Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soockit van Dalen

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki volt olyan rendes gyermek, hogy elrakta a 2010-es karácsonyi, 2011-es szülinapi, névnapi, karácsonyi és 2012-es locsolópénzt is, azt most a Telenor legújabb akciója örvendeztetheti majd meg, melytől a humán tantárgyak szerelmeseit méltán foghatja el a szédülés és lelkük…..
Ez egy több szempontból is érdekes ROM. Ez egy Sense 2.1-es DHD ROM port, de már egy custom DHD ROM-nak a portja.    Mint említettem ez egy HTC Desire HD custom ROM-nak a portja, egész pontosan a 2.50-es Gingerbread frissítésén alapul a DHD-nak így lehetséges, hogy…..
FlashManiacs [ROOT] HTC Desire 2011.03.29 22:26:00
Elég sok készülékhez létezik 1-klikk root, ami a telefonon bellül, mint alkalmazás futtatható. Nos, Desire-nél nem ilyen egyszerű a helyzet, de ma már nem okozhat gondot semmi sem. Jelenleg két népszerű metódus van: Az Unrevoked és a Revoutionary.Windows felhasználóknak…..
Soockit van Dalen 2011.08.20 18:34:05
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
Soockit van Dalen 2010.11.05 13:17:49
@vokalpatriota: Soho Party-ról csak annyit, hogy belőlle a Döme elég komoly dolgokat csinál GELKA formáció alatt. Nagy nemzetközi elismerésnek örvendve, sok CdM lemezen fenn vannak a számai
A minialkalmazások újítása, és az Opera Unite széleskörű bemutatkozása némileg elterelte a figyelmet az aktuális stabil kiadásról. A 10-es verzió közel két hónapja jelent meg, és a mai napig kellett várni az első javításra. A 10.01 a számához méltóan csak apróbb…..
Soockit van Dalen 2009.10.29 20:58:48
@Soockit van Dalen:
Azt hittem, hogy sikerült...de nem...
Van valakinek valamilyen ötlete?
Soockit van Dalen 2009.10.30 08:40:12
@penge™:
Akkor elveszik minden beállításom...link, kezdőlap, jegyzetek...ezeket tudom valahogyan exportálni az új fiókom alá?
Soockit van Dalen 2009.10.30 19:03:59
@penge™:
A megadott oldalra azután mentem el, hogy előtte beléptem, és sikerült megváltoztatnom a nevem, kivettem a pontot. Körektül működik mostmár minden.
Köszönöm a segítségedet!
Talán legtöbbetek ismeri már az Opera közösségi oldalát, a My Opera-t. Itt - a többi ilyen jellegű oldalhoz hasonlóan - lehetőséged van saját blogot írni, fotókat megosztani vagy éppen fórumokban beszélgetni. A My Opera tagság annyiban különleges, hogy nem kell ahhoz blogger…..
Másodszor járom körbe Robert Capa legjelentősebb képeiből válogatott kiállítást, és még mindig nem jut eszembe semmi koherens a háborús fotós művészetéről. Nem azért, mert nekem valamiért nem tetszenek a világhírű felvételek. Éppen ellenkezőleg, pont hogy zavarba…..
Soockit van Dalen 2009.07.05 10:25:21
@baraka:

Tudod mikor fog leszokni a magyar a panaszkodásraól amikor nem így kezd valaki egy mondatot, hogy nem volt olyan rossz. Amikor nem a negatív oldalt látja meg. Nem attól jó valami, hogy kevés benne a rossz.
Te is ugyan ezt csinálod. Én is nagyon sokszor mondtam ezt, amikor dicsérte valamit akkor azt mondtam, hogy nem olyan rossz. Na ez is ugyan olyan negatívum!

Figyelj oda...én ezt teszem. Lásd meg a jót, sikerültni fog.
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Úgy tűnik, a T-Mobile a jövő héten kezdi forgalmazni az első Android operációs rendszerrel ellátott telefonját, a HTC "Dream" elnevezésű üdvöskéjét. Az Android telefonok utáni várakozást sokan az iPhone körüli hype-hoz hasonlítják, mindenesetre a felhasználók a…..
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Mindenekelőtt örömteli hír, hogy immár a Firefox 3-at is támogatja a Google Gears. Egyelőre nem túl sok magyar jelentkezett a Firefox Guiness-rekordkísérletére. Pedig elvileg idehaza három böngészőből 1 Firefox. Úgyhogy legalábbis tízezreknek kellene sorban állniuk, az új…..
A gyorsreagálású Magyar Víziközmű Szövetség máris kommentelt DKone felvetésére, ami szerintük rémhírterjesztő állítás csupán. Azóta a Homár is megkóstolta az újpesti vizet, de mivel nem tudjuk régebben milyen volt, nem is mondunk semmit. A fővárosi víz minősége se nem…..
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Nem tudjuk, az elmúlt 20 évet hol töltötte Andrea, de legalábbis meglepő, hogy egy 1200 forintos narancslevezett víz miatt írt a Fogyasztóvédelemnek, még akkor is, ha vodkanarancsot rendelt eredetileg a Dokk Caféban:2008. Február 23.-án a budapesti Mammut 2 II. emeleti Dokk Cafe nevű…..
Budapest-Bamako Csempész stopposok 2008.01.24 11:10:00
Éjfél után valamivel a stopposok is hírt adtak magukról:"Ne izguljatok fiúk, a Kontroll csoport mindent megtisztít utánatok! Úgy voltunk vele, hogy ha már nem tudunk veletek bulizni, akkor a Ti egészségetekre is iszunk a határ előtt hagyott pálinkátokból. Ez olyan jól…..
Összeszöknek a könnyek, olyan jön, ami még nem volt. Az információs szupersztráda korában ködös emlék csupán, bár mai napig létező jelenség a tévével terített lengyelpiac. Olvassák szeretettel a Homár zivataros történetének első autentikus teleshopos történetét…..
Tényleg nem akarjuk agyonhájpolni itt a Gizmodót, az Apple überbullshitmarketingje meg aztán pláne nem a szívünk csücske, de ez a hirdetés kivételesen ötletes és vicces is egyben. Érdekes, hová fejlődött a jó öreg másik mosópor reklám. Az viszont tuti, hogy idén meg fognak…..
Soockit van Dalen 2008.01.22 20:34:19
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
A Cora-ban vettem ezt a vödör vegyes mézest. A doboztető felirata ellenére egész jó. Gy. Ez azért lehetséges, mert a Superfos csak a vödröt gyártotta. A Homár ..
Soockit van Dalen 2007.11.19 13:10:10