Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mufe

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013.09.26 - án 17-óra Közgyűlés!   Napirendi pont : Tisztújítás.  ..
A Közgyűlés Jogi problémák miatt elnapolásra kerül. Az új időpontról,mindenkit időben értesítünk...
2013.08.01.     11 : 30  Közgyűlés Lovi..
2013.07.11. - én Közgyűlés. Időpont : 17 - óra , Tribün. Téma: Lóversenysport Szövetség létrehozása...
MÜFE  KÖZGYŰLÉS   2013.03.21  16-óra   Fő épület. Témák:      Aktuális problémák                 Vezetőség személyi…..
Tisztelt Haál Gábor Ügyvezető Igazgató Úr! Korábbi megbeszéléseik során jeleztük,hogy szeretnénk,ha közösen módosításokat illetve kiegészítéseket tennénk a bevezetésre került Hendikep rendszerben. Ehhez az alábbi javaslatokat tesszük: I. Nem futhat hendikepben az a…..
Az Elnökség a legutolsó közgyűlés óta megkereste levélben az NL Kft. igazgatóját és az LFB-t. Haál Gábor Úrral a levelükben foglaltak kapcsán több ízben beszélgetést is folytattunk,melyek során az alábbi témákat vetettük fel: - a hangosítás és a Tv jel problémáinak…..
Felhívjuk Tulajdonostársaink Figyelmét! Hogy 2012. 09. 28 - ig az éves tagdíjakat rendezni szíveskedjenek! A Tulajdonos versenyen csak Müfe tagok és hozzátartozóik hajthatnak,az éves tagdíj befizetésével egyetemben. Tisztelettel: ELNÖKSÉG...
Elnökségünk új erővel képviseli érdekeiteket a továbbiakban!Haál Gábor Úrnál,L.F.B-nélV.I-nél ugyancsak.1.,- Mindenkinek elküldtük levelünket, melyre várjuk a válaszokat.- Honlapunkon keresztül, megpróbáljuk a maximális tájékoztatást nyújtani.- Minden hónapban tartunk…..
 Felhívás! 2012.02.08-án 15:30-kor a Főépületben évi rendes közgyűlést tartunk. Mindenki megjelenésére feltétlenül számítunk! Napirendi pontok:1.         2011.ÉV értékelése2.        …..
 Kedves Sportbarátaim! Egyesületünk ez évben, habár csendben, de próbált tenni a versenyzés és a pályával kapcsolatban felmerült problémák megoldása érdekében. Többször fordultunk írásban az LFB-hez a büntetési tételek enyhítése érdekében. Ennek…..
Felhívás!A MÜFE rendes évi közgyűlését 2011.február 10-én 18:00-kor tartja a Panoráma étteremben! mindenki megjelenésére számítunk!MÜFE elnökség..
 Címzett: Haál Gábor igazgatóFeladó: MÜFE és Tréner Egyesület képviselőiTárgy: Alagút használatba vételének problematikája Tisztelt Igazgató Úr! Tudomásunkra jutott, hogy a pályára kijutás lehetőségét az alagútra kívánják korlátozni, amely…..
 Címzett: Haál GáborFeladó: Magyar Ügetőló Futtatók EgyesületeTárgy: lóversenyzés aktuális problémái Tiszelt Igazgató Úr! Egyesületünk vezetése az ügetőn műkődő szervezetekkel egyeztetve a következő problémákra szeretné felhívni a figyelmet:1.A…..
A 2010-es tisztújító közgyülésen újra választották Kelemen Tamás elnököt, Bazsonyi Zsolt, Merczel Sándor és Winkler Márton elnökségi tagokat. A felügyelő bizottság elnöke Bagó Lajos maradt és tiszteletbeli elnöknek választották Fábry Sándort.Részletek az ülés…..
A Magyar Ügetőló Futtatók Egyesülete sok szeretettel meghívja Önt a 2010.évi tisztújító közgyűlésére, amelynek fő napirendi pontja az elnökség tagjainak megválasztása. További napirendi pont az import lovak kérdése. Időpont: 2010.április 22. Csütörtök…..
 Kedves MÜFE tagok!Ezennel szeretettel meghívjuk Önöket a következő közgyűlésünkre amely:2010.április 1.-én 16:00 órai kezdettel tartandó a Fehér Ház épületében!Mejelenésükre feltétlenül számítunk!Szívélyes üdvözlettel: MÜFE elnökség..
Tájékoztató 2010.február 23.-án Kedden 14:00-kor!Kedves Tagok, ezúton értesítjük Önöket, hogy a Magyar Ügetőló Futtatók Egyesülete 2010.02.23.-án Kedden 14:00-kor tájékoztatót tart!Helyszín: A tribün tanácstermeMindenkit szeretettel várunk!MÜFE elnökség..
Megszületett a megegyezés a MÜFE és az NL kft. között 2010.01.27-én a 2010. évi versenynapokról! Kérem, mindenki adjon indulót a vasárnapi versenynapra! A folyamatos versenyzés mellett tovább folytatjuk a tárgyalásokat a lóversenyzés jövőjével, illetve átalakításával…..
 ÜGETŐ..
 "Keveslik a versenynapokatLóval és Fábryval tüntettek az ügetőló-tulajdonosok az MNV előtt – fotó2010. január 18. 16:43Demonstrációt tartottak az ügetőló-tulajdonosok hétfőn a vagyonkezelő épülete előtt, mert keveslik az idei versenynapok számát és a…..
 Lovak nélkül marad a lóverseny?A lóversenyeztetésre biztosított források nem megfelelő felhasználása miatt demonstráltak tegnap a versenylótartók. Azt szeretnék, ha a vagyonkezelő jobban figyelne az állami pénzek felhasználására, különben nem állnak rajthoz.Ábrahám…..
Ezúton tájékoztatnánk tagjainkat és a lóversenysport szimpatizánsait, hogy a Magyar Ügetőló Futtatók Egyesülete Fábry Sándor közreműködésével 2010.január 18.-án 14:00-16:00-ig demonstrációt folytat a Magyar Nemzeti Vagyontanács (Bp 1133 Pozsonyi út 56.) épülete…..
Címzett: Kamarás Miklós vezérigazgatóKüldő: Magyar Ügetőló Futtatók EgyesületeTárgy: Petició a magyar lóversenyzés ügyében Tisztelt Vezérigazgató úr!Egyesületünk tagjainak tulajdonában 500 db ügető ló van amit az NLKft által rendezett versenyekben üzleti alapon…..