Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hildus2222

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szondi Kata szuper fotói, köszönet érte: http://picasaweb.google.com/katalin.szondi/JamPubBp20101031# E sorokat ajánlom mindazoknak, akik nem lehettek ott, de főként azoknak, akik kénytelenek voltak a kezdés előtt távozni. Nos hát... Lássuk csak... Istvánunk hosszú hónapok után…..
Arról már szó volt, hogy akár Lady Gaga is feltűnhet a Queen új lemezén, de az még megdöbbentőbb, hogy az 1991. november 24-én elhunyt eredeti énekest, Freddie Mercuryt is beveszik a buliba az életben maradt tagok. A zenekar hivatalosan is bejelentette, hogy a gitáros Brian May…..
hildus2222 2011.11.04 16:04:03
@ensorcelant: Tabáni István előadása hangban, erőben, energiában és persze átélésben messze megüti a mértéket. Ha jól tudom itt lemezről van szó, táncolni nem kell.. Egyedüli baja, hogy a készítők még a nevét sem hallották. Ő nem tülekszik, más meg sajnos nem segített neki... Ez van..
Subba Fotobomb: Tabáni vacsizik 2011.08.09 15:30:00
A jóízűen falatozó Tabáni István mögött alakít ez a pofátlan fotobomber...
hildus2222 2011.08.10 14:46:07
- Mukrányi Edit beszámolója - Hát sziasztok Fiatalok! :) Olyan jó napunk volt ma Edit barátnőmmel, hogy gondoltam, Veletek is meg kell osztanom ezt a délutánt, estét, amit együtt tölthettünk barátnőmmel, aztán Istvánnal Bicskén, majd - egy röpke száguldás után:D  -…..
Nagy Duett-ben, a Tv2 új show-jában indul Bereczki Zoltán és Peller Mariann is: korábban mindketten a rivális csatornán vezettek műsort. A Nagy Duett újabb szereplői Bereczki Zoltán énekes és Peller Mariann (a képen): előbbi kapta a feladatot, hogy utóbbit segítse, tanítsa, hogy…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
hildus2222 2010.12.13 23:10:34
@guvernalista: "szóval ők mind olyanok, hogy előbb a nép rájuk csodálkozott, hogy jé ilyen is van, aztán volt aki támadta, egy másik csoport megszánta őket, és aztán a média elhajította mindegyiket. pedig jók ők valamiben, legfeljebb nem pont abban a műfajban, amiben indultak."
Van fogalmad róla, hogy ők most mit csinálnak? Járják az országot, nagy sikerrel lépnek fel, és mellesleg jól is ketresnek... Miből gondolod, hogy István és André nem való énekesnek csak azért mert mostanában nincsenek a címlapon? A médiát mindig az új arcok érdeklik (kivétel Liptai klaudia), most a Mega-faktor, meg a VVV a sikk. Tanulmányozd a MAHASZ listát, az fontosabb, mint a bulvár...