Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drflash

3 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaza volt Orbánnak. Valóban új világ köszöntött be a választások után. A vicc az, hogy ehhez neki maximum átvitt értelemben van köze. Az események önjáró cséphadarója elkerüli Viktort. Aztán, hogy ez jó, vagy rossz, majd az idő eldönti.A szocik előjöttek az Ingyen Csabi…..
Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy „Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”…..
Tegnap hajnalban Fót mellett okozott balesetet a szinész-műsorvezető, aki a másik kocsi utasaitól csak egy cigit kért ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy nem történt e bajuk. Te Buci, tudom, hogy drága, de nem kéne visszaállni megint a kólára? A videót köszönjük SoDInak, a…..
parakovacs Ha már a szar... 2010.05.02 06:02:00
  ...tematika ilyen sikert aratott, meglovagolom a hullámot, bár belegondolva, nem szeretnék a legnagyobb magyar koprofág íróként bevonulni a Petőfiről elnevezett múzeumba, de ha egyszer ezt dobta a gép, akkor kénytelen vagyok. Maszáj Herkules. Szóval a kakáló brácsás…..
Subba Ákos: Gotcha!! 2010.05.01 10:30:00
Így lebukni.....
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Levélírónk mindent felad: szakít a barátjával, egy jó partinak tűnő férfi kedvéért. Eddig még nincs is benne semmi pláne. Egy darabig minden rendben megy, majd a bimbózó kapcsolat küszöbén a lány fülébe jut valami – párja nem kicsit foglalt. Most megtudhatod, hogy a…..
drflash 2010.02.26 09:08:34
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
drflash 2010.02.10 17:48:37
Úgy tűnik Schneller Domonkos fideszes képviselőnek lett igaza Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselővel szemben. Hosszú évek óta nyomoznak a Lágymányosi-öböl ügyben Schneller feljelentése alapján. Molnár Gyula ez idő alatt sokszor nevetve próbálta elbagatellizálni…..
drflash 2010.02.06 12:40:58
drflash.hu -n ott egy fotto a demszky-molnár gengszterpárosról, nézegessétek mielőtt ti is húztok a fónok után a böribe
A lány külön noteszbe vezette azon férfiak nevét, akikkel lefeküdt. Hiába ígért hűséget a legújabb jelöltnek, nem tudta tartani magát. Újabb érdekes történetet olvashatunk, melyben egy srác kifejti elméletét a vörös hajú nőkről, és szomorúan veszi tudomásul, hogy immár…..
drflash 2010.02.05 09:05:46
Varánusz Lennék hóhér 2010.01.26 08:00:00
Néha ezt érzem. Szar érzés. Ez az indulat és a felháborodás olyan foka, mikor már nem a hév, hanem a hideg, számító harag uralkodik. Az utóbbi hetekben történt és napvilágot látott esetek újra és újra bizonyítják, az emberi aljasságnak nincsenek határai. Gyerekek és…..
Varánusz (kampány)Csendet! 2010.01.23 08:00:00
"Kampánycsendnek Magyarországon azt az választást megelőző időszakot nevezzük, ami alatt tilos a választópolgárok választói akaratának közvetlen befolyásolása. Az 1997. évi C. törvény 41. §-a szabályozza, hogy mi alkalmas a kampánycsend közvetlen…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Biztosan nem idézem pontosan a hazai ándörgránd méltán híres zenekarának frontemberét, aki arra a banális kérdésemre válaszolt, hogy tetszett neki a Népi Papa koncertje.Nehéz helyzetbe hoztam magam, amikor arra vállalkoztam, hogy egy prominens, zenei újságíró együttesének…..
drflash 2009.12.31 16:36:54
Kerületünkben 1990 óta folyamatosan ücsörög az önkormányzatban egy figura, aki a teli zsebét mindennél fontosabbnak tartja. 1990-ben még csak egy öreg Daciával pöfögött az önkormányzat elé a kelenföldi panel-lakásából, ma egy 7-es BMW-ből kászálódik ki, mikor megtekinti a…..
Itt ülünk Majkpusztán, és Wifin nyomom. Ha erre jártok nézzétek meg a közeli kamaldulki remeteséget, ez egy nagy kolostoregyüttes, romos templommal, és lakható cellákkal, amik annyira lakhatóak, hogy ki is adják. A kertben nagy pisztricgomba, és Szent György vonalak. A többit este.…..
drflash 2009.11.01 07:43:47
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Ki hitte volna - újabb pénzszerzési kampány indult az egyházban! Ezzel a kísérőlevéllel ment ki a mellékelt reklámanyag 7 nappal az anyagban említett ünnepség előtt. Külön szeretném felhívni a figyelmet a K-Á-P-R-Á-Z-A-T-O-S stílusra. A szövegben az "Első…..
Még alig száradt meg a jóváhagyó önkormányzati pecsét Molnár Gyula, újbudai politikus legutóbbi, borgőzös és rendőrökkel anyázós autós túrájáról készült menetlevélen, máris újra címlapra került az autókázó újbudai szocialista és liberális elit. A mai címlapokon…..
Az erzsébetvárosi ingatlanpanama nyomán egyre nyomasztóbb részletek látnak napvilágot a megmaradt szocialista önkormányzati szféra viselt dolgairól és belső működéséről. Kitálalt Hunvald György sofőrje. A Magyar Hírlapban megjelent interjúban a polgármester…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
drflash 2009.09.28 05:01:02
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
drflash 2009.09.25 13:31:24
Szóval hétfő este még írja, h velem akar lenni, hiányzom, szeret. Miután elaludtam, küldött még egy sms-t éjszaka, amit csak kedden reggel láttam meg.A kép innenSziasztok!Az én (22) történetem: éppen egy nagy csalódás/ szakítás után voltam, nemrég kezdtem el az új…..
drflash 2009.09.25 13:05:43
A szajbasz.gif és a szajbahu.jpg óta (figyeljük meg az ékezetmentes, 8+3 karakteres filenév-korlát jótékony cenzúrázó hatását) engem nem lehet meglepni holmi kétfejű csecsemővel, tömeggyilkos nyugdíjassal, vagy saját magának milliós prémiumot kiosztó BKV-nál dolgozó…..
drflash 2009.09.25 12:50:14
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..