Regisztráció Blogot indítok
Adatok
markusaurelius

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
markusaurelius 2010.05.21 17:30:38
:)!
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
Vasárnap az A csoportos világbajnokság leghosszabb napja következik, hat találkozót is rendeznek. A program 12.15-kor a kiesés elleni körrel kezdődik. Az előző napi két vesztes, Olaszország és Kazahsztán egymással játszik, amelyikük kikap, jó eséllyel elbúcsúzik az elittől. A…..
Az amerikaiak szerda esti bukása után 1982-t idézte fel cikkében a nemzetközi szövetség szakírója, amikor is a két évvel korábban még olimpiai bajnok válogatott a finnországi vb-n utolsóként végzett és kiesett. Igaz, akkor még csak nyolc csapat alkotta az elitcsoportot,…..
markusaurelius 2010.05.13 17:59:05
Többéves profiszerződést kötött ifjúsági válogatott csatárunkkal a Zürich Lions. A megállapodás értelmében az első szezonban a felnőtt másodosztályú farmcsapatban, a GCK Lionsban játszik a 17 éves magyar támadó, de a szerződés garantálja, hogy három mérkőzésen az…..
Kedden negyed ötkor Oroszország–Kazahsztán és Csehország–Norvégia, negyed kilenckor Fehéroroszország–Szlovákia és Svédország–Franciaország mérkőzéseket rendeznek az A csoportos világbajnokságon. A Sport Televízó ma nem közvetít meccset a tornáról,…..
Vasárnap délután (16.15) Fehéroroszország–Kazahsztán és Csehország–Franciaoszág, este (20.15) Szlovákia–Oroszország és Norvégia–Svédország mérkőzésekre kerül sor a németországi világbajnokságon. A torna első négy mérkőzéséből kettő is…..
markusaurelius 2010.05.09 20:33:56
markusaurelius 2010.05.09 20:43:28
@kovacsistvan: azt neztem, de ott sincs NOR-SWE, de azert koszi.

Jo hokinezest mindenkinek!
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
markusaurelius 2010.04.23 19:17:27
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Az utóbbi húsz év egyik legnagyobb utánpótlássikerét érheti el az ifjúsági válogatott. Ehhez nem kell mást tenni, mint legyőzni Kazahsztánt. A vulkánkitörés miatt a mérkőzés éppen a Szlovéniában bemutatkozó felnőttekével egy időben, 13 órakor kezdődik. A helyzet…..
markusaurelius 2010.04.17 15:18:46
Magyarország A csoportból érkezőként az egyes rajtszámot kapta a divízió 1-ben. Így a nyitónapon az elméletileg leggyengébb ellenféllel, a tavaly a divízió 2-t megnyerő Dél-Koreával találkozunk. Az időpontváltozás miatt szombaton nem edzett csapatunk, péntek este mintegy fél…..
Minden idők egyik legizgalmasabb divízió 1-es világbajnoksága következik. Nagy öröm, hogy a tavalyi tragédiával szemben idén semmi sem zavarta meg a magyar válogatott előkészületeit. A játékosok és az edzők minőségében-hangulatában remek felkészülésről számoltak be. Igen…..
markusaurelius 2010.04.17 13:00:45
Juniorválogatott csatárunk try out szerződést írt alá a svéd másodosztályú Troja-Ljungbyval, ahol évek óta nevelkedik. Így Bartalis István a 2010/11-es felnőtt keret tagja lett. A felkészülést máris megkezdte a bajnokság második felében végzett csapat, nyáron összesen három…..
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..
markusaurelius 2010.03.09 19:18:09
markusaurelius 2010.03.09 19:34:10
@kapusLaci: En benne vagyok, szive az jo helyen van(hoki+magyarok) :)
Az alapszakasz-nyolcadik horvát EBEL-csapat túljutott az alapszakaszelső Grazon. Az első szezonját töltő Medvescak Zagreb úgy jutott a legjobb négy közé, hogy előbb a nyitó meccset, majd a második találkozót is elvesztette, két nappal ezelőtt pedig háromgólos hátrányból jött…..
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
markusaurelius 2010.02.15 19:06:06
@bouba: az osztrak SKY Sports adja, lehet megvettek a SportKlubtol, de akkor mi lesz velunk...
markusaurelius 2010.02.15 22:43:06
@Norbee00: koszi szepen a segitseget norbee
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
Nem mondhatni, hogy jól alakult a legutóbbi forduló a Fehérvár szempontjából. A tegnapi hazai vereség után a mai mérkőzéseken minden pályára lépett csapat szerzett pontot. A Salzburg otthon 17 másodperccel a rendes játékidő vége előtt mentette döntetlenre az Olimpija elleni…..