Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonschwarcz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
vonschwarcz 2012.09.15 08:44:53
@makrelajtd: lehet, hogy nyomáspróbázták, de öntvénynél nem mindig jön ki repedés normál nyomásnál, emelt nyomáson kell csinálni. Az is előfordulhat, hogy olyan helyen repedt, ahol nem triviális, így nem nézik. Épp most szívtunk egy ilyet.
vonschwarcz 2012.09.15 08:46:18
@makrelajtd: btw, öntvény is hegeszthető. Ha ritka, nem tudsz jobbat. Kockázat van benne, de miben nincs.
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
Jaguar felújítás Betli megint 2011.11.20 19:58:00
Van úgy, hogy semmi nem jön össze...Nincs is annál jobb érzés, mikor az ember kirakja a munkaasztalra a szépen megtisztogatott darabokat, és nekiáll összeállítani egy-egy alkatrészt. Ebbe rondít bele, amikor az egyik-másik alkatrészről kiderül, hogy mégsem olyan szép és jó,…..
Az Allee nem felejt. András fotózta ezt a durván követelőző parkolóautomatát. A fenti összeg természetesen felvet egy érdekes elvi kérdést. Ha a tisztelt vendég rendelkezik elegendő százforintossal, nagyjából huszonöt-harminc perc alatt bedobálja. Ez azonban elég hosszú idő…..
Kezdjük azzal, hogy talán az egész sztori csak a Hidden nevű lopásgátló programot gyártó szoftvercég műve, és így próbáltak meg hírverést csinálni az alkalmazásnak. De: egyelőre nincs olyan információ a kezünkben, ami alapján ilyesmire kéne gyanakodnunk, csak az általános…..
Előzmények: Porlasztótól a kipuffogóig, Porlasztó a boncasztalon, Porlasztó a boncasztalon II., Porlasztó a bocasztalon III., Porlasztunk továbbAkkor jöjjön a porlasztó, gondoltam. Először elővettem a csereporlasztót, ami eredetileg ténylegesen a felújítandó porlasztónak…..
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
Aki rászokik az E85-re az nem szívesen tankol mást. Nem csak gazdasági oka van, hanem egy bizonyos szemléletváltást eredményez a rendszeres bioüzemanyag használat. Sokakat ismerek, akik még akkor is E85-tel járnak, ha az esetleg többe kerül. Ha a közlekedésről beszélünk a káros…..
Előzmények: Az elmúlt egy év, Az elmúlt egy év II. Uristen, már három éve van meg a kocsi! Tulajdonképpen hol is állok akkor most a harmadik év végén? Hááát, egy halom rozsdás vas közepén. Mikor megvettem, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő múlva nem lesz forgalomba a…..
Előzmények: Az xk motor helyett a hátsó futóműrőlMikor nagy lelkesen megígértem az előző bejegyzésben, hogy írok a Jaguar XK motorról, nem is gondoltam, hogy milyen nehéz lesz. A források gyűjtögetése közben egyre-másra olyan oldalakba botlottam, amelyeknél leragadtam, az…..
Az úgy volt, na, szóval megbeszéltük a Vityával, aki rendes polgári foglalkozása szerint Balázs Viktor, hogy motorral megyünk a sukorói Belsőség-találkozóra. Persze nem tesztmotorral, hiszen Budapest-Sukoró nem az a táv, a Belsőség-tali pedig nem az az alkalom, ahová…..
Előzmények: Porlasztótól a kipuffogóig, Porlasztó a boncasztalon, Porlasztó a boncasztalon II.Először egy kis beszerzési körkép, avagy mit vásároltunk mostanában an ebayon. Hát, nem sok mindent. Jött egy légkondicionálóhoz egy termosztát, eredeti új alkatrész, meg egy…..
Elég régen írtam bejegyzést, de mentségemre legyen mondva, hogy nem nagyon volt mit.Akkor először, hogy miket vettem az elmúlt időben az ebayon. Bár már egyre kevesebb alkatrészre vadászok, amelyek egyre ritkábban bukkannak fel. Maradjunk a felsorolásnál, a múltkor már bevált.Egy…..
vonschwarcz 2010.01.13 22:36:55
@Miszter07: Én mindig reklamálok, így igazad van, egy ideig lutri, de pénz jellemzően visszajön. Sajna vaterán sokkal többször akartak átverni, így ebay valóban nem tökéletes, de nagyságrendekkel jobb.
vonschwarcz 2010.01.13 22:46:40
@Miszter07: a korom azt mutatja, hogy a tűszelep és az úsz tűszelepe nálad is rég halott volt, így a benzin többé-kevésbé szabályzás nélkül ömlött a motorba és gyanítom, hogy vissza is durrogot. Lesz munkád a korom lekaparásával. Igaz, még az SU-k talán a korszak legszerethetőbb porlasztói, de ezekkel is lehet szívni sokat, mesélhetek :)
vonschwarcz 2010.01.16 09:07:21
@Miszter07: köszönöm, de egyelőre inkább áldozatnak érzem magam, nem akar összeállni a kocsi, sok apró hiba csinálja a hülyeségeket együtt. Ha végre összeáll, akkor szívesen.