Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tresor

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála a szent ikrának, idén egyetlen Valentin-napi posztunk se volt, de utólag csak nem ússzák meg. Merthogy hiába a rengeteg Torkos csütörtök-történet, csak volt, aki az ipari romantikára szavazott, és Valentin-napi menüre ült be vacsorára. De előbb egy kis butaság: Tudom,…..
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Torkonakadt Csütörtök-kollekciónk nem lenne teljes legalább egy étterem válasza nélkül. Szerencsénkre, illetve Ambrus szerencséjére a Kisrabló nem engedte el a füle mellett naiv ügyfele panaszát (3 óra várakozás után sem a rendelést kapták meg), úgyhogy a pincérnőjüknek…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
tresor 2007.09.08 19:32:59
tresor 2007.09.08 22:10:29
Eddig az volt a véleményem, hogy a Sony Ericsson J220i egy igazán szar telefon, amiből még egy számot is kínszenvedés előcsalogatni, de most kicsit megenyhültem. Szentendrén voltunk focitornán, és a gyerekek autóba pakolása közben a készüléket feltettem a kocsi tetejére, oszt ott…..
Patetikusan mondhatnánk, hogy már egy ilyenért megérte visszahozni a kommentálást a Homárra. (Az úgynevezett vadhajtásokkal együtt, amikre szekeresimrei keménységgel próbálunk lecsapni.) Múlt hét pénteken posztolta be jackyll Laci levelét, amiben olvasónk elpanaszolta, hogy két…..
Nem egészen erre gondoltak a tengerentúlon, amikor összedobták ezt a szpotot a "Kihozza belőled a kovbojot" szlogen mellé, de így jártak. A Homár mindenesetre szövevényes világméretű összeesküvésre gyanakszik. A kérdés - mint mindig -, kinek áll ez érdekében? A…..
Véletlenül találtuk saját ollónkkal az internet korhadékban és laposférgekben szerencsére gazdag fenekét kutatva ezt a három izét. Amikről első blikkre nem igazán tudtuk eldönteni, hogy mik is. Reklámok? Viccek? Viccreklámok? Vírus-, gerilla- vagy vombatmarketing? Elképzelhető…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
ezen a Brian Setzer-koncertfelvételen? És ha igen mit is jelent ez? Brian Setzert mindenesetre imádjuk, el is kezdtük növeszteni a fejpáncélunkról csöngő szőrszerű kitinszálakat és vettünk egy doboz hajolajat...