Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
vitó 2010.01.08 22:43:59
@bejgli: igen én az itteni képre gondoltam. ez a fal mellöl készülhetett csónakból.
az indexes kép a hídról készült. amit azon a képen látok nem tetszik, de mindent bontani? megnézném készen milyen lesz ugyan ebből a fotózási szögből.
vitó 2010.01.09 11:50:45
@Rocky: -az idézett burkolói dumák nagyon ott vannak. látom tényleg a szakmában vagy. remélem ezeket a szakikat tényleg nem alkalmazod. Te sokszor bontattál vissza ilyen burkolatokat? mert igazad van sokszor találkozik az ember ilyennel. gondolom volt időd a több szám lakás fürdőszobáinak mindegyikébe bekukkantani milyen a szaki első pár m2-re. és a beruházód is - miután visszabontattál burkolatokat - szívesen lemondott kötbér igényéről és átadási határidőkről, hogy(és ebben egyetértünk) a lehető legjobb minőséget adjátok a lakóknak.
hol van ilyen lakás?!

a burkolásban dolgozó jó szakembereket valóban meg kell védeni! nem lehet általánosítani. főleg mivel itt nem csempéző, lapozók dolgoztak. ilyen méretű köveknél kőfaragók dolgoznak.

ha visszakanyarodunk az alapítvány "aggodalmához", hogy a támogatás van veszélyben, érdemes rákeresni a örökségvédelmi hiv. képviselőjének nyilatkozatára, miszerint az esztétika nincs hatással ezen tételre. innen az alapítvány "aggodalma" a kifizetésre megszűnt. itt maradt azonban az a támfal aminek tartósnak és a régi szerinti megjelenésűnek kellene lennie.
tartósságát már annyi szakember megvizsgálta, hogy..... azt nem vitatják.
az amit azon a fotón látok(ezt már írtam) nem tetszik. az első pár kritikus méternél állj-t kellett volna mondani. sikerült azonban a legkritikusabb kb 30 métert az alapítványnak lobogtatnia. ezért le kell bontani a teljes 400-500 métert?? ezt nem értem.

ha valaki valamit radikálisan véleményez -mi miért lett olyan .. - jó ha minden körülményt ismer. veszélyes rész információk alapján ítélkezni és pálcát törni.