Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józsibogár

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjjel azt álmodtam, hogy a Vaterán látatlanban vettem egy Fiat 850-es kupét. Utána elindultam a dolgomra a Suzukimmal, de az egyik falu végén egy útépítésbe ütköztem. A piros lámpánál ott várakozott a frissen vásárolt Fiatom. Át akartam ülni bele, de nem találtam a kulcsát.…..
Józsibogár 2011.01.15 21:04:31
:D
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
és sok vizet takarítasz meg. Íme: ..
Józsibogár 2010.07.02 14:13:44
@Csokis:
@Noname Cowboy:

:D

Igazatok van, lehet még fokozni. Tovább kellett volna gondolnom, és rájöttem volna, hogy a határ a csillagos ég.

üdv
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Tisztelt munkahelyi terror! Nekem is van egy storym számotokra. Bevezetően annyit, hogy It-menedzser vagyok, egy jó nevű egyetemen tanultam 5 éves képzésben. Pályakezdő, ezért ilyen pozíciókat is pályázok meg. Egyetemi éveim alatt azért dolgoztam kisebb nagyobb IT munkáknál, így…..
Józsibogár 2010.05.24 09:18:08
@a_tom: Igaza van ttf-nek. Nem ő lenne az első szopóskurva, akit érdemtelenül tartanak a posztján némi szolgáltatás ellenében. Gondolj bele a kitartója helyébe. Csak olcsóbb neki egy jól fizető beosztással pénzelni a lotyót, mint a saját zsebéből finanszírozni. ;)
Józsibogár 2010.05.24 09:19:16
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Józsibogár 2010.05.08 23:44:19
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
Józsibogár 2010.02.04 08:37:37
@freddyD: Ne nézzél annyi Hitleres válaszvideót, akkor nem lesz olyan unalmas. :)
Határozott jelzést küldött a befektetőknek Oszkó Péter pénzügyminiszter a Financial Times-ban ma megjelent nyilatkozatával, amely szerint Magyarországnak többé már nincs szüksége a Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénzügyi segítségére és a következő politikai erőtől függően…..
Józsibogár 2010.01.18 19:53:58
@ReWriter: Én meg túl gyorsan írtam. :) Hülyeség helyett butaságot kellett volna írnom. Elnézésedet kérem! Üdv.
Józsibogár 2010.01.18 19:44:54
@ReWriter: Miért kérdezel hülyeséget?

Azt írta: "A kilencvenes év végén..." Ez azt jelenti, hogy 1990 végén. Amire Te gondoltál az a 90-es ÉVEK vége.

Üdv.
Bianchim életében sorakoznak mostanában a megható pillanatok. A restaurálás utáni hazahozatal Karesztől ugyan már 2003 nyarán megesett, de az autó motorikusan borzalmas volt egészen tavaly télig. Bálint itt még nincs egy éves, a kép az akkori Motor-Presse irodája mellett készült…..