Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunorka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra volt Comedy Central Bemutatja forgatás, ezúttal már a harmadik évadot rögzítették. Ez volt számomra a második tv felvétel és igen ugyanúgy fostam, mint az előzőn. Eddig soha nem volt lámpalázam fellépések előtt, de ezeken a felvételeken mindig ki hozta valami belőlem ezt…..
Zsók Levente Elveszett 2010.01.30 18:45:00
Már meg van annak két órája is, hogy elveszett a macskánk vagy, ahogy a húgom nevezi ezt az állatot: cicánk (gondolom, vannak még így húgok) úgy, hogy ebben a megszólításban fogom őt megnevezni. Szóval a cica a Veronka névre hallgat, de ha így hívod magadhoz, hogy: „psz-…..
Az élet nagy igazságai: 1) Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel. 2) Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt. 3) Az első igazság hazugság. 4) Vigyorogj most, mert idióta vagy! 5) Olvasod a viccet. 7) Nem vetted eszre hogy a 6-os pont hiányzik. 8) Most nézted…..
Zsók Levente Naon kúúúl 2009.12.28 23:12:00
Ledöbbentem, nem tudom („ne’ toom”, hogy mindenki értse), szerintem a fenti szavak már a szleng határain kívül esnek. Vagy csak elfelejtettünk helyesen írni, sokan tévednek a helyesírással kapcsolatban, sőt meg én is (meglepően sokszor), vagy csak valaki fel akar…..
Már egy előbbi bejegyzésnél említettem, hogy részt vettem a Comedy Central bemutatja stand up comedy műsor forgatásán. A felvételt vasárnap (nov. 15) adták le a csatornán (2. évad 5. epizód), ugyanezt ismétlik szerdán 23:00 valamint pénteken 18:00 órakor. Az első felében egy…..