Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cylon Brother Six

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
    A magyar jobboldalt elemző Mi a jobb? sorozatunkban Stumpf András (Heti Válasz) írását olvashatják.   Kezdjük valami nagyjából frissel, aktuálissal! A mozdulattal, amellyel Magyarország kulturális államtitkára, civilben költő, a „ravatalra” helyezi a…..
Cylon Brother Six 2012.06.03 11:34:04
@pancho_sanza:

a legnagyobb eróziót a hasonló - és hallani jó párról - ügyek fogják okozni.

Sajnos a "jobb" oldal ebben semmi jobbat nem tud felmutatni, sőt...

És az "áldott nép" nagyot csalódik a "messiásban", mert a végén kiderül, hogy ez a "király" is meztelen. A legnagyobb bűne ennek a kurzusnak, hogy a beléjük fektetett történelmi bizalmat eljátssza. Vagy már el is játszotta.

varanus.blog.hu/2012/06/02/angyan_mit_keres_budai_gyula_a_mutyiban
  Különös ez a visszafelé tekeredő spirál, ami egyre jobban jellemzi a magyar közéletet. Illetve, dehogy különös, nagyon is tudjuk, mikor és miért szoktak a köz alakítói ráfordulni a múltra. Mintha a jelenről és a jövőről kevesebb lenne a mondanivaló. És akkor jön a…..
Cylon Brother Six 2012.05.29 14:08:09
         Mint azt maroz kolléga észrevételezte, egy bizonyos Nyírő Gyula nevű író újratemetését nem engedélyezték Romániában. Legalábbis a fél magyar internet szerint.    Nem tartják meg Nyirő Gyula író újratemetését vasárnap…..
Cylon Brother Six 2012.05.28 11:50:35
@Mj: "A többi példát a politikai/magánéleti és művészi teljesítmény szétválasztásának érdekében hoztam..."

Én meg ezt olvastam egy másik oldalon. Most csak neked, és csak itt:

"...Azért egy ekkora népszerűségnek örvendő alakért valóban érdemes lehet port összerúgni. Majd mikor a német házelnök Ausztriában egy jó nagy katolikus ünneppel egybekötve eltemeti Hitlert, a festőt, akkor Vitya nyilván kiáll az akció mellett..."

Ugye milyen szépen szét kell tudni választani a két dolgot? Vajon Te mit szólnál - csak úgy teoretikusan - Hitler újratemetéséhez?

Kérlek ne válaszolj, a kérdésem csak költői volt.
Kettős Mérce A kör bezárul 2012.05.18 13:53:35
Ha tényleg átmegy Orbán javaslata a pártok állami támogatásának elvételéről, a körül bezárul. A Fidesz birodalma a pártrendszert is felszámolja és nagyobb társadalmi ellenállás nem lévén, az utolsó szög is bekerül a magyar demokrácia koporsójába. Amit tudunk, az az, hogy…..
Cylon Brother Six 2012.05.18 19:07:00
Magyarországon a leglátványosabb az a folyamat, ami a politikát az oligarchikus gondolkodás és cselekvésmód játékszerévé tette: a politikai párt működése - és a legszomorúbb, hogy céljai is - eggyé váltak a gazdasági társaságok működési mechanizmusaival.

A szavazatmaximalizálás tulajdonképpen csak és kizárólag a gazdasági hatalom megszerzésének egyik eszközévé silányult. Rég nem filozófiák ütköznek egymással, csak az számít, hogy a győztes a teljes erőforrás-komplexum fölött önkényesen és egyedüliként rendelkezzen.

Aki azt gondolja, hogy a fidesz egy érték-képviseleti párt, az nagyot téved.

És éppen itt téved az ellenzék is a stratégiájával: nem értékekkel, hanem gazdasági érdekekkel szemben kell "harcolnia". És gazdasági érdekek ellen politikai küzdelemnek nincs esélye. Egészen mások a "fegyverrendszerek".

A sok fideszdroid pedig még mindig azt hiszi, hogy ez az egész a "köz" érdekről szól: végre valaki rendbe teszi a dolgokat; itt a nép fia, a legkissebb királyfi, aki majd jó uralkodóként tejjel-mézzel folyó kánaánt teremt a kárpátok ölén.

Pedig a kép csak délibáb: a patyomkin-királyfi mögött maga az ördög keveri a lapokat és jót röhög a markában mikor a "fiúkkal" otthon, a szivarszobában, kártyaparti közben megbeszélik a zsákmány szétosztását, s hátul, az asszonyok a télikertben koktélt szürcsölnek.

Eközben az istenáldotta nép pedig - aki marionett-bábként csak arra jó, hogy nap mint nap újra töltse a zsírosbödönt -... A nép az le van sz@rva...
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
Cylon Brother Six 2012.05.18 18:40:31
@anyu:

bocsáss meg, de nem azt írtam, hogy a 700 ft/hívószám (vagy 2500) kevés, vagy sok. Azt sem, hogy egyet értek-e az új adóval, vagy sem. Csupán a poszt szerzőjének szövegértése kapcsán tisztáztam a mondatok helyes értelmét.

Az már egészen más kérdés, hogy pártunk és kormányunk pofátlannál pofátlanabb húzásaival szívat nagyjából 2 millió polgárt, akiknek ez a kiadás erőn felül megterheli a családi kasszát és jómagam sem nézem ezt jó szemmel.

De ettől még jó lenne egy egyszerű sajtó kommünikét a helyén kezelni. Ez nagyjából ötödikes általános szint.
„Mondhatják azt is, hogy megvonják a pártok állami támogatását, mert a pártoknak úgyis milyen sok pénzük van. Az emberek 95 százaléka egyetértene vele, miközben katasztrofális hatása volna az egész demokráciára. Kormányról megszerzik, amit lehet, a többiek meg menjenek a…..
„Tekintsétek, miként könyörög Istenhez, hogy küldjön el valakit, aki megváltja mindettől a kegyetlenségtől és barbár gyalázattól. Nézzétek, mennyire kész egy zászlót követni, csak legyen, aki felemelje.”Niccolò Machiavelli: A fejedelem - 1513 Egy ország…..
Filmdroid Az USCSS Prometheus 2012.04.13 15:05:00
Az USCSS Prometheus tudományos felderítő hajót a Weyland Co. gyártotta. A Prometheus Mission Connect játékot végignyomva a Prometheus film űrhajójáról napvilágot látott jó néhány kép...
Cylon Brother Six 2012.04.14 20:22:37
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Cylon Brother Six 2012.03.29 16:26:33
@Fallsoftly:

szívemből szóltál.
Cylon Brother Six 2012.03.29 16:29:43
@lüke:

egész pontosan Rolls-Royce.
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..
addict A reklámszakember bosszúja 2011.06.19 11:00:00
Ha a reklámszakmában dolgozol és elmész egy társaságba, szinte biztosan lesznek olyanok, akik számon kérnek majd rajtad egy bomba jó reklámot – amit valószínűleg nem te találtál ki. “Te csináltad azt a reklámot, amiben karatézó apácák vannak?” vagy…..
Cylon Brother Six 2011.06.20 09:52:30
Úgy látszik, határtalan az emberi képzelőerő: ausztrál barátaink gondoltak egyet és az Antarktisz olvadt jegéből készítettek limitált kiadású sört. Egész pontosan 30 darabot, melyek közül az egyik 1850 dollárért, azaz közel 340 ezer magyar királyi forintért adtak el egy…..
Cylon Brother Six 2011.06.04 17:04:47
@is: @L0ve: @Nzoltan:

nem értitek? az eszkimók azért röhögnek, mert ők az Arktisz jegéből olvasztott vízzel készült sört ingyé isszák, nem úgy mint a sok sznob az Antarktisz jegéből készültet :)

És ráadásul az övék az eredeti recept!
Walt Mossberg nem szakad le az iOS-es Flash témáról, noha Shantanu Narayen, az Adobe vezére is megmondta, az üggyel már csak a média foglalkozik, ők nem. Befejezték a tárgyalásokat az Apple-lel. Narayen kijelentette, hogy az Apple viselkedése, a mobil böngészőjükből való kizárás…..
Cylon Brother Six 2011.06.04 13:09:52
@Handras:

"Par ev mulva mar regen halott lesz a flash..."

Elemezzük egy kicsit a mondatodat: pár év múlva régen...

Vagyis ezzel azt akarod mondani, hogy a nem túl távoli jövőből visszatekintve már valami régen megtörtént, ergo akkor annak már a jelen előtt meg kellett volna történnie.

Hiszen a pár év múlva csak rövid időtartamot jelent és ellentéte a néhány évvel ezelőtt lenne, nem a régen.

Vagyis azt mondod ezzel a mondatoddal, hogy a flash már nem létezik a jelenben.

Ez érdekes, mert ma is néztem néhány (nem túl sok) flash videót, és nem tűntek túlságosan halottnak.

Ezzel az eszmefuttatással csak jelezni szerettem volna, hogy ha valaki leír egy átlátszó túlzásokkal teli mondatot (mondhatnám azt is, hogy bullshitet), akkor legalább arra figyeljen, hogyan teszi. Főleg ha az illető véleményvezér, vagy annak tartja magát, és ex katedra állításokat fogalmaz meg. Azon kívül még írásra is adja a fejét és uram bocsá' még blogol is.

Könnyű nagyokat mondani, de ha már nagyot mondunk, akkor ne legyen túl átlátszó marhaság.

Mert az nem túl elegáns.
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Cylon Brother Six 2011.05.21 00:40:09
@Dubito: könyörgöm ne adj tippeket, még komolyan veszik és benyomják ide is... nem elég, ha a híradásokban fossa a sz@rt?
Tegnap tárgyalóasztalhoz ült Pintér Sándor belügyminiszter és a fegyveres és rendvédelmi dolgozók nemrég megalakult sztrájkbizottsága, az tárgyalás után pedig szakértői egyeztetés kezdődött. Hogy pontosan miről egyeztettek, arról nem nyilatkoztak ... nem véletlenül.…..
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
  Amikor januárban a kormányzati takarékosság várható irányait (no meg az elmaradhatatlan csomag, nemcsomag, megszorítás, nemmegszorítás verbálbűvészkedést) boncolgattuk, a mai bejelentéseknek csak egy részét, a gyógyszerkasszára, a korkedvezményes nyugdíjakra és a…..
Cylon Brother Six 2011.03.01 18:17:53