Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnyimLeszel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
Subba Friss Wiky 2007.06.15 12:50:00
Ez legalább annyira elképesztő, mint a Kiszel Tündés sztori, de nem akarunk benneteket megfosztani semmi hülyeségtől. Fresh Wiki idén a pasija nagyvonalú családjával ment nyaralni, ám a kedves após Fresh Wiktória névre foglalta neki a repjegyet,…..
Subba Hey sexy! 2007.06.14 15:18:07
Mi eddig mindig szimpátiával figyeltük Viva Kristóf karrierjét, azóta meg pláne, hogy itt tök normálisan megvédte magát.Na de fiktív börtönnaplót írni Paris Hilton nevében? Se nem vicces, se nem jó. Minek ez?..
Tavalyi (s 2004-es) előadása után ismét a Közgázon járt Gyurcsány Ferenc. Hozott magával sokábrás prezentációt, amire láthatóan büszke is volt. Nem először éreztem úgy, hogy a magyar politikai élet legprofibb szemfényvesztőjének performanszát élvezhetem. Láthatóan igazi…..
Jó nap fiúknak, lányoknak, nem kell veszekedni a távírányítón, oda kell kattintani a Kémek közöttre és mindenki megkapja a magáét. Kinek Monica Bellucci, kinek Vincent Cassel, a házaspár ugyanis egy filmben játszik. A HBO-val művelődhetünk egy sort, ha megtekintjük a Rokonokat…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
A Magyarországos kisasztalhoz szeretnénk ajánlani az alábbi tudatos terméket. Díszítse otthonát, és ajándékozza szeretettel. Haha! Fogadjunk, hogy a vekker kínai. ..
Subba A dolgozó nő 2007.06.13 10:56:00
Úgy hírlik, hogy beállt a rendesen dolgozó emberek sorába Fresh Wiki is. Az Andrássy úti Guess boltban látták, mint eladó. Ennyire nem ment a tinglitanglizás? Akkor legalább már jól beházasodhatott volna. ..
Subba Buli Aprajafalván 2007.06.12 12:47:00
Elnézést, hogy silány szexbloggá silányítjuk a Subbát, de hát mindig is ez volt a célunk. Nem gondoltuk volna, hogy létezik szórakoztatóbb és viccesebb pornófilm a legendás homoszexuális medve, Plushie Schwartz kalandjainál, de tessék, ez a spanyol gyártású filmecske simán…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..