Regisztráció Blogot indítok
Adatok
datika

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdhetném az első postom? Először is gratulálok magamnak, hogy rávettem magam, majd mélyen elgondolkodok azon, pontosan hány órát kellett volna aludnom a hétvégén filmnézés helyett... Hagyjuk a fenébe ezt, badarság, filmet nézni jó, főleg ha van jó film! Íme hát,…..
Antal Nimród, anno hazatérve bigjueszéjből, megmutatta hogyan lehet itthon is, kinti mintára jó filmet csinálni. Ezt hívták Kontroll-nak. Aztán visszment és azt is megmutatta, hogy egy friss magyar rendező is tud nagy halivudi sztárokat dirigálni. Ezt hívták Vacancy-nak (Elhagyott…..
Emlékszem, mikor először hallottam a filmről. Rögtön kaján vigyor űlt az arcomra. Dobó Kata meg a Kern egy kaszabolós thrillerben? Mondtam is, hogy itt valamit nagyon elírhattak. Aztán a plakátok miatt, mégis kezdtem elhinni, hogy végre akár történhet is valami a magyar filmpiacon.…..
Ez kell Willisnek, nem az olyan óborzalmak, mint a Surrogates. Végre nyomhatja amit szeret, két király csatlósával, a 30 Rock-ból ismert Tracy Morgennel és az amerikaipités Stifflerrel, alias Seann William Scottal. Valami baseball-kártyákra fognak vadászni, de kit érdekel, csak üljenek…..
Welcome to Paris, baby! Azt hiszem, most sem matinét kapunk Travoltától. Sajnos a Taking of Pelham 123-nál nagyon optimisták voltunk, itt inkább csak bizakodóak. Nagyon elégedettek lennénk egy Kardhal/Szóljatok a köpcösnek karakternek némi őrültködéssel. Bemutató: 10.02.05 Addig…..
DelMare's Review Apa kezdődik! 2010.01.09 00:47:00
Üdv itt!Először is csak óvatosan minden flame-mel, meg szekával, hogy nincs még kaja a speizban, nyugi lesz,hiszen még csak most születtünk, oáá, oááá!..