Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RustySpoon2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
RustySpoon2 2010.01.09 20:00:34
@velkedravce:
Csak most, csak neked, kicsit cizelláltabban: A döntés kapcsán Obama srác politikai nagyságát, Nobel Békedíját és az Amerikai Egyesült Államok népének értelmi színvonalát bíráltam túl agresszívan és dühösen, erős volt ide.. moderálták, aláírom, rendben.

Most egy kicsit másképp, hátha bennmaradhatok:
"Percekkel ezelött kaptuk a hírt, hogy Bajnai Gordon Miniszterelnök elhalasztja évértékelő beszédét a Szomszédok 66. évadjának premierje miatt. Nem akarja, hogy a magyar tévénézők milliói hátrányt szenvedjenek és újabb egy hetet kelljen várni Vágási Ferire és barátaira.

Forrásaink állítása szerint Bajnai Úr maga is Szomszédok rajongó és így legalább nem kell felvételről néznie imádott sorozatát. Sőt, ezért a lépésért cserébe talán el is árulják neki, hogy Mágenheim Julcsi valóban elveszti-e végre ártatlanságát ebben az évadban.. "

Remélem - bár a hozzászólásaitok alapján kétségeim támadtak - merőben másak lennének a reakciók.. Nem egy jófej srácnak, hanem egy nagy nullának, egy pojácának tartaná a többség a mi hös, több millió tévénézőt megmentő miniszterelnökünket.

Aztán persze lehet, hogy annak a behülyített 10 millió amerikainak tényleg ez kell.. Egy jófej politikus.. Mindegy, hogy az ígéretei szart sem érnek, mindegy, hogy mit tesz valójában az Afrikai kizsákmányolás ellen, közelkeleti helyzet megoldásáért, hogyan alakítja a mindennapi életüket.. Ha akkora király az arc, hogy együtt nézhetik vele a szaros sorozatot, meg fenn van a Youtubeon is,akkor már rakják is az X-et mellé.. Bravó.. bámulatos!

Az a baj, hogy már annyian vannak ilyen megtévesztett zombi szavazók, hogy egy-egy szavazásnál elcseszik a normálisan élő/gondolkodó emberek életét is..

Aztán meg felháborodnak, hogy a politika miért üresedett ki, miért az ámításról szólnak a kampányok, és a politikusok miért csak a lopással és az újraválasztással törődnek.. hát pont az ilyen idióták miatt mint ők. Azért, mert egy ilyen lépés után valaki "jófejjé" vállik, nem pedig egy szánalmas idiótává akit a kommunikációs csapata meg a mögöttük álló érdekek pórázon rángatnak.

@Thrasher:
Nem tudom, hogy ki a fölöslegesebb.. az aki ezt jófejségnek tartja, vagy az akit kétségbeejt és elborzaszt, hogy ennyire marketingzombik az emberek (amcsik)..