Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sister Mary Eunice

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglesz a 22 rész az általunk eléggé felemásnak értékelt Batman-közeli sorozatból. Aki nézi, az mondja már meg, hogy ez jó, vagy sem. Én azt hallottam csak, hogy az egyik részben egy olyan gonosz szerepelt, aki lufikra kötötte az áldozatait és felengedte őket a felhőkbe, hát…..
Tizedik évadját kezdte a Grace Klinika, és itt az elején mindjárt ki is térek arra, hogy ez mennyire ritka és milyen nagy teljesítmény a sorozatok világában. Egy széria élete nagyjából úgy néz ki, hogy az országos csatornák mindegyike minden évben nagyjából 500 ötletet kap…..
A Royal Pains, azaz Luxusdoki egy habkönnyű, nyári amerikai sorozat, amiben az amerikai felső tízezer egyik kedvelt nyaralóövezetében tevékenykedő orvos, az öccse, meg egy flegma asszisztenscsaj a főszereplő, és simán meg lehet nézni belőle hat részt úgy, hogy utána akár csak…..
Basszameg, egy normális rendőrös sorozat van a tévében, erre tessék, kezdődhet az aggódás a folytatása miatt. Igen, az itthon Terepen címmel futtatott Southlandről van szó, a Kemény zsaruk méltó örököséről, amit akár a nap 24 órájában el bírnánk viselni, de úgy áll a…..
Hamarosan jön hozzánk is Selena, minden idők legbénább alelnöke. Veep, HBO, április 14. ..
Sister Mary Eunice 2013.03.01 16:17:11
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.28 09:30:00
A CW éppen nem kaszálta el a Cult című újoncot, de két szarul nézett rész elég volt ahhoz, hogy péntek este 9-re küldjék meghalni. A pilot első tíz percét elnézve mindez teljesen érthető is. Pilot szereposztás: Angela Kinsey (Office) a Fox The Gabriels című sitcom-pilotjához…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.15 09:30:00
Amióta Jimmy Kimmel 11:35-re költözött, végig verte David Letterman talkshowját a nézettségi versenyben. Mármint eddig, mert ezen a héten Letterman visszavette a második helyet - az elsőn továbbra is Jay Leno Tonight Show-ja átt a talkshow-háborúban. A Hannibal április 4-én este…..
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
Sister Mary Eunice 2013.02.12 10:16:03
Sister Mary Eunice 2013.02.12 11:46:38
@GamesBond: Én mondjuk a Walking Deadet néztem :D
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.12 10:30:00
28 millió nézője volt a vasárnapi Grammy-gálának, ami az elmúlt 20 év második legjobb nézettségének számít a díj történetében (az első a tavalyi). Itt azt írják, a CBS-től kiszivárgott, a sztárok öltözékére vonatkozó memó tett jót a nézettségnek.…..
Sister Mary Eunice 2013.02.12 11:42:22
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.01 09:30:00
A The Americans 3,22 millió nézővel (ebből 1,57 millió 18-49-ben) kezdte első évadát, ami jobb, mint a Sons of Anarchy- vagy az American Horror Story-nyitány volt. Ma jön a kritika. Mi a közös ezekben a színészekben? Kristin Lehman (The Killing, képünkön), Louis Ferreira…..
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
A Viacom tovább bővíti csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central…..
Felvésni a naptárba, a február egyik legfontosabb napja. A Southland pontosan az a rendőrös sorozat, amit mindenkinek javallunk, nemcsak a Kemény zsaruk kedvelőinek, de ők járnak vele a legjobban. Realizmus, összetett szereplők, a címlapokról ismerős bűncselekmények, kézikamerás…..
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
Nálunk Terepen címmel vetítette a Viasat a TNT (korábban NBC) legfaszább Kemény zsaruk-pótlékját, a Southlandet, amit mi változatlan lelkesedéssel szeretünk a pilot óta, ráadásul joggal, mert ilyen őszintén realista krimisorozat nem nagyon van a tévében mostanában. Az új…..
Sister Mary Eunice 2013.01.03 14:06:15
Legutóbb még azon keseregtünk, hogy az Így jártak anyátokkal nemigen kap kilencedik évadot a CBS-től, mert Jason Segel inkább filmes karriert szeretne magának, de karácsony előtt párnappal jó hírt közölt a Deadline: Segel az utolsó pillanatban rábólintott a szerződésére, így…..
A zenés/énekes tehetségkutatók egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje, az, amikor a műsorba betántorog a csatornaközeli celeb, vagy egy olyan, akit meg tudnak fizetni, és egy tudományosabb összegért cserébe elpaybackeli az egyik slágerét vagy éppen akkor megjelenő kislemezét,…..
Van egy két jelenetünk a The Suicide King című Walking Dead-epizódból, amivel majd február 10-én tér vissza a sorozat és egy olyan trailerünk, amiben az évad második felébe pillanthatunk bele. Csak nem túl spoilerérzékeny olvasóknak. ..
Egy hír, két információ: az FX berendelte az American Horror Story harmadik évadát is, és ugyanazzal a lendülettel bejelentették, hogy a sorozatbeli szerepéért Aranyglóbusz- és Emmy-díjat is elnyerő Jessica Lange a következő etapra is visszatér, bár arról nem tudni egyelőre,…..
Ma délután 15:45-kor landol a köztévén A férfi a legjobb orvosság című német kórházas sorozat, melynek főszereplői fiatal, kezdő orvosok. A három évadot megért, 2008-as széria központi témája három fogalom köré épül: szerelem, hivatás, remények. Friss diplomával a…..
Sister Mary Eunice 2012.11.14 15:54:27
comment:com Hírek kávé mellé 2012.11.07 11:30:00
Szereposztás: Jason Beghe, a leghíresebb kiugrott szcientológus a The Last Resortban lesz kommandós, Greg Louganis az ABC műugrós reality-jében lesz zsűritag, Sarah Shahi a Chicago Fire-ben kapott szerepet nem sokkal azt követően, hogy a Fairly Legalt elkaszálta a USA…..
A hetedik évad nyitórészének úgy ötödik percében a kissé hajszoltnak tűnő Dexter Morgan előtt kétszer is felvillan a Budapest felirat, dagadhat a szabad választott hazafias testrész kedvünkre. Megmutatjuk az egyiket, tessék: Nem ez volt persze a lényeg a hetedik évadot…..