Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patent

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
patent 2006.08.07 22:32:11
A hal azért a kereszténység jelképe, mivel az alábbi mondat görög megfelelőjének kezdőbetűit összeolvasva a görög ikhthüsz (aminek jelentése hal) szót kapjuk.

latin betűkkel: Iészusz KHrisztosz THeu HÜiosz SZótér, azaz Jézus Krisztus Isten Fia Megváltó

Persze, azért is lehetett ez egy logikus jelkép, mert valóban halászok voltak az első apostolok, illetve Jézus emberhalászokká tette őket, de a benne hívőket is. Vagyis az evangélium hirdetése Isten akarata, a keresztények fontos feladata. Az evangélium hirdetését az apostoli időkben jelek és csodák követték (Isten együtt munkálkodott az Ő Igéjével). Ez egyébként ebben a században is sokszor előfordult, nagyon sok csodálatos gyógyulás történt már alkalmakon, Istentiszteleteken, sőt halottak is támadtak fel. Sőt Kínában manapság is történnek ilyen csodálatos dolgok, pl. hogy a halottak feltámadnak. Persze Magyarországon is volt már sok ember aki halálos betegségből gyógyult meg. Dehát a mi Istenünk csodálatos (csodák vannak nála, Neki semmi sem lehetetlen). Ezek a csodák az evolúcióval pl. zéró módon magyarázhatóak, holott bizonyítottan megtörténnek. Az evolúció szerintem csak az anyagot látja, elfelejtkezik arról, hogy nem csak ez a materiális világ létezik, hanem a szellemi világ is. De kíváncsi lennék rá, hogy ha az evolúció igaz,
1. Ezeket a csodákat hogyan magyarázza
2. Hogyan keletkezett az első sejt. (Az ősleves variáció túlhaladott álláspont, nem lehetséges ezáltal élő sejt létrejötte). Néha úgy érzem, az evolúció olyan elmélet ami választ ad (nyakatekert módon ugyan) arra hogyan lehet egy székesegyházat felépíteni, viszont arra nem tud felelni hogyan lehet 1 db téglát elkészíteni.
patent 2006.08.08 14:13:01
Moncsa

"a teremtés elmélete sokkal egyszerűbben: rámondja hogy egyszer csak lett és kész."

Vajon az evolúció mit mond az első sejtről? Ugyanezt. Nem tudja megmagyarázni hogy hogyan. Az evolúció Istene (aki mindent szépen megalkotott) a véletlen.

De a véletlen igen rossz tervező. Ami a környezetemben van eszköz és működik is, azt vettem észre, hogy valaki megtervezte. De mindegyiket. Majd megalkotta. Nem véletlenül jöttek ezek létre. Vagy a Te videomagnód a véletlen műve?


A teremtés Istene élő személy, akit ma is meg lehet ismerni. Az emberi szervezet, az állatoké is sokkal bonyolultabb mint a mi mindennap használt eszközeink. Valakinek meg kellett tervezni.

Az evolúcióban azt mondják a "túlélésért folyó harcban" jönnek létre új fajok. Nyilván azért hogy vesszen a férgese. De akkor miért vannak alacsonyabb rendű élőlények is? Ha a méhecske fejletlenebb mint mi és a mi kialakulásunk fő mozgatórugója az volt hogy jobban alkalmazkodtunk a környezetünkhöz, mert harc volt közöttünk, akkor miért vannak még rovarok. Vagy giliszták? Hiszen ők vesztesek, mivel náluk magasabb rendű lények jöttek létre.

Nincsenek átmeneti leletek. A "hiányzó láncszemet" amit Darwin várt hogy majd pár éven belül megtalálják, miután az ötletét kitalálta, azóta sem találják. Azok még mindig hiányoznak.

Az evolúcióval úgy magyaráznak dolgokat, hogy eleve feltételezik az evolúciót. Így lehet hogy bizonyos földrétegek elhelyezkedése ami ellentmond az evolúció tanának mi lehetne más mint megfordult rétegek. De hogyan fordulnak meg a rétegek? Nem tudják. De meg kell fordulnia, mivel a valós helyzet ellentmond az evolúciónak, tehát valahogy megfordult. Ördögi kör ez.

Nemrég találtak egy koponyát, ami a fejletlen emberős és a mai ember közti fejlettségi szinten van (az evolúció szemszögéből beszélek). Csak hogy a fejletlen emberőstől régebbi (a csodálatos c14 vizsgálattal mutatták ki). Mi a magyarázat? Az ember fejlettségi szintjeit 1-5 ig írva kb így néz ki. 3-2-4-5 ha idősorrendbe rakjuk a leleteket. Ezek szerint mivel az evolúció igaz kell hogy legyen, az emberős emberré kezdett fejlődni, majd egy időre visszamajmosodott, majd ismét emberiesedni kezdett. Ez aztán a hülye magyarázat, de csak ez van ha az evolúció igaz.