annyira keveset fizetnek a munkavállalóiknak, hogy maximum a GDP veszi észre, s abból pedig a vidéki ember nem tud megélni, hogy látszólag a dgp (látszólag, bammeg, nem biztos hogy érted?!) magas.

Magyar vállalkozókat kellene helyzetbe hozni, de ez nem megy, mert magyarok közül csak az van helyzetben, aki gerinctelenül behódol O1G-nek, s csak az állam pénzét herdálják, mert szórják rájuk számolatlanul.

Így marad a magyar gazdaság kiszolgáltatottsága a multiknak s ti ezt beszopjátok, inkább szopogatnátok O1G faszát, amíg el nem vékonyodik nullára. Bács-Kiskunban a Mercedes adja a gdp 70 %-át, a vonzataival együtt 90 %-át s ez nektek jó. Vakok vagytok marha O1G hívők.
Arra jutottam, hogy Orbán Viktort nem érdemes minősítgetni: ő egy igen határozott karakterrel rendelkező, összetett jellem - akármilyen furcsán is hangzik, de mindenképpen annak mondható, ha összehasonítjuk azzal a sok arctalan senkivel, akik a háttérben megbújva a rendszerét alkotják. Nézzük csak…..
gomorra 2019.01.03 16:02:47
@antiinternáci: O1G messze a tökéletestől. Tökéletesebb aljasság nem létezett még nála, ezt így tetszett érteni?
gomorra 2019.01.03 17:07:25
@Tamáspatrik: Nekem igen furcsa, ahogyan írsz. Ilyeneket pl. hogy O1G gerincesebb a szarjankóinál. Tudod, egy fok felett a gerinctelenségnek már nincs mértéke. Másik pedig, hogy ki a fő haszonélvezője a rendszernek? Nem, nem Mészáros, nem Kósa, nem Szíjjártó, hanem személyesen O1G. Minden oda vezet, hogy O1G megkerülhetetlen szarházi, az alattvalói persze igyekeznek jól teljesíteni, de a főgeci főérdekében teszik. Meg persze a sajátukéban is, de a kisszarjankók élete ugyan kit érdekel?

Ergo O1G szerepe megkerülhetetlen. Kisszarjankók mindig is voltak, mindig is lesznek diktatúrákban. Ha nincs nagyszarjankó, ők nem lennének, demokráciákban abszolút visszahúzódnak, láthatatlanok.
Hadd legyek egy kicsit közvetlen. Mióta csak a politika valamennyire is érzékelhető és véleményezhető (kb. 500 éve), folyik a nyafogás ebben az országban a közállapotok miatt. Mondhatni, itt csak azok nem nyafognak, aki eladták a lelküket az aktuális rezsimnek, mindenki más -- az…..
gomorra 2013.06.22 16:31:39
@Gerilgfx: na, itt is egy nyafogó!
gomorra 2013.06.22 16:41:24
@Gerilgfx: Nyafogjunk hát.

Nem mész el szavazni, rendben. De akkor legalább menj s gyújtsd fel a szavazófülkét, vagy tégy valami akármi mást, mert véleményt azt kell nyilvánítani. Ha nincs kedvenc s nem csinálsz, legalább így mutasd meg, hogy nem csak nyfogni tudsz.
gomorra 2013.06.23 17:56:26
@barkaba:
Igazad van, mocskosok voltak a bolsik. S szar mocskos banda a mostani FIDESZ is, mert ugyanazt csinálja, mint a valamikori bolsik: a trafikok megszüntetése, odaadása másoknak, s ugyanígy a mostani tervük, hogy földet nem örökölhet az, aki nem földműves, ugyanaz a gazember bolsevista cselekedet.
Gyurcsány takarodj, Orbán takarodj!
Hát még is csak úgy van az ember, hogy szeretne valami közös jót, nem csak a közjót (amely nagyon politikai és elég elvont), hanem azt a közöst, ami ezt a nyomorult országot minimálisan, de nem jobban, közösséggé avatja. Nem sikerült ezt létrehoznia -- mostanra már ő is…..
gomorra 2013.06.20 15:40:54
@egyérintő: Én, szintén kálvinista öntudattal rendelkező hozzászóló, némileg másként látom szeretett vezérünket s rendszerét.

Az mind szép s rendben lévő, hogy plebejusnak született, szeretett olvasni. De ha már megszerette ez utóbbi tevékenységet, nem kéne úgy vezérkednie, mint aki a kultúrát annyira utálja.

S tulajdonképpen mindegy is, hogy a szeretett vezér honnan jött s hová megy. A lényeg, nekem, mint gyakorlatias kálvinistának, az, hogy mit tesz. Aki úgy hazudik, ahogy a bloggazda korábbi bejegyzésében leírta (Orbán: Magyarország jómódú lett), nos, kérem, legyen az magát plebsnek vagy akárminek valló, az én szememben egy csóró kis senki, egyszerű hazudozó szarjankó.

Nos, ez az általam ugyan végtelen leegyszerűsített kálvinista hozzáállás mit jelent egy másik kálvinista, öntudatos ember számára?
gomorra 2013.06.20 15:44:34
@gomorra: Nem, nem szeretem a csúnya beszédet. De azt szeretném, ha minden oda, arra a polcra kerülne, ahová való. S ehhez kell a következetesség, s az is, hogy az egyszerűbben gondolkodó ember is értsen a szóból. Meg kell az anyanyelvünk szeretete, anyám is így beszélt, szépen, magyarul, érthetően ha fontos dologról volt szó, én mért beszélnék máshogy.
gomorra 2013.06.20 17:37:27
@egyérintő: Nem, barátom, úgy vélem tévedsz, nem szeretnék sosem rágalmazni. Csak azon túl vagyok már régen, hogy finomkodjak. Nem olyan időket élünk, majd talán eljön az is egyszer, remélem.
Kiírták a pályázatot három repülőgép megvásárlására, amelyek az állami légiflottában repülnének, katonai üzemeltetésben – írta keddi számában a Népszabadság. Jó esetben már a menekülésükön dolgoznak. Kun Béla elrepült, Orbán is el fog, felfér még mellé a három…..
gomorra 2013.06.19 06:43:49
@FILTOL: @Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:

Mit beszélsz ember? Hogy nem kell a baloldal a népnek?

Naná, hogy nem ilyen formában, ki az a hülye, akinek kéne Gyurcsány meg Mesterházy?

De!

Vedd már észre magad kisapám, ez nem egy baloldali, nem egy ballibsi vagy akárminek csúfolt oldal! Úgyhogy ha tudsz értelmezni(?), akkor tessék tudomásul venni, hogy vannak akár jobb- akár baloldali gondolkodású emberek, akik nem akarják sem Gyurcsányt sem Orbánt. A lényeg a gondolkodáson van, s így naná, hogy utálják mindkettőt.

Rajtatok pedig csodálkoznak, hogy milyen szemellenzősök vagytok.

Tessék gondolkodni, nem pedig követni a vezírt, mint a birka.