Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playstation3Blog

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GeoHot ma kiadta az általa készített PS3 exploitot, amivel a fejlesztők már elkezdhetnek dolgozni. Alant megtaláljátok: http://rapidshare.com/files/341906142/ps3_exploit.zip.html..
Playstation 3 Blog PS3 IS HACKED!!! 2010.01.23 17:03:18
Örömmel jelentem mindenkinek, hogy egy George Hotz nevű úriember blogjában olvasható, hogy feltörte a Sony konzolját!! Ne vegyétek még ezt 100%-ig biztosnak, de elég valószínűnek tűnik!További infók…..
Európai PlayStation Store frissítés, ugyanolyan sz*r...http://www.ps3news.com/PS3-Online/european-playstation-store-update-for-january-21-2010/ ..
Szokásos csütörtöki Store frissítés, szerintem ismét elég gyenge...http://www.ps3news.com/PS3-Online/sony-playstation-store-update-for-january-21-2010/..
Playstation 3 Blog Késés okai 2010.01.23 16:57:32
Kár volt beharangoznom, hogy jön az Assassin's Creed 2 teszt, időközben technikai problémákba ütköztem a gépemmel kapcsolatban. Ezért nem volt frissítés se az utóbbi időben, de mostmár minden megoldódott, úgyhogy tényleg AC 2 teszt hamarosan, és jönnek a frissítések is!..
A Polyphony Digital emberei adták hírül, hogy Japánban 1 hónapos késést szenved a Gran Turismo 5, mert még csak a játék 90%-a van kész szerintük. Az európai és az amerikai megjelenést a japán késés nem érinti...
Elnézést a megtévesztő címért :). A PS3-as Dragon Ball: Raging Blast lemezén a még mindig kitartó hackerek megtalálták a PS2-es Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 ISO-ját. Több külföldi PS3 oldalon is megjelent a hír, és természetesen senki sem tudja a dolgot hova tenni, pedig a…..
Az amerikai PlayStation Blogon közölte a Sony, hogy a decemberben kiadott 3.15 verziószámú PS3 frissítés mostmár nem opcionális, hanem minden felhasználó számára kötelező, akik szeretnék használni a PlayStation Networkot. Az eredeti december 8-i bejegyzést linkelem lejjebb, hogy…..
Playstation 3 Blog MAG trófeák 2010.01.16 11:50:41
A Beta kipróbálása után engem különösebben nem érdekel, de biztos van körületek akit igen, sőt olyan is aki majd platinázni szeretné a MAG-ot. Ennek örömére gondoltam kiteszem a nyilvánosságra hozott trófeákat.http://blog.eu.playstation.com/2010/01/14/mag-trophies-revealed/..
Elnézést a késésért, de nem nagyon volt időm felrakni a legújabb USA-s Store frissítést... bár miután elolvastátok szerintem mindenki rájön, annyira nem kár...http://blog.us.playstation.com/2010/01/playstation-store-update-119/..
Kicsit megkésve frissítette a SCEE a Playstation Store-t, de itt van a szokásos heti frissítés. Szerintem nem nagy szám.Viszont úgy döntöttem, hogy jobban áttekinthető és olvasható, ha a Store frissítéseknél mindig a PlayStation Blog linkjét teszem ide be, szerintem úgy jobban…..
Nézelődtem egyik külföldi játékos oldalon amikor láttam, hogy nagyon jó kis játékok várhatók az elkövetkezendő kb 3,5 hétben, gondoltam meg is osztom Veletek.MAG - 2010. január 26BioShock 2 - 2010. február 09Dante's Inferno (Divine Edition) - 2010. február 09White Knight Chronicles…..
 A 2006-ban bejelentett Splinter Cell Conviction mindenki hatalmas meglepetésére újabb csúszást szenvedett el, ezúttal 2010. áprilisra tolták el a megjelenését a játéknak. Szerintetek Duke Nukem Forever lesz belőle vagy azért egyszer kijön? :)..
A blog történetének első tesztje hamarosan felkerül, mégpedig rögtön az Assassin's Creed II-vel kezdjük a tesztelést. Nemrég fejeztem be a játékot, úgyhogy az élmény friss, így valószínűleg vasárnap-hétfő körül már fel is fog kerülni a vélemény az AC 2-ről. ..
Hál'Istennek a fejlesztők végre hajlandóan elküldeni a fenébe a játékok korhatár-besorolását megállapító, nagyon okos és bölcs embereket. Most éppen a Rebellion döntött úgy, hogy ha kiengedik Ausztráliában az AvP-t, ha nem, ők akkor sem fogják kivenni a játék egyes…..
A GameStop értesülései szerint a God of War III pontosan 2010.március 16-án kerül fel a boltok polcaira. Igen, persze csak egy üzletláncról van szó, de az utóbbi időben nem árt komolyan venni az ilyen infókat...Ha esetleg hivatalos lesz rögtön frissítek :)..
Úgy néz ki, hogy mindkét általam nagyon várt játékot ki tudom próbálni a megvétel előtt, ugyanis mind a Heavy Rain, mind az AVP rendelkezni fog kipróbálható demo-val a megjelenés előtt (a God of War 3 nem játszik, a a demo már itt csücsül a gépemen:P). A HR demót David Cage…..
Miután a Dead or Alive 3 csak Xbox-ra, a 4 pedig csak Xbox 360-re jelent meg, most úgy néz ki, végre a PS3 tulajdonosok is kapnak egy jó verekedős játékot az egész jó Street Fighter IV, és a szerintem katasztrófális Tekken 6 után. Az Official Playstation Magazine szerint ugyanis…..
Végre a Sony volt olyan kedves, hogy dátumozza az általam már nagyon várt Heavy Rain-t.USA: 2010.02.23EU: 2010.02.24Egyesült Királyság/Írország: 2010.02.26..
 És az amerikai Playstation Store frissítése, szintén január 7.http://ps3gameblog.blog.hu/2010/01/09/playstation_store_eu_januar_8(...és sikeresen elírtam a bejegyzés URL-jét...de ne foglalkozzatok vele, oda visz ahova kell :D)..
 Európai Playstation Store frissítés, január 7.http://ps3gameblog.blog.hu/2010/01/09/playstation_store_eu_januar_7..
Gondolom aki rendelkezik a Sony gépével nyilván tudja, hogy a napokban felkerült a netre egy videó, amin látható, hogy a Motorstorm Platinum kiadásának egy hibáját kihasználva másolt Bluray lemezek futtahatók minden Fat gépen. Szeretném közölni mindenkivel, hogy az információ -…..