Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsiborsi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen.. a blogomat nem ártana frissíteni, mert szegényke baromira nem up-to-date... Nagyon sajnálom, és elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen sokáig nem hallattam amgamról, de az elmúlt időszakban nagyon nagy volt a hajtás pajtás, sokszor este 10-11ig dolgoztam, hétvégente…..
   Már több mint két hete, hogy nem írtam. Szerencsére nagyon izgalmasan és mozgalmasan telt az idő, rengeteg mesélni valóm van, bár lehetetlen mindent leírni. J Hétfőn (2007-07-09) végre elkezdődött a „betanításom”. Reggel odamentem Roberthez, aki Great-…..
  Egy hét eseményei… Hétfőtől csütörtökig a napjaim kb. egyformán teltek. Reggel 9-kor megjelentem a második emeleten, és csatlakoztam a JCI német csapatához. A héten havi zárás volt, emiatt a végnek nem volt emberi erőforrása, hogy nekünk újaknak tréningeket…..
  2007-06-20 Szerda A szerdai nap izgalmasnak ígérkezett. Egy teljes délelőttöt szenteltünk a kultúrának, a kulturális különbségeknek. A szeminárium kezdetén három csoportot kellett alkotnunk, és minden egyes csopinak 45 perce volt felkészülni, hogy 10 perces prezit…..
  2007-06-19 Kedd Kilenckor már mindenki az Asia nevű tréning teremben gubbasztott. (Nekem nagyon tetszik, hogy minden szobát egy országról vagy kontinensről neveztek el, így található Ausztrália közvetlen közelében Észak-Amerika. J). A nap első felében Infosys BPO…..
  2007. június 18. HétfőMár hétkor felkeltem, hogy legyen elég időm elkészülni, megreggelizni, és pár szendvicsért csinálni. Iwonával együtt mentünk dolgozni. 8.20-kor hagytuk el a lakást, és 8.45-re már bent is voltunk a cégnél. Nagyon tetszik az épület, modern, és jól…..
  2007.06.14. Csütörtök Miután 5.50-kor elindult velem a vonat Brno felé kezdtem csak felfogni, hogy valami most véglegesen megváltozott. Az életem egy tejesen új fejezete kezdődik. Mostantól kezdve az, csak rajtam és a hozzáállásomon múlik, hogy mit akarok kivenni a…..