Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Melinda (Linda)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tabáni István rajongók blogja Ő 2010.08.24 19:24:00
Alsópetényi beszámoló, ezúttal egy picit máskéntŐ még úton van, mikor mi már ezen a festői helyen gyönyörködünk a tájban, mely első látásra szívembe lopta magát. A máskor bizonyára halk tópartot ezúttal emberek népesítik be, hallatja szavát a falu apraja és nagyja. Ha…..
Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni Attilától, hogy a blogra ezúttal nem István-fellépésről szóló beszámolót írok, hanem a saját hétvégémről (ami persze sok ponton találkozik). Ha arra gondolok, milyen események történtek velem ezen a hosszú hétvégén, elsőként azt…..
- Sárospataki beszámoló Borsi Anditól -   István szabadságon volt, Evetke táborban, már-már kezdtem unatkozni. Aztán felajánlottak egy nagyon szép munkát, ami számomra egyben igen nagy kihívást is jelentett. Ehhez el kellett sajátítanom új ismereteket. Egyből megoldódott,…..
Mi vehet rá egy pasit arra, hogy foci Vb idején ne az éppen aktuális meccset bámulja, hanem ismeretlen településeken sörfesztiválokat keressen, méghozzá úgy, hogy vezető állásban lévén (értsd: gépjárművezető) nem ihat egyetlen pohár sört sem? Ki az,aki miatt egy órát képes…..
- Stella beszámolója - A várakozás izgalmát nem lehet írásban visszaadni! Készülünk, pakolunk, terveket szövünk, elképzeljük milyen lesz a nagy találkozás! Én már ebben eléggé rutinosnak számítok...a szívem mégis hevesebben ver egy-egy fellépés, találkozó alkalmával.…..
- Duplázás pünkösdvasárnap -   Ajka és Tihany, a két fellépés, ami ezen a szép vasárnapon volt Istvánnak, mindörökké emlékezetes marad számomra, csakúgy, mint az összes többi alkalom, amikor láthattam és hallhattam a mi kedvencünket. Írni és beszámolni csak a…..
A Fókusz riportja itt látható: http://www.rtlklub.hu/video/87999 - Miyuki írása - Olvasom, hogy régebben miket írtam ide:   „Voltak többi rajongók is István jelenését várva, de én gondoltam, hiába itt találkoznék Istvánnal, ilyen hangos helyen nem tudok…..
Sziasztok! Az alábbi hírek közzétételére kért Takács Tibor (Rtalent): - István bemutatkozó nagylemezén valóban 11 dal lesz, a korábban tervezett 12 helyett. A CD-re kerülő dalok ügyében az Universal Music Group illetékessége volt dönteni, természetesen István…..
- Miyuki pécsi beszámolója - Számomra ez lett harmadik alkalom Istvánt élőben hallgathassak.   Első: SYMBOL klubkoncert Második: Csepel színházi előadás Hármadik: Karaoke Party@Pécs   Mind más műfaj, ezért nagyon kíváncsian vártam az estét.   Előre…..
Igazán ideális helyszín a Csepeli Munkásotthon egy Tabáni István fellépéshez. Nagyjából ötszáz néző befogadására alkalmas szép színházteremben ülünk Párommal a második sorban és várjuk a kezdést. Az előtérben már volt részem néhány szép pillanatban, hiszen többen is…..
Egész éjjel forgolódtam, nem tudtam aludni. Miután Emma felsírt, megnyugtattam és visszatettem aludni, én is visszabújtam az ágyba, de kavarogtak bennem az élmények és az érzelmek. Arra gondoltam, milyen szerencsés is vagyok, hogy ilyen családom van. Megpusziltam Emmát, megsimogattam…..
- Mukrányi Edit beszámolója -Ismét egy hatalmas élménnyel lettem gazdagabb, két nap alatt kétszer látni és hallani Istvánt, leírhatatlan érzés!:) Már régóta szerveződött ez a szfvári "találkozás", két okból is nagyon vártam már: egyrészt István miatt, hiszen…..
A nyíregyházi fellépésről Zeliziné Hajzer Erzsi írt nekünk beszámolót. Szeretettel Nektek. Őszintén, ahogy átéltem. Azzal kezdeném az én találkozásom című élménybeszámolómat, hogy mindenkinek eljön az a pillanat amikor szemtől- szembe állva elmondhat egy- két…..
Szondi Kata beszámolóját olvashatjátok az alábbiakban a győri CsISz Gáláról:   Az első autogram szerzési lehetőség elszalasztása után nagy reményekkel vártam ezt az estét!  Titkon reméltem csak, hogy kaphatok személyes autogramot hőn szeretett…..
Miyuki már eddig is elbűvölte olvasótáborát különlegesen aranyos írásaival, de ez a mostani alkotás... Nehéz száraz szemmel végigolvasni. Íme: Amikor reggel bezártam szokásos időben a bejárati ajtót, elgondolkodtam, hogy ma mindenképpen el kell…..
Nagy örömmel köszöntök blogomban egy új szerzőt, aki a nyíregyházi fellépésről írt élménybeszálót. Fogadjátok szeretettel a nagyváradi Borsi Andi írását:   Csak annak ajánlom, hogy hozzáfogjon most blogot olvasni, akinek épp sok ideje van, mert képtelen voltam…..
Ezúttal egy olyan rajongótársunk írását olvashatjátok, akinek sajnos még nem sikerült találkoznia Istvánnal. Pedig nagyon készült, és csoálatos ajándékot készített Istvánnak. Mi, akik ott voltunk a Camponában Simon Barbival, már láthattuk a készített meglepetést. Itt…..
Egy olyan eseményről olvashattok most, amit túlzás nélkül állíthatom, mindannyian nagyon vártunk és szurkoltunk a szerzőnek, hogy sikerüljön végre találkoznia imádott kedvencével! Íme Barbika élménybeszámolója, fogadjátok sok szeretettel: Végre!!:D Találkoztam…..
Az alábbiakban Anikó élménybeszámolóját olvashatjátok a ceglédi fellépésről - fogadjátok sok szeretettel: Előre bocsánat, ha beszámolóm túl hosszúra sikerülne vagy túl zavart lenne... igyekszem összeszedni mindent, de főleg magamat.:) Nagyon nagy várakozás előzte meg ezt a…..
Az alábbaikban Ági beszámolóját olvashatjátok István ceglédi fellépéséről: Sok-sok sötét és szürke nappal után besütött a fény hozzám, amint a tévém képernyőjére került egy csodás hangú ember akit úgy hívnak TABÁNI ISTVÁN. Itt kezdődött az én rajongásom. Még…..
Miyuki, aki a távoli Japánból érkezett hozzánk egy újabb nagyon érdekes gondolatát szeretné megosztani Veletek: István CDje mint egy Haiku vers Én szeretnék lenni mint édesanyukám. Ma vacsorafőzés közben ezt gondolkodtam. Az édesanyukám már 70 éveshez közeledik, mai napig…..
Szondyka története: Nos, a történet előzményeként tudni kell, hogy tegnap lent anyósoméknál beszélgettünk Istvánról! Megbeszéltük milyen csodás volt a Gálán, meg ilyenek! Nagyon örültem, mert kezdtem Anyósomon is a rajongás jeleit felfedezni. Egyszer csak férjem…..
István első japán rajongója, a hazánkban élő Miyuki írta ezt a beszámolót:   Egyik nap gondolkodtam, hogy honnan ismerem a „kokárda” magyar szót. Talán életemben, egy kezemben is tudok számolni, hányszor beszéltem ezt a szót, de az én szótáromban tökéletesen…..
Padrienn beszámolója: Szondykata gondolata volt, hogy István egy „hihetetlen csoda”. (Remélem, megengeded nekem Szondyka, hogy használjam ezt a szókapcsolatot, a tegnapi napomra utalva vele.) István első klubkoncertjére, melyen a Smile Showtime Band vendége…..