Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vtomek

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön dél körül sajtótájékoztatón jelentik be, ki lesz a következő szezonban a magyar EBEL-csapat vezetőedzője. A friss Sapa Fehérvár AV19-hírekre kiéhezett szurkolók a szerkesztőségünkhoz is eljuttatott meghívó szerint egyebeket is megtudhatnak, a bejelentések…..
Vtomek 2010.06.03 13:18:49
@gabute: Félreértés ne essék,én nem mondom,h rossz politika a magyar piac,teljesen helytálló dolog fiatalítani és a magyar válogatott hasznára képezni a játékosokat.
De jelen pillanatban Tokaji,Horváth,Ackeström és Jobb van,akik szóba jönnek(Bornhammar kérdéses tudtommal).Na most ez 2 sor,így a fiatal és EBEL rutin nélküli játékosok egyből erősen a csapat szerves részei lesznek,nincs idő tanulni,4.sorban próbálkozni,hanem egyből mélyvíz,és ez nehogy visszafelé süljön el.
A svéd Niklas Andersson március 31-éig a Sapa Fehérvár AV19 játékosa, adta hírül a klub hivatalos honlapja. Blogunk megtudta: a 24 éves légiós érkezésével Ondrejcik Rastislav kikerül az EBEL-keretből. A pontrendszer miatt meghozott döntés azért nem fájdalmas, mert a válogatott…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
Nem mondhatni, hogy jól alakult a legutóbbi forduló a Fehérvár szempontjából. A tegnapi hazai vereség után a mai mérkőzéseken minden pályára lépett csapat szerzett pontot. A Salzburg otthon 17 másodperccel a rendes játékidő vége előtt mentette döntetlenre az Olimpija elleni…..