Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamyno

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hát ezt nem bírtam ki, hogy ne tegyem ki. http://www.youtube.com/watch?v=gdmBTM1nTOw&feature=player_embedded Hála Istennek, vannak még ilyen emberek az országban... mondjuk, nem voltam ott, nem tudom mi volt a videó felvétel előtt vagy után, de biztos, hogy lett volna még pár…..
Széllel Szemben Mikor jövünk!? 2010.04.27 22:15:18
Jövő héttől, azaz Május 3.-ától újra indítjuk a blogunkat! Érdemes lesz vissza-vissza nézni. Több újdonság is lesz, ezek közül az egyik hogy szinte naponta vagy hetente leírjuk saját kis sztorinkat, gondolom, tudjátok milyen témákban! Nem sokára kész lesz első rap…..
Adamyno 2010.04.30 16:40:33
2010.április.11. Történelmi dátum lehet. Végre elindulhatunk a biztos SZEBB JÖVŐ felé. De nincs sok időn... Mindössze 5 nap. Mindenki próbáljon meg még egy embert meggyőzni, hogy igenis ez az eggyetlen  esélye a magyar nemzetnek. A Jobbik. Ha eddig nem is, de most, legalább…..
Adamyno 2010.04.10 02:13:05
Mivel kampánycsend van, ezért senkit sem akarok rábeszélni semmire, hogy melyik pártra szavazzon, de bizonyos dolgokat mégis le kell írnom. Első és legfontosabb dolog, hogy bármi legyen is, vasárnap mindenképpen el kell menni szavazni! Az életünkről döntünk. Mi, fiatalok: a…..
Széllel Szemben "G"oOogle mail?? 2010.04.08 02:49:39
Egy igen érdekes dologra lettem figyelmes... Csináltam egy új e-mail címet direkt erre a célra (unidentified.hun[at]gmail.com) és ez a cím egy levél erejéig létezett!! Miről is van szó? A fideszből kiszivárgott hangfelvételt gondoltam szétküldöm a DunaTV, RTLKlub, TV2, M1,…..
A minap láttam egy posztot a 7Tune nevű remek JDM blogon, amiben összegyűjtötték Japán minden versenypályáját. 39 van nekik. Ha területarányosan nézzük, Magyarországnak 10 darab járna. Ha a lakosok számához viszonyítunk, ami logikusabb, elvégre a rög nem ül volán mögé, akkor…..
Adamyno 2010.04.05 02:07:40
Széllel Szemben Hogy is van ez? 2010.04.03 11:22:00
A tegnapi napon azon gondolkodtam, hogy most akkor megírjam e a véleményem, vagy kérdésem, vagy nem is tudom mi ez. Arról gondolkodtam, hogy miért is voltak olyan " büdös, mocskos," emberek azok a német katonák akik szembe szálltak a kommunisták terjedésével?! A…..
Széllel Szemben Beszámoló (?) 2010.04.03 02:40:00
A mai (illetve már tegnapi) nap csúcspontja talán a FankaDeli előadás volt. Egyébként sem volt egy bonyolult nap. Délután lejött hozzánk a jobbikos képviselőjelölt, ők rakták ki az oszlopokra a nagy faroslemezes plakátokat, én pedig kaptam egy nagy adag országos szóróanyagot.…..
Adamyno 2010.04.03 03:28:57
Annyit még hozzáfűznék, hogy a kedves anyukám nem nagyon tudja, ki az a FankaDeli. Annyit tud, hogy zenész, mindig őt hallgatom szinte, és szerintem bemesélte magának hogy egy huligán, vagy valami terrorista, vagy nem is tudom mi :D

Az előadás után azt mondta nekem, hogy biztos azért olyan lepukkadt helyen voltunk (nem tudom ki mondta neki), mert máshova nem engedik be a FankaDelit. Hiába mondtam neki, hogy ez egy Jobbikos rendezvény keretein belül volt, meg sem hallotta. Azt mondta, hogy biztos arról volt szó, hogy hogyan kell a cigányokat kiírtani. Nem akartam vele veszekedni, csak annyit mondtam, hogy amit nem tudsz, mivel nem voltál ott, arról ne beszélj ilyen magabiztosan. (Talán ez lenne amit Orwell megjósololt? Hogy az édes anyukám másnak jobban hisz, mint a saját fiának aki ott volt és a saját fülével hallotta és szemével látta, de mégsem hiszi el neki...)
Annyit mondtam még neki, hogy ha eljöttél volna, tudnád, hogy miről volt szó. Erre csak annyi volt a válasz, hogy ő nem jár ilyen hülyeségekre. Még megpróbáltam a nyugdíjas dolgot felhozni, de egyből azt a választ kaptam, hogy ilyen hülyeségekkel tömik a fejem, és ezt különbenis az egész világon így mondják. Nem tudom mitől ilyen biztos ebben megint anyukám, de csak annyit mondtam rá, hogy még ha a világon így is van... amiben nem vagyok annyira biztos, akkor sem annak van igaza, aki hangosabban kiabál hazug szavakat, vagy nem azoknak van igazuk, aki a hazugságot többen hirdetik...

Aztán elmentünk szórólapozni, addig lenyugodtam. Nem tudom megérteni, hogy lehet a saját anyám ilyen... néha meg tök jó fej. Mikor hazajöttem, akkor meg a normális fele volt bekapcsolva :D

Néha kurucot olvas, néha meg ilyeneket beszél :P
Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik…..
 Bizonyára sokan hallottak a Tényői család gyilkosságról. Egy négyfős család tagjait találták meg holtan a Győr-Moson-Sopron megyei Tényő községben. Az édesanya 36 éves, az édesapa 37 éves, a gyerekek öt- és nyolcévesek voltak. A rendőrség nem rég…..
Széllel Szemben Adjon az Isten!! 2010.03.30 21:50:04
Sziasztok!Mindenek előtt hadd szögezzem le: életemben nem írtam még blogot, valakik rávettek a dologra... nem is tudom kik :DMivel a laptopom most szinte teljességgel használhatatlan, mert összeomlott az oprendszerem, amit magamnak köszönhetek, mert túlságosan bíztam a beta verzióban.…..
Adamyno 2010.03.30 21:57:44
@sakmatt: Jah, láttam...
Még 1-2 haverom majd olvassa...