Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tururú

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek az nekünk? Csak arra jó, hogy a prolikat bosszantsák a gazdagok. Urizálás zajlik ott, semmi más. Operákat, bálokat rendeznek ott sokszázezer forintos belépőkkel, válogatott közönséggel, rongyrázással, celebfelvonulással egybekötve. Szegény ember úgyse oda a lábát be nem…..
tururú 2012.01.04 10:08:55
@KG2000: igazi fideszes kövér hazugság sok sorban, szóról-szóra. :)
tururú 2012.01.04 10:16:04
@KG2000: na most pont nincs munka így kávé után itt, az AVH-nál, megyek, legyilkolok valakit, amíg dolgozik helyettem egy nemzeti polgár.

:D:D
tururú 2012.01.04 10:19:17
@dbeata: kérdezd meg KG2000-t, de én úgy sejtem, hogy az a válasz, hogy félig már gyilkos vagy, a családod felét pedig gyurcsánynak hívják.

ne add föl, még van visszaút.
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
tururú 2012.01.03 23:30:29
@rovidesz: sőt, a hősök terén tollasozni lehetett volna, olyan kevesen voltak. szóval onnan is ilyen képet tudtak volna közvetíteni, igaz, tüntetők momentán ott sem voltak.
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
tururú 2011.09.07 18:31:21
@KLMS: "állampolgári kötelesség, aminek elmulasztása szabálysértési eljárást von maga után. Pont."

azta, de komoly érvek. állampolgári kötelesség ott, ahol a pógárt az állam konkrétan minden oldalról, ahol találkozik vele, az ellenségének tekinti. soroljam, hogy mikkel, hogy basztat az államod minden hónapban ""jogosan""? nem, nincs kedvem. észre sem fogom venni, ha még egy köcsögséggel megtalál, mert valami bűnőzőnek szüksége van minden adatomra.

na mindegy, egyébként leszarom. hülye hívő vagy. pont. ébredj fel.
ProgBlog Értéktelen évek 2011.02.08 08:37:00
 Tisztelt Miniszterelnök úr! Túlzás lenne azt állítanom, hogy életem jobbra fordulásának bejelentését vártam az Ön tegnapi beszédétől, de arra nem gondoltam, hogy épp azokban az órákban, amikor Ön nyomja a sódert a semmiről, kapom éppen kézhez az új…..
tururú 2011.02.08 13:56:22
@Dr. Evet: Hasonló cipőben járok, mint te. Én beláttam, hogy két dolgot tehetek (tehetünk):

Az egyik, hogy sértődötten várom tovább a csodát, amiről tudható, tudom (és látom, te is tudod), hogy nem jön el. Egyrészt pontosan olyan beszédet hallhattál, amilyet 10, 20, 30, 50 éve hallhatsz az aktuális főelvtárstól. "Nemsokára jobb lesz, átalakítás, növekedés, bullshit". Másrészt nincs igazad, MI NEM VAGYUNK POLGÁROK. Nem ez az a réteg. A mai polgár minimum önkormányzati képviselő, vagy annak a haverja vagy annak az ún. tanácsadója. A mai polgár a könyöklő tahó. Értsd meg, NINCS RÁNK SZÜKSÉG. Annyira van, amennyire megbecsülnek. Semennyire. Ez van, ez volt, és 21 év után látszik, hogy tuti, hogy ez is lesz. Nem, nem 2014-ig, hanem sokkal tovább. Lehet tehát várni a csodát, van rá egy életed.

Vagy van egy másik megoldás, amit én is választottam: nem megsértődve várok, hanem erőt kovácsolok ebből. Ugyan miért szeressek ott élni, ahol nem szeretnek, mert "hitvány" szakmát választottam? Miért legyek ott az, ami vagyok, ahol annak nincs értéke? Ahol nincs szükség egészségügyre? Kinek és miért dolgozzak, ha nem a családomnak, a családomért? Mit keresek én ott, ahol csakis komcsi/rohadék/zsidó/nemmagyar/stb. lehetek, ha nem tapsolok ennek a beteg embernek?

Semmit. Olyan 2006-8-ig hittem, hogy MAJD. MAJD lesz valami. Aztán beláttam, elmegy így az életem, és lépnem kell. Felfogtam, hogy én már az a nemzedék vagyok, akinek nem Magyarország, hanem Európa a hazája, ha fel tud hozzá nőni. Te fel tudsz. Ennyi. Nem búsulok, hanem előre nézek, gyakorlom a nyelveket és apránként gyűjtöm a tőkét, hogy mehessek családostul. Nem tartozom senkinek munkaszolgálattal 10 év eü. után, a legkevésbé az utánam rúgó, fröcsögő honfitársaimnak, akik szerint vissza kéne fizetnem a "taníttatásom". Nyugodjanak meg, vissza fogom én azt fizetni a gyerekeimnek és a szüleimnek.

Kedves barát, ne keseredj el, nézz előre, nem tartozol senkinek munkaszolgálattal, és 5-10 órás autóútra innen már jó lehetőségek várnak. A minden napi elkeserítő hír/beszéd nekem ma már bátorítás. Biztosabb vagyok egy-egy ilyen után abban, hogy jól döntöttem.
Bocs a hosszú rizsáért. Üdv.
Nagyon kedves kis történtet lehet olvasni a nol.hu-n: A sümegi várat a Papp család üzemelteti, és az egyik várkapitány, Papp Imre döbbenetes dolgot mert cselekedni: leaszfaltozott 3 utcát ... ingyen, bérmentve, ajándékba. A sümegi vár környékén kis túlzással élve folyamatosan…..
Liktor-Busa Erika és Szendrei Kálmán Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet, 6720 Szeged, Eötvös u. 6. Sajnos közismert tény, hogy Magyarország világviszonylatban évek óta „előkelő helyen áll” a legtöbb daganatos megbetegedés előfordulását és…..
tururú 2010.05.25 12:09:19
@ifsz: vannak náluk aljasabbak, hidd el, ő azok, akik kísérleteznek a betegeken, elhitetik vele, hogy van esélye, majd a végén mint egy rovargyűjteménybe, szépen összegyűjtik szerencsétlenek sikertelen eredményeit (=mennyivel hosszabbítottuk meg a szenvedést), azaz publikálják, és így ezzel (szerintük) tudományos karriert futnak be, és nagy pofával megmagyarázzák, hogy ki a sarlatán.

(munkám során közelről vagyok ennek tanúja, tudom.)

(nem, nem vagyok természetgyógyász, nem is használom a szolgáltatásaikat.)
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Alig telt el néhány óra az új Parlament megalakulása után, az ifjonc pártok (s egy régi), máris annyira beleszerettek a légkörbe, hogy a 200 fős Parlament ötletéről -egyenlőre- hallani sem akarnak. No nem mintha ez számítana, de így a hiteléből veszít mind a Jobbik, mind…..
Sziasztok!   Sajnos elég szomorú tapasztalatom volt egy multinacionális vállalatnál.   Bevitték az önéletrajzom mielőtt megjelent az álláshirdetés , majd mikor megjelent a HR-eseken keresztül, behívtak interjúra, (középvezetői állás) ,a cicababa Hr-es, lézer szemekkel…..
Budapest Száksz Napiparaszt 2010.05.10 07:33:00
Kezdjük a hetet ezzel a csodával, melyet Kristóf küldött: "Sziasztok! Hajdú Péter inkognitóban közlekedik, de parkolási szokásait nem tudja levetkőzni... A kép szombat délután készült. Üdv: K." Majd a Buci jól lesubaruzza a szemétládát...
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
tururú 2010.05.10 13:37:02
@levi009:
az alkohol keménydrog.
üdv,
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
Lokális klímaváltozás 7,44 2010.04.12 13:15:00
Megtörtént a csoda, országosan 7,44 %-ot kapott az LMP. Öt mandátumot szereztünk a területi listákról. Budapesten harmadik pártként végeztünk, és 13 jelöltünk maradt állva a második fordulóra. Addig is, amíg összeszedjük magunkat a nagy ünneplés után, nézzétek meg Schiffer…..
Vastagbőr A színfalak mögött 2010.04.12 18:01:00
Orbán Viktor (illetve a csapatából valaki) remek fotókat tett ki a tegnap estéről, amolyan kulisszák mögötti képeket.      ..
tururú 2010.04.12 20:38:45
@zero: nem értem, akkor minek ezt folyton titkolni.
tururú 2010.04.12 21:28:44
@Lone Wolf: ha tényleg nem lépnek vissza a maszop javára a 2. menetben, akkor az még jogosabban felveti majd ezt a kérdést.
tururú 2010.04.12 21:30:03
@Lone Wolf: nem frissítettem időben, megelőztél, egyetértek.
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
tururú 2010.03.29 12:48:05
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Tegnap, nőnap alkalmából Oláh Lajos, KHEM államtitkár, az MSZP Hajdú-Bihar megyei Területi Szövetségének elnöke, szocialista országgyűlési képviselő és jelölt kiállt az utcára, és szegfűt osztott az arra járó lányoknak, asszonyoknak. Utána meg telesírta a sajtót, hogy…..
Portofino mutatja talán meg legszebben az olasz városkák közül, hogy milyen finomság tartozik ebben az országban a vagyonhoz.Ezen a helyen csak a legnagyobb és leggazdagabb történelmi családoknak van nyaralója, de már attól is boldogok, ha egy kis stúdiólakás jut nekik. Silvio…..
Nem tudom, hogy az önök blogjába tartozik-e levelem, de megtaláltam talán a "legalkalmasabb" hatalommal rendelkező vezetőt, az egyik távközlési cég marketing igazgatóját. Az úr a tipikus „multi termék”: ő nem csak egy szinttel a képességei felett dolgozik.…..