Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaryLue

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csámborgó Hó és Eger 2010.02.03 00:08:34
eger szép. és nagyhóban mégszebb. imádom, hóban sétálni, még a -10 sem zavar, sőt. ettől függetlenül amúgy ma is vettem egy repjegyet, nem bírtam ki:) hogy hova, majd itten lehet olvasni, de egyelőre nézzük az egri képeket:)..
Csámborgó Nap+Ló=Napló 2010.01.23 17:45:38
kácsor zsolttal szigorlatoztattam, médiaismeretből, csütörtökön. a képen kácsor zsolt és zsoldos mariann.a témához kapcsolódik, hogy egy másik kollégám, dr. buzinkay géza összegyűjtötte és nemrég mélben elküldte nekem közlésre, amit hallgatók különböző…..
mentem múltkor dolgozni az egészségház utcán, és volt újságíró kollégám, sike sanyi elkapott egy rövid nyilatkozatra, ami aztán megjelent a hevesmegyei hírlap vasárnapi számában, meg itt is:http://heol.hu/heves/kozelet/vizsgaidoszak-mas-ez-mar-mint-husz-eve-280222amúgy baromi sok…..
Csámborgó Nekem Pécs a főváros 2010.01.13 23:53:01
kekeckedtem és kritizáltam, barátommal elemeztük sokat, mi vacak pécsben. hétfőn meg csak hallgattam a sok okost, akik elemezték a megnyitót.hétfő óta ezért szurkolok pécsnek. nem érdekel a politika. három napig ideges voltam, le is tiltottam magam, hogy ne írjak indulatból. most…..